Cocktail blog

LG Monitor 29'' 29UM65-P με 2560 x 1080 pixels

Eικόνες που παίρνουν ζωή στην οθόνη σου!

Εργασία και ψυχαγωγία συνδυάζονται αρμονικά σε μια οθόνη 21:9 Ultra Wide, με Full HD ποιότητα εικόνας,IPS panel για αυξημένες γωνίες θέασης και πλουσιότερα χρώματα. Το μοναδικό design της LG 29UM65-P με εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο οθόνης, θα αποτελέσει ένα πραγματικό κόσμημα για το χώρο σου.

Δημιούργησε μία Dual Monitor διάταξη με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και εξοικονόμησε έως και 25% επιπλέον ενέργεια σε σύγκριση με απλές LED οθόνες, με τη λειτουργία Super Energy Saving. Διαθέτει 2 θύρες HDMI για σύνδεση με συσκευές αναπαραγωγής όπως Blu-ray players καθώς και θύρα D-Sub για συμβατότητα με τους περισσότερους υπολογιστές.
 

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Εικόνα που συγκλονίζει!

Η δυναμική αντίθεση 5.000.000:1 αποδίδει αληθινό λευκό και ακόμη πιο βαθύ μαύρο δίνοντας ζωή σε όλη τη χρωματική παλέτα που μπορεί να αναπαράγει η τηλεόραση.


Full HD

Με ανάλυση Full HD 1080p η LG σου εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο λεπτομέρειας σε ότι και αν κάνεις, ταινίες, παιχνίδια, video ή απλές καθημερινές εργασίες. Με 2560 x 1080 pixels έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας για να οργανώσεις τις εργασίες και τα εικονίδια των προγραμμάτων σου ακόμη καλύτερα.

Τεχνολογία LED

Τα στοιχεία LED στις άκρες του panel προσφέρουν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και ενισχυμένα χρώματα σε σχέση με τις LCD TV, διατηρώντας το πάχος της οθόνης εξαιρετικά μικρό.

Οθόνη IPS

Είτε όρθιος, είτε καθιστός ή ξαπλωμένος, βλέπεις τηλεόραση δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για την ρεαλιστική απεικόνιση της εικόνας και των χρωμάτων. Καθώς τώρα, μπορείς να απολαύσεις με άνεση, από οποιαδήποτε γωνία θες, ταινίες δράσης, περιήγηση στο web και παιχνίδια RPG για πολλή ώρα.

Dual Smart Solution

Φτιάξε τη δική σου Dual Monitor διάταξη μεταξύ της οθόνης & του laptop ή άλλης οθόνης με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείς να τοποθετήσεις ξεχωριστή μπάρα εργασιών σε κάθε οθόνη ενώ προσφέρει βελτιστοποιημένο Web περιεχόμενο.

HDMI

Με 2 συνδέσεις HDMI, θα έχεις εικόνα και ήχο ψηφιακής ποιότητας σε ένα μόνο καλώδιο. Σύνδεσε στην τηλεόραση τις HD συσκευές σου, όπως κονσόλες, Blu-ray players ή βιντεοκάμερες και είσαι έτοιμος!

Super Energy Saving

Η τεχνολογία LED προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με μια τυπική LCD τηλεόραση στις ίδιες ίντσες, για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. Μείωσε τα κόστη χωρίς να χάνεις σε ποιότητα & ευκρίνεια εικόνας!

4-screen split

Τώρα μπορείς με ευκολία με ένα μόνο κλικ να "διαιρέσεις" την οθόνη σου από 2 ως 4 προσαρμόσιμες δευτερεύουσες οθόνες στο μέγεθος που θες, χωρίς επικάλυψη παραθύρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: