Cocktail blog

Η νέα BMW M4 Convertible

Πριν το ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη, η BMW αποκάλυψε τη νέα M4 Convertible που συνδυάζει τις αρετές ενός κάμπριο μοντέλου με τις επιδόσεις των 431 ίππων.Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης (16-27 Απριλίου), η BMWέδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της νέας M4 Convertible που βασίζεται φυσικά στην coupe Μ4, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της cabriolet version είναι η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη «σκληρή» οροφή της μέσα σε 20 δλ. Σημειωτέον, ότι σχεδιαστικά ο σπορ χαρακτήρας της coupe έκδοσης διατηρείται και στην παρούσα κάμπριο εκδοχήΣτο εσωτερικό του νέου μοντέλου δεν υπάρχουν διαφορές με την «κλειστή» version. Έτσι και εδώ κυριαρχούν οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, το σπορ δερμάτινο τιμόνι και τα σπορ καθίσματα, ενώ λογότυπα της έκδοσης Μ υπάρχουν σε ευδιάκριτα σημεία.



Σε επίπεδο κινητήρων και η νέα BMW M4 Convertible φέρει τον 3λιτρο TwinPower Turbo των 6 κυλίνδρων της coupe έκδοσης, που αποδίδει 431 ίππους και 550 Nm ροπής. Επίσης, το εν λόγω γερμανικό μοντέλο μπορεί να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ. περίπου (δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα το ακριβές νούμερο) με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη που προσφέρεται προαιρετικά ή σε 4,4 δλ. περίπου με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που είναι στάνταρ. Βέβαια και εδώ η τελική ταχύτητα ελέγχεται ηλεκτρονικά και φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Τέλος, το νέο γερμανικό κάμπριο φέρει διαφορικό Active M, που συνδυάζεται με ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, ενώ προαιρετικά το εν λόγω μοντέλο διατίθεται με πιο σπορτίφ ανάρτηση και κεραμικά φρένα. 

Τέλος, η νέα BMW M4 Convertible θα λανσαριστεί πιθανότατα προς το τέλος του έτους σε όλες τις αγορές.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: