Cocktail blog

Audi A3 Cabriolet 1,4 TFSI 125 PS

Το Αudi A3 Cabriolet είναι επίκαιρο, όχι μόνο γιατί λανσάρεται λίγο πριν το καλοκαίρι, αλλά και γιατί οι προδιαγραφές του κινητήρα του, το καθιστούν συμβατό με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής.


Η γοητεία των cabrio έγκειται στην αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, που προσφέρει η οδήγηση με… ταβάνι τον ουρανό. Είναι μοντέλα, που μιλούν κατευθείαν στο συναίσθημα και αν το δεχτούμε αυτό, το νέο Audi A3 Cabriolet βάζει γκολ από τα αποδυτήρια. Διατηρώντας τη εκλεπτυσμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς του A3, το νέο premium μικρομεσαίο Cabriolet της Audi έρχεται με περισσότερο δυναμισμό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του.


Εσωτερικό: Ποιότητα ΑΑΑ
Το εσωτερικό του A3 Cabriolet δε διαφέρει αισθητικά από τις κλειστές εκδόσεις του, παραμένοντας άριστο ποιοτικά και καλαίσθητο. Το φινίρισμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια συνάδουν απόλυτα με τον premium χαρακτήρα του μοντέλου. 



Xώροι: Απόλαυση για 4
To νέο A3 Cabrio συνεχίζει να είναι αυστηρά τετραθέσιο, ωστόσο το αυξημένο του μεταξόνιο και οι αυξημένες διαστάσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση των διαθέσιμων χώρων. 


Kινητήρας-Επιδόσεις: Τραβάει γερά και του πάει!
Η βασική έκδοση του Α3 Cabriolet εφοδιάζεται με τον άμεσου ψεκασμού και τούρμπο κινητήρα 1,4 TFSI. H απόδοση είναι 125 ίπποι με ροπή 200 Nm από τις 1.400-4.000 σ.α.λ. Ιδιαίτερα ελαστικός και ραφιναρισμένος στις χαμηλομεσαίες στροφές ο κινητήρας αρκεί για τη σβέλτη οδήγηση του -κατά 170 κιλά βαρύτερου από το 3θυρο Α3- αμαξώματος, επιδεικνύοντας έναν πολιτισμένο κινητήρα. 



Στο δρόμο: Συμπαγές και ευχάριστο
Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση στο «ανοιχτό» Α3 είναι η στιβαρότητα που εμφανίζει το αμάξωμα και που καταδεικνύει πως ούτε ένα από τα σχεδόν 200 κιλά ενισχύσεων δεν πήγε χαμένο. Χωρίς τρέμουλο στο τιμόνι και στον μεσαίο καθρέφτη (ακόμα και όταν περνάς από ανωμαλίες) και ακαμψία, που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τις συμβατικές εκδόσεις, το A3 Cabrio είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση. autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: