Cocktail blog

Νέο εντυπωσιακό VW Multivan Alltrack

Μια νέα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή έκδοση του Multivan με σύστημα 4κίνησης και την ονομασία Multivan Alltrack παρουσίασε η VW στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.Παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αφορά κυρίως τον κλάδο των επιβατικών οχημάτων, η VW την επέλεξε για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου που, μπορεί μεν να αφορά σε μια επιβατική έκδοση του TTransporterωστόσο, είναι σε θέση να προσφέρει πολλά περισσότερα από την απλή μεταφορά επιβατών.

Το νέο VW Multivan Alltrack είναι ουσιαστικά το ιδανικό όχημα για μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων που περιλαμβάνουν τη μεταφορά προσώπων ή αντικειμένων… σε πάσης φύσεως οδοστρώματα.
 Σχεδιαστικά, το Multivan Alltrak διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της οικογένειας VW T5 χάρη στις πολλαπλές… πινελιές «πολυτέλειας» όπως οι χρωμιομένοι τροχοί των 19 ιντσών, το περλέ άσπρο χρώμα και οι φιμέ γυάλινες επιφάνειες.
Ωστόσο, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου αυτού μοντέλου είναι το στοιχείο που κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στις πολλαπλές επενδύσεις από δέρμα και αλουμίνιο και φυσικά το δάπεδο που είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ξύλο, αντίστοιχο με αυτό που χρησιμοποιείται για το κατάστρωμα των γιωτ.
 Μεταξύ των επιπλέον στοιχείων εξοπλισμού που προσφέρονται με το νέο VW MultivanAlltrack αξίζει να αναφέρουμε το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8 ιντσών, τα αναπαυτικά καθίσματα που μπορούν να μετακινηθούν σε διάφορες θέσεις, να περιστραφούν ή και να αφαιρεθούν, το ψυγείο και τη δυνατότητα τοποθέτησης εστίας γκαζιού (με νεροχύτη!) κ.ά.
Τέλος την κίνηση του Multivan Alltrak αναλαμβάνει ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. της VW που αποδίδει ισχύ 180 ίππων ενώ το σύστημα 4κίνησης περιλαμβάνει τον πολύδισκο συμπλέκτη τύπου Haldex που επιτρέπει τη μεταφορά της ισχύος του κινητήρα σε όλους τους τροχούς ανάλογα με την περίσταση.
Οι εκτός δρόμου ικανότητες του νέου γερμανικού μοντέλου υποδηλώνονται και από το γεγονός ότι η γωνία προσέγγισης του αμαξώματος ορίζεται στις 21 μοίρες και η αντίστοιχη της αποχώρησης στις 15 μοίρες.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: