Νέο μικρό Pick-Up από την Volkswagen

 Η γκάμα της Volkswagen περιλαμβάνει ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα μοντέλα τα οποία ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμα στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Αυτή είναι και η περίπτωση του νέου «Saveiro Surf».


Η Volkswagen συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται και στην… άλλη όχθη του Ατλαντικού ωκεανού ή πιο συγκεκριμένα, στις αγορές της Βορείου και της Λατινικής (Νοτίου) Αμερικής.

Με αφορμή την προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο (Βραζιλία), η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από 30/10 – 9/11, η VW ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μια σειρά από ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα, εκ των οποίων ωστόσο, τα περισσότερα δεν προορίζονται για τις αγορές της ΕΕ.

Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφερθούμε στη νέα γενιά του «Saveiro Surf» ενός ελαφρού ημιφορτηγού (Pick-Up) που βασίζεται στο… Fox και έχει να επιδείξει μια εξαιρετική εμπορική πορεία στις αγορές της Λατ. Αμερικής.
Η νέα γενιά του εν λόγω Pick-Up, θα είναι διαθέσιμη τόσο σε διθέσιες όσο και τετραθέσιες εκδόσεις, ενώ παρά τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος της, έχει διασφαλιστεί ένας επαρκής –ανοικτός- χώρος φόρτωσης που επιτρέπει τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου βάρους.

Το εν λόγω μοντέλο εφοδιάζεται με έναν κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη – αιθανόλη) χωρητικότητας 1,6 λτ. που αποδίδει ισχύ 104 ίππων και συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων.

Για την… ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως η εμπορική πορεία του Saveiro Surf ξεκίνησε το 2002 ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα γενιά του που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Σάο Πάολο θα είναι η 5η. autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸