Cocktail blog

Μύκονος: 4* Villa Maria Mykonos

Το ξενοδοχείο

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, μόλις 600μ από την αμμώδη παραλία της Ελιάς , το Villa Maria Boutique Apartments απολαμβάνει θέα στις ομορφιές του Αιγαίου, θέα στον κόλπο, την παραλία και τις «άγονες» πλαγιές. Είναι χτισμένο με βάση την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, ένα μείγμα από πέτρα και ασβέστη σε όλα τα διαμερίσματα. Χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τους ιδιοκτήτες κοσμούν κάθε ένα από τα 11 στούντιο, τα διαμερίσματα και τις σουίτες. Ασύρματη σύνδεση Internet είναι διαθέσιμη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Το νησί

Ένα «μικρό» νησί με μεγάλη ιστορία. Ένα νησί μάλλον άγονο και στεγνό, τόσο όμως προικισμένο με χρυσές αμμουδιές, μαγικές νύχτες και πεντακάθαρα νερά. Με το κυρίαρχο λευκό χρώμα, τη ψαριά πέτρα, τα γύρω χαμηλά βουνά, το άγγιγμα του ανέμου και τις μυρωδιές να στήνουν το απόλυτο σκηνικό για μια απόδραση «τόσο μακριά και τόσο κοντά». Στους δρόμους της Μυκόνου, με εμπορικότερο το Ματογιάννι, μπορεί να συναντήσει κανείς στα μαγαζιά επώνυμα ρούχα, περίτεχνα κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι εδώ κρυπτοεκδηλώνονται πολλές φορές οι διεθνείς τάσεις της μόδας που πρόκειται να επικρατήσουν μετά από λίγο.
Στα διάσπαρτα καφέ, μπαρ, εστιατόρια της Χώρας μπορεί να απολαύσει κανείς τον καφέ το ούζο και πλήθος άλλες γευστικές απολαύσεις, χαζεύοντας συγχρόνως τον πολύχρωμο κόσμο που κυκλοφορεί στα σοκάκια της πόλης. Η Χώρα αποτελεί επίσης το ορμητήριο για ν’ ανακαλύψει κανείς, με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων ή άλλα μέσα και τις υπόλοιπες ομορφιές της Μυκόνου, τη γραφική ενδοχώρα και τις πεντακάθαρες παραλίες της.

Δείτε το villamariamykonos.com 




  • 600μ. από την παραλία της Ελιάς
  • Λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Καλό Λιβάδι και τη χώρα της Μυκόνου
  • Το αεροδρόμιο της Μυκόνου απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στα: 22890 72133 & 6986 509 600 ή μέσω email στο:info@villamariamykonos.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: