Cocktail blog

Η Ford Mustang GT του «Need for Speed»πουλήθηκε 217.000 ευρώ

Σε ειδική εκδήλωση και για φιλανθρωπικό σκοπό, δημοπρατήθηκε η Ford Mustang GT που είχε… πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Need for Speed», ενώ το εν λόγω supercar πουλήθηκε έναντι 217.000 ευρώ περίπου.


Μετά το λανσάρισμα από τη Ford της επετειακής Mustang -για τα 50 χρόνια παρουσίας της στους δρόμους- η ειδική έκδοση της Ford Mustang GT που έλαβε μέρος στην ταινία «Need for Speed» βγήκε στο σφυρί με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Ειδικότερα, η special αυτή Mustang GT ήταν ένα από τα supercars που συμμετείχαν στο φιλμ και είχε ειδικά διαμορφωθεί για τις ανάγκες της ταινίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η συγκεκριμένη Mustang GT έφερε 22άρες ζάντες αλουμινίου, ανασχεδιασμένο και πιο επιθετικό προφυλακτήρα μπροστά, καθώς επίσης και φώτα ομίχλης «angel-eye». Επιπλέον, μια μπλε «αγωνιστική» ρίγα διέτρεχε το αμάξωμα της 5λιτρης GT, η οποία στοBarrett-Jackson Palm Beach πουλήθηκε στα 217.000 ευρώ περίπου στις αρχές του μήνα, προκειμένου να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας και τα αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα των Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: