Cocktail blog

Σαλόνικα ΡΕ: Όταν το φαινόμενο «υπ. δημοτικός σύμβουλος» γίνεται χαβαλές

To timeline μας έχει κατακλυστεί από προεκλογικές αφίσες για τις δημοτικές εκλογές. Οι ατάκες σε Facebook και Twitter δίνουν και παίρνουν για το καθολικό φαινόμενο «υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» («Ανοίγω το ψυγείο μου και τι να δω; Ο μπαρμπα – Στάθης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος», «Το δημοτικός σύμβουλος είναι το νέο Μικέλ» κ.α.).

Νισάφι πια! Μια ομάδα φιλόδοξων νέων χωρίς πολιτικές θέσεις και ξεκάθαρο όραμα, ακριβώς όπως οι πολιτικοί μας, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να χαράξει νέους δρόμους στην πολιτική. Με την μαγκιά της. «Το project Σαλόνικα ΡΕ επήλθε ως φυσική ανάγκη έκφρασης πρωτοποριακών ιδεών από ταλαντούχους και όχι μόνο νέους της Θεσσαλονίκης», διαβάζουμε στο page που έχει ξεκινήσει στο Facebook(και θυμηθείτε μας όταν θα μαζέψει πάνω από 1.000 likes).
To κοινό στα comments παραληρεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει τα πρώτα αναγνωριστικά τηλεφωνήματα από στελέχη του Ποταμιού, η ομάδα του Obama ψάχνεται για την αναπάντεχη επιτυχία της προεκλογικής τους καμπάνια.
Αναμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου.ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: