Porto Kea Suites Hotel στο όμορφο νησί των Κυκλάδων;Κέας (Τζιάς)

Η Κέα είναι ένα όμορφο νησί των Κυκλάδων, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Συνδυάζει αρμονικά τη φυσική ομορφιά και τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον για χαλαρωτικές αποδράσεις. Ο οικισμός της Κορησσίας, στη βορειοδυτική πλευρά της Κέας (Τζιάς), όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Porto Kea Suites, είναι το δημοφιλέστερο θέρετρο του νησιού απ’ όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση σ’ κοντινές παραλίες. Κατά μήκος του λιμανιού θ’ ανακαλύψετε καφετέριες, μπαρ κι εστιατόρια, όπου θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

The Porto Kea Suites Hotel

Ανακαλύψτε το γαλήνιο περιβάλλον του Porto Kea, λίγα μόλις βήματα από μια θαυμάσια παραλία, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε πολυτελείς σουίτες και δωμάτια απολαμβάνοντας τη διακριτική φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού.

Το Porto Kea Suites βρίσκεται στην άκρη της αγκαλιάς του λιμανιού της Κέας, πολύ κοντά στη γραφική εκκλησία του Αϊ-Γιώργη, κι είναι ένα θαυμάσιο καταφύγιο που απολαμβάνει την προοπτική του λιμανιού και προσφέρει ατελείωτη θέα στη θάλασσα. Η σύγχρονη αισθητική σε συνδυασμό με το παραδοσιακό νησιώτικο στυλ που αποπνέουν οι ιδιαίτεροι χώροι του ξενοδοχείου υπόσχονται απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης για όλους εσάς τους διακεκριμένους επισκέπτες μας.

Τα μικρά πλακόστρωτα μονοπάτια που συνδέουν τα κτίσματα του ξενοδοχείου μεταξύ τους, περνώντας μέσα από τον ειδυλλιακό κήπο και το εκπληκτικό σκηνικό στο χώρο της πισίνας θα σας ξεναγήσουν στη μοναδική εμπειρία του Porto Kea Suites, σ’ αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον ιδανικό για σύντομες αποδράσεις καθώς και πολυήμερες διακοπές.

Εγκαταστάσεις

Στο ξενοδοχείο Porto Kea Suites οι εσωτερικές κι εξωτερικές εγκαταστάσεις, έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα πρωινού, εστιατόρια, μπαρ, pool bar, πισίνα, παιδική πισίνα, σαλόνι, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, κήπο, parking και πολλά άλλα, που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη. Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση τα άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Junior Suites

Οι πολυτελείς σουίτες και τα δωμάτια του Porto Kea Suites θα σας κερδίσουν με την κομψή τους διακόσμηση και θα σας προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης. Αποτελούνται από έναν ενιαίο χώρο με καθιστικό εντός του ευρύχωρου υπνοδωματίου, ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με υπέροχη θέα στους καταπράσινους κήπους.

Παροχές: King size κρεβάτι / Ανατομικό στρώμα / Κλιματισμός / Θέρμανση / Ανεμιστήρας οροφής / Wi-Fi / Κουζινάκι με φούρνο μικροκυμάτων και βραστήρα / Εξοπλισμος προετοιμασίας καφέ – τσαγιού / Mini ψυγείο / Δορυφορική Tηλεόραση με επίπεδη οθόνη / Τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή / Γραφείο / Χρηματοκιβώτιο / Σεσουάρ και καθρέπτης μακιγιάζ / Προϊόντα περιποίησης / Πετσέτες παραλίας / Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας / Παρκοκρέβατο άνευ χρέωσης (κατόπιν ζήτησης) / Room service

Πώς θα φτάσετε

Η Κέα (Τζιά) απέχει 1 ώρα με το πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου, για το οποίο υπάρχει εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" καθώς και άλλες περιοχές της Αθήνας και της Αττικής με αυτοκίνητο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από το Λαύριο για την Κέα, ενώ το νησί συνδέεται επίσης με τη Σύρο και την Κύθνο.

Δείτε το www.portokea-suites.com 






  • Το 4* Porto Kea Suites, βρίσκεται στον οικισμό της Κορησσίας, στη βορειοδυτική πλευρά της Κέας
  • Διαθέτει: χώρο υποδοχής, αίθουσα πρωινού, εστιατόρια, μπαρ, pool bar, πισίνα, παιδική πισίνα, σαλόνι, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, κήπο, parking κ.α.
  • Junior Suite: κλιματισμό, κουζινάκι, mini ψυγείο, τηλεόραση, king size κρεβάτι, προϊόντα περιποίησης κ.α.
  • Απαραίτητη κράτηση στο 22880 22870 ή μέσω email: info@portokea−suites.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸