Cocktail blog

Ποιο ελληνικό video clip ξεπέρασε τα 30.000.000 views στο ΥouΤube

Ποιο νομίζετε πως είναι το δημοφιλέστερο ελληνικό video clip στο YouTube πουξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια views; Σας το αποκαλύπτουμε παρακάτω...Ο Claydee, παραγωγός και τραγουδοποιός, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει πετύχει το ρεκόρ του πιο δημοφιλούς ελληνικού video clip στο YouTube αφού το επίσημο clip του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού στο κοινό "Mamacita Buena" έχει ξεπεράσει τα 30.000.000 views. 


Το "Mamacita Buena" κυκλοφόρησε το 2012 σε μουσική του Claydee και στίχους των Chris Kid και Manolo Vegas. Το τραγούδι κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς και ανέβηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς στα airplay, iTunes και Shazam charts της χώρα μας. 

Στα μέσα Ιουνίου της ίδιας χρονιάς έκανε πρεμιέρα το πολύ sexy video clip, σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη και είναι ένα από τα πιο ακριβά video clips στην Ελλάδα. Το τραγούδι παρέμεινε για δεκαοκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο Top10 του επίσημου airplay chart, ανάμεσά τους και έξι στο #1. 

Παράλληλα, το track κυκλοφόρησε σε πάνω από 30 χώρες, από τα μεγαλύτερα dance label παγκοσμίως όπως μεταξύ άλλων από την Ultra Music και την Blanco Y Negro και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία καθώς πρόσφατα ξεκίνησε να μεταδίδεται στον νούμερο ένα σταθμό της Πολωνίας Radio Eska. Το μοναδικό ρεκόρ αναμένεται να γιορταστεί με ένα ξεχωριστό event οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα δημοφιλή στο YouTube είναι και το βίντεο "Sexy Papi" (5.000.000 views) αλλά και το πρόσφατο "Do It" (1.500.000 views). 

Ο Claydee, ωστόσο, ήδη ετοιμάζει το επόμενο single του το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: