Cocktail blog

Στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, Σαββίδης: «είμαι ένας από σας»

Στην Καμάρα πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έχουν κλείσει την Εγνατία ενώ εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, της ΚΑΕ, των συνδέσμων τοποθετήθηκαν με σύνομες ομιλίες. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα των χρεών και της Θέρμης, αλλά και για την αντιμετώπιση από την ΕΠΟ.
Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, που δήλωσε: «Είμαστε πρώτη φορά όλοι εδώ μαζί ενωμένοι για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Το νερό μπήκε στ' αυλάκι. Οι αρχές του ποδοσφαίρου παίρνουν το μήνυμα. Μας έχουν υποσχεθεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Να ξεφύγουμε από τα θα και να πάμε στην ουσία. Θέλουμε λύση στα προβλήματα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος, ο ΠΑΟΚ είναι εδώ».

Ενα από τα πανό των φίλων του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατο σφαγμένο, απόψε θα διαλύσουμε το κατεστημένο». Ενα άλλο γράφει: «Ζητάτε πιο πολλά απ΄ όσα μας χρωστάτε».
Εμ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μιλάει ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. «Σήμερα η πρώτη νίκη και τη Δευτέρα η δεύτερη, όλοι μαζί για τον ενιαίο ΠΑΟΚ, όλοι μαζί δίπλα στα προβλήματα της ΠΑΕ. Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε να λυθούν άμεσα. Κύριε Σαββίδη η δυναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Κύριε Σαββίδη προχώρα μαζί με αυτόν τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα. Κύριε Σαββίδη γίνε ο μπροστάρης της κάθαρσης και της δικαιοσύνης. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα μπροστά».
Στο βήμα ανέβηκε ακόμη ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 Βλάνταν Ιβιτς, ο Κώστας Μαλιούφας εκπροσωπώντας τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα και η γυναικεία ομάδα του χάντμπολ που κατέκτησαν και οι δύο το Κύπελλο και το τμήμα πολεμικών τεχνών του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια μίλησαν οι οργανωμένοι οπαδοί και παρέδωσαν το μικρόφωνο στον Ιβάν Σαββίδη που τόνισε:
«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω σήμερα εδώ, γιατί σήμερα εδώ είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Το περίμενα δύο χρόνια αυτό, περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και να δείξει την πραγματική δύναμή της. Εγώ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για τα Κυπελλά της, αλλά για την μεγάλη οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας. Θέλω να βλέπετε στο προσωπό μου έναν από εσάς. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Σήμερα μας αρνιούνται κάποια πράγματα, αλλά η αυριανή μέρα είναι δική μας. Θα αποδείξω ότι ποτέ δεν θα κάνω πίσω στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι τυχερός που η ζωή με έφερε στα απρόμαυρα χρώματα. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τις ήττες. Δεν πειράζει, οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Θέλω να σας πω, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι είμαστε τεράστια δύναμη, τεράστιος στρατός και θα κάνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Ο δικός μας στόχος είναι ένας για να στεναχωρηθούν όλοι. Σας ευχαριστώ που φανερώνετε αυτή τη δύναμη, ο ΠΑΟΚ θα ζήσει πολλά χρόνια και παντού θα μιλάνε για τον ΠΑΟΚ. Σας ζητάω να με πιστέψετε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ».
Αμέσως μετά ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο και οι οπα΄δοί του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν με πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: