Cocktail blog

15 Φτηνές Online Shopping Sites με διεθνή παράδοση

Ο οδηγός σας για Great Shopping Sites

Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι ότι όλοι γνώριζαν κάπου για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές ψώνια γύρω από την πόλη. Αυτές τις μέρες, όλοι θέλουμε να ξέρετε για τις μεγάλες προσφορές σε απευθείας σύνδεση.


Όλοι μας αρέσει να ψωνίσετε σε απευθείας σύνδεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία-ότι μπορεί να είναι φθηνότερα, πιο γρήγορα, και πολύ πιο βολικό! Δεν χρειάζεται να περάσουν όλη την ημέρα στα πόδια σας, με τα πόδια από το ένα κατάστημα στο άλλο με βαριές σακούλες στα χέρια σας. Στη συνέχεια υπάρχει ο ενθουσιασμός της στιγμής, όταν τα αγορασμένα προϊόντα φτάνουν στην πόρτα σας! Ανοίγοντας το πακέτο είναι σαν να ανοίγεις ένα δώρο.

Ωστόσο, ορισμένες τοποθεσίες προσφέρουν εξαιρετικές τιμές, αλλά πολύ κακή υπηρεσία προς τους διεθνείς πελάτες. Μερικές φορές τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης για μια υπερπόντια αγορά μετατρέψει ό, τι θα ήταν μια συμφωνία σε μια κακή συμφωνία.

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, ενώ για ψώνια σε απευθείας σύνδεση. Αυτά τα sites ψώνια Προσφέρουμε χαμηλές τιμές για τα πάντα, ή πραγματικά καλές πωλήσεις και προσφορές, ενώ η τροφοδοσία σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Απολαύστε το!

Μεγάλη σε απευθείας σύνδεση προσφορές για τη Διεθνή αγοραστές


SheInside
SheInside είναι μια online λιανικής πώλησης ενδυμάτων, όπου θα βρείτε φθηνά και μοντέρνα ρούχα. Η ποικιλία είναι μεγάλη, προσφέροντας την τελευταία λέξη στο χώρο της γυναικείας μόδας του δρόμου. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κομψό κορυφές, πυθμένα, φορέματα, κοσμήματα και αξεσουάρ.
TheHut
Η Hut προσφέρει φθηνή DVD και CD συμπεριλαμβανομένων μια πλήρη γκάμα από τις τελευταίες και μεγαλύτερες μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Επιπλέον, πωλούν διάφορα τεχνολογία και συναφή προϊόντα, για να μην αναφέρουμε μια νέα μεγάλη ποικιλία από αρώματα, εσώρουχα και ρούχα.
AliExpress
Αυτό είναι ένα φθηνό online αγορά τρέχει από Alibaba.com, προσφέροντας 9,5 εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα που πωλούνται από 10.000 κατασκευαστές. Μερικές φορές, γίνεται δύσκολο να βρείτε ένα συγκεκριμένο σημείο, λόγω της τόσα πολλά διαθέσιμα προϊόντα.
StrawberryNET
StrawberryNET είναι ο κορυφαίος πάροχος των προεξοφλημένων επώνυμα καλλυντικά, περιποίηση, αρώματα και αρωματικές ουσίες. Αυτό το κατάστημα προσφέρει δωρεάν διεθνής παράδοση και εξαιρετικές τιμές.
BookDepository
BookDepository προσφέρει δωρεάν παγκόσμια παράδοση. Επί του παρόντος, μπορούν να στείλουν από μια αυξανόμενη λίστα των εκατομμύρια μοναδικούς τίτλους.
MiniInTheBox
MiniIn thebox είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα εικονικής πώλησης ηλεκτρονικών gadgets, παιχνίδια, και τον υπολογιστή και smartphone αξεσουάρ. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις για την ελάχιστη τάξη και τα πάντα αποστέλλονται δωρεάν.

599fashion
πάντα στο 599fashion κοστίζει 5,99 δολάρια (ναι, $ 5. 99!). Είναι εύκολο να βρείτε τα πάντα, από κατώτερο ρούχα για να συν-μεγέθους ένδυσης σε τιμές προσιτές σε όλους.
DealExtreme
Αυτή είναι η επόμενη γενιά των online εμπορικό κέντρο, παρέχοντας δροσερό κινεζική gadgets και δωρεάν διεθνή παράδοση. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη ποικιλία από gadgets σε πολύ ελκυστικές τιμές. DealExtreme προσφέρει δωρεάν παράδοση από το κανονικό ταχυδρομείο ταχυδρομείο αέρα.
SportsDirect
SportsDirect είναι ένα καταπληκτικό λιανοπωλητή προϊόν του αθλητισμού βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε προσφορές. Προσφέρουν Adidas, Nike, Puma και άλλων μεγάλων αθλητικών ειδών ένδυσης και εξοπλισμού μάρκες.
DinoDirect
DinoDirect διαθέτει μια ευρεία ποικιλία των εμπορευμάτων από την Κίνα, όπως ρούχα, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη, υπολογιστές, το σπίτι και τον κήπο προϊόντα και αξεσουάρ αυτοκινήτων.
Allbeauty
Allbeauty.com είναι μία από τις μεγαλύτερες σε απευθείας σύνδεση άρωμα καταστήματα ομορφιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όλα 5 κιλά
Εδώ θα βρείτε φθηνή ακόμη μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, εσώρουχα και νυχτικά, όλα στην τιμή των £ 5. Παιδικά ρούχα είναι επίσης διαθέσιμα.
EBay Δημοπρασίες-η μεγαλύτερη online Marketplace κόσμο

Περισσότεροι από 97 εκατομμύρια αγοραστές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν EBay. Αυτή η ιστοσελίδα είναι το ιδανικό μέρος για να εντοπίσετε φανταστικές ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: κοσμήματα, ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, προϊόντα ομορφιάς, ακόμα και μουσικά όργανα. Αν και η αναζήτηση μέσω του τεράστιου αριθμού των προϊόντων σε eBay μπορεί να πάρει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δημοπρασίες του site είναι πιο γρήγορα.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος.

Amazon.com-Το ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο

Κάθε online περιήγηση αγοραστής έχει σκοντάψει επάνω Amazon.com. Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένα τεράστιο σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητής βιβλίων, ταινίες, μουσική και παιχνίδια, μαζί με τα ηλεκτρονικά, παιχνίδια, είδη ένδυσης, αθλητικά είδη, εργαλεία, είδη σπιτιού και κήπου, ακόμα και παντοπωλεία. Σε πολλά σημεία, η Amazon προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές.

Amazon έχει αναπτύξει μοναδικές εκδόσεις της ιστοσελίδας τους για τις διάφορες χώρες. Οι τιμές ενδέχεται να ποικίλουν σε αυτά τα διεθνή sites, οπότε αν μιλούν περισσότερες από μία γλώσσες, μην ξεχάσετε να ελέγξετε άλλες εκδόσεις του Amazon.com. Μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη διαπραγμάτευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: