Νέο Toyota Aygo

Τι νέο φέρνει
• Πιο δυναμική σχεδίαση
• Περισσότερο high-tech εσωτερικό
• Μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ

Το Φθινόπωρο θα λανσαριστεί στην αγορά η 2η γενιά του Toyota Aygo, με το νέο μοντέλο να κατασκευάζεται και πάλι μαζί με τα Citroen C1 και Peugeot 108 στο ίδιο εργοστάσιο στο Κολίν της Τσεχίας, διαφέροντας από αυτά στο
σχεδιαστικό κομμάτι. Το ιαπωνικό μίνι θα αποκτήσει λοιπόν ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, όπου ξεχωρίζει το σχεδιαστικό «X» της μάσκας, αλλά και ένα εξίσου μοντέρνο πίσω μέρος, με μεγάλα κάθετα φωτιστικά, που πέφτουν πάνω στο τελείωμα του πίσω πλαϊνού τζαμιού. Από πλευράς αμαξώματος, το νέο Aygo θα διατεθεί και πάλι ως 3θυρο και 5θυρο, με το δεύτερο να έχει πίσω πλαϊνά παράθυρα, που θα ανοίγουν προς τα έξω.

Μακρύτερο και με 1.000άρη κινητήρα
Στο κομμάτι των διαστάσεων, το νέο Aygo έρχεται με αύξηση στο μήκος του κατά 25 χλστ. φθάνοντας στα 3.455 συνολικά, ενώ αυξημένη κατά 29 λίτρα είναι και η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ (168 λτ. συνολικά). Στο κομμάτι των χώρων των επιβατών βέβαια, το νέο Aygo έδειξε να προσφέρει ικανοποιητικά επίπεδα για 4 επιβάτες. Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα, θα έχουμε και πάλι τον οικονομικό 1.000άρη 3κύλινδρο των 68 ίππων, με μέση κατανάλωση 4,2 λτ./100 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸