Cocktail blog

HTC Desire EYE;το απόλυτο smartphone για selfies αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά

HTC παρουσίασε το Desire EYE, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα selfie phones της αγοράς, ενώ μαζί με αυτό η HTC αποκάλυψε την κάμερα RE.


To εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του HTC Desire EYE είναι ότι στο εμπρός μέρος του έχει μία κάμερα 13 megapixels, καθιστώντας το, το απόλυτο smartphone για selfies αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Κάμερα υπάρχει και στο πίσω μέρος, η οποία επίσης είναι 13 Megapixels, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο κάμερες είναι εξοπλισμένες με LED flash. Η μπροστινή κάμερα έχει ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα 22 mm και f/2.2. Η πίσω κάμερα έχει αισθητήρα 28 mm και f/2.0.

Πέρα από αυτό το στοιχείο όμως, εδώ έχουμε μία συσκευή με οθόνη 5,2 ιντσών, με διαστάσεις 151,7×73,8×8,5 mm και βάρος 154 gr. Η ανάλυση είναι 1080×1920 pixels με 423 ppi. Στο εσωτερικό του έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,3 GHz, με μνήμη RAM 2 GB, ενώ έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat, με μπαταρία χωρητικότητας 2400 mAh.Παράλληλα, η HTC παρουσίασε την RE, μία νέα κάμερα για όσους κάνουν εξωτερικές δραστηριότητες, η οποία έχει πρωτότυπο σχήμα, με την διαφορά σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στις action κάμερες, να είναι ότι εδώ δεν υπάρχει ενσωματωμένη οθόνη. Η HTC RE χρησιμοποιεί το smartphone σας ως viewfinder, καθώς καταγράφει βίντεο ανάλυσης 1080p. Έχει αισθητήρα 16 Megapixels, ενώ μπορεί στη βάση της να στηριχθεί πάνω σε ένα τρίποδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: