Cocktail blog

Tουρίστρια τον πέρασε για άστεγο τον Richard Gere και του πρόσφερε φαγητό

Ούτε κατά διάνοια δε θα μπορούσε να φανταστεί η καλόκαρδη Karine Gombeau ότι ο άστεγος στον οποίο πρόσφερε τα κομμάτια πίτσας, που περίσσεψαν από γεύμα με την οικογένειά της, ήταν στην
πραγματικότητα... ο Richard Gere! Φυσικά, ο πασίγνωστος ηθοποιός υποδυόταν τον άστεγο για τις ανάγκες γυρισμάτων κάποιας ταινίας, αλλά τα κουρελιασμένα ρούχα που φορούσε φαίνεται ότι μπέρδεψαν την Karine.

Η 42χρονη Karine βρέθηκε για τουρισμό στη Νέα Υόρκη, όταν είδε έξω από το σταθμό «Grand Central Station» τον «άστεγο» Gere να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, πίνοντας μπύρα. Η ίδια τον πλησίασε και του πρόσφερε τα κομμάτια που περίσσεψαν από την πίτσα που είχε φάει στην κοντινή πιτσαρία, ζητώντας του μάλιστα συγνώμη για το γεγονός ότι ήταν κρύα. Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητά του, αλλά ευχαρίστησε θερμά την ευγενική Γαλλίδα λέγοντάς της: «Ο Θεός να σε ευλογεί».

Η αποκάλυψη ήρθε λίγες μέρες αργότερα, όταν η Karine είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει σε άρθρο εφημερίδας για «την τουρίστρια που βοήθησε τον άστεγο-Richard Gere»!

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον άστεγο στην ταινίας «Time Out of Mind», στο πλευρό των Jena Malone και Kyra Sedgwick.

Δεν υπάρχουν σχόλια: