Cocktail blog

Σαντορίνη: Jojo Beach Hotel

Χαλαρώστε στη Σαντορίνη

Οργανώστε τώρα τις διακοπές σας, σε ένα από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς στις Κυκλάδες, την όμορφη Σαντορίνη. Οι πολλές επιλογές σε αξιοθέατα, η φυσικής ομορφιά των τοπίων, η διασκέδαση, το καλό φαγητό, οι παραλίες και τα beach bars πάνω στο κύμα, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για απόλυτη χαλάρωση. Η ειδυλλιακή θέα, το διάσημο ηλιοβασίλεμα, τα παραδοσιακά λευκά σπίτια που ατενίζουν την Καλντέρα και το επιβλητικό ηφαίστειο, συμπληρώνουν τέλεια το σκηνικό. Το Jojo Beach Hotel & Bar, βάζει την τελική πινελιά, εξασφαλίζοντάς σας μία άνετη και πολυτελή διαμονή, στην παραλία του Περίβολου.

Jojo Beach Hotel & Bar

Ένα σύμπλεγμα πολυτελών διαμερισμάτων πάνω στην δημοφιλέστερη παραλία της Σαντορίνης, με τη μαύρη ηφαιστειακή άμμο, στον Περίβολο. Πλήρως ανακαινισμένα το 2013 προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα των διαμερισμάτων, να διασκεδάσουν σε έντονους ρυθμούς στο Beach Bar ή να χαλαρώσουν στην οργανωμένη παραλία. Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, υπάρχουν εστιατόρια και ταβέρνες, super market, water sports κ.α.

Διαμονή

Κάθε studio, μπορεί να φιλοξενήσει από 2-4 άτομα και διαθέτει: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο μπάνιο, ιδιωτικό μπαλκόνι, LCD δορυφορική τηλεόραση και κλιματισμό.

Jojo Beach Bar

Η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, είναι γνωστή, για την μαύρη ηφαιστειακή άμμο και το lifestyle της. Το Jojo Beach Bar είναι ένα από τα κορυφαία της Σαντορίνης, με ρυθμούς και μουσική που θα σας παρασύρουν στους ρυθμούς του καλοκαιριού. Parties, Guests DJ’s, happenings και shows, υπόσχονται την απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση! Το εστιατόριο βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο δίπλα στο beach bar και προσφέρει καθημερινά ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις.

Παροχές

Για την τέλεια διαμονή σας, το προσωπικό του Jojo Beach Hotel, σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του νησιού αναλαμβάνουν να σας κλείσουν ένα σύνολο από υπηρεσίες, έτσι ώστε το μόνο μέλημά σας να είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας. Απλά ζητήστε το, επιλέγοντας ανάμεσα σε: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων & ATV, transfer από/σε λιμάνι/αεροδρόμιο, υπηρεσίες μασάζ, μαθήματα yoga, organized tours, υπηρεσίες ομορφιάς, scuba diving & Snorkeling, ενοικίαση σκαφών, cycling tours, και πολλά άλλα!

Πώς θα φτάσετε:

Με πλοίο
Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και από άλλα νησιά, σε καθημερινή βάση
Με αεροπλάνο:
Η πρόσβαση στη Σαντορίνη με αεροπλάνο γίνεται μέσω καθημερινών τακτικών δρομολογίων από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Αθηνών

Δείτε το www.jojo-santorini.com 

Σαντορίνη: Jojo Beach Hotel

  • Σύμπλεγμα πολυτελών διαμερισμάτων πάνω στην δημοφιλέστερη παραλία της Σαντορίνης, στον Περίβολο
  • 12χλμ από τα Φηρά
  • Πλήρως ανακαινισμένα, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Περίβολου
  • Διαθέτουν πισίνα, εστιατόριο, και οργανωμένη παραλία
  • Το Jojo Beach Bar, είναι ένα από τα πιο γνωστά της Σαντορίνης
  • Δίπλα σε εστιατόρια και ταβέρνες, super market, water sports κ.α.




  • Check-in: 14:00 / Check-out: 12:00
  • Απαραίτητη κράτηση στα 22860 27122, 6987391111, 6942444577 ή μέσω email: info@jojo-santorini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: