Οι σταρ του Χόλιγουντ με και χωρίς μακιγιάζ

Φοιτητές στο σχεδιαστικό τμήμα της Mini σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της εταιρείας, σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία Mini Paceman Adventure Pick-Up.


Η γκάμα της Mini έχει εξελιχθεί και εμπλουτιστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών προσφέροντας πολλαπλές εκδόσεις του δυναμικού μοντέλου μεταξύ των οποίων και εκδόσεις Van βασισμένες στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο του οχήματος.

Ωστόσο, φοιτητές στο σχεδιαστικό τμήμα της BMW σε συνεργασία με τους καθηγητές τους αλλά και τις γραμμές παραγωγής του Μονάχου και του Dingolfing, προχώρησαν ένα… βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, εστίασαν στη δημιουργία ενός νέου πρωτότυπου που αφορούσε σε μια έκδοση με ανοιχτή καρότσα!




Το αποτέλεσμα φέρει την ονομασία MINI Paceman Adventure και ουσιαστικά αποτελεί μια έκδοση ελαφρού ημιφορτηγού (ή αλλιώς Pick-Up αν προτιμάτε) για το δυναμικό MINI, η οποία σαφέστατα και ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Δυστυχώς, πέραν των φωτογραφιών που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, τις οποίες σας παρουσιάζουμε και εμείς, η BMW δεν έχει την παραμικρή πρόθεση –τουλάχιστον προς το παρόν- να συνεχίσει την εξέλιξη του μοντέλου, προωθώντας το τελικά στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.

Αναμφίβολα πάντως, το MINI Paceman Adventure είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον όχημα, το οποίο προς το παρόν δεν αναμένεται να λανσαριστεί ποτέ…autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸