Perigiali Hotel: Σκύρος

Η πανέμορφη Σκύρος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος σχεδόν ανάμεσα στην Εύβοια και τις Σποράδες και είναι νησί με πολλές φυσικές ομορφιές που διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η Χώρα της Σκύρου, με τα παραδοσιακά της σπίτια και τα γραφικά σοκάκια βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με τα πόδια ή 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Perigiali Hotel.

Perigiali Hotel

Βρίσκεται 70 μέτρα από την παραλία, στον οικισμό Μαγαζιά. Το συγκρότημα λειτουργεί όλο το χρόνο, διαθέτει 27 δωμάτια και αποτελείται από Superior Δωμάτια, Σουίτες και Studios. Έχει αίθουσα υποδοχής με καθιστικό, καθώς και αίθουσα πρωινού. Τους καλοκαιρινούς μήνες το πρωινό σερβίρεται στη βεράντα δίπλα στην πισίνα και τον κήπο.
Στον χώρο της πισίνας, όπως και σε άλλους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου δίπλα στους κήπους, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης μικρή παιδική χαρά για τους νεαρούς επισκέπτες.

Superior Δίκλινο Δωμάτιο 25 τ.μ.

Τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, τηλέφωνο, δωρεάν Wi-Fi, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, κουζίνα (ορισμένα μόνο ψυγείο) και μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα, τον κήπο, το κάστρο ή την πισίνα.

Βόλτα στα Μαγαζιά

Στα Μαγαζιά βρίσκεται η περίφημη παραλία που συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι από τις ομορφότερες του νησιού. Κατά την περιήγηση σας στα Μαγαζιά, θα συναντήσετε όμορφες και ενδιαφέρουσες γωνιές όπως την Gallery γλυπτών και ζωγραφικής του Σκυριανού καλλιτέχνη Γιώργου Λάμπρου, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Περιγιάλι.

Πώς θα φτάσετε στη Σκύρο:

Μπορείτε να πάτε ακτοπλοϊκώς μέσω Κύμης.
Για Κύμη οδικώς από Αθήνα μέσω Χαλκίδας (178 χλμ.) ή μέσω Ωρωπού – Ερέτριας με πλοιάριο (128 χλμ). Όταν φτάσετε στην Κύμη (προσοχή στις ταμπέλες – για λιμάνι) θα επιβιβασθείτε στο Ferry «Αχιλλέας» και σε 1 ώρα και 45 λεπτά θα βρίσκεστε στο Λιμάνι της Σκύρου, τη Λιναριά.

Δείτε το www.perigiali.com 




Απαραίτητη κράτηση στα 22220 92075, 22220 91889, 6974 471053, 6972 829840 ή μέσω email:info@perigiali.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸