Cocktail blog

Πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει σε κινητά να βελτιώνουν την ερωτική ζωή των ζευγαριών

Ποια είναι αυτή η μοναδική τεχνολογία που κάθε smartphone διαθέτει και μπορεί να αλλάξει την ερωτική μας ζωή για πάντα; Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η είδηση πως τα έξυπνα κινητά, σε συνδυασμό με ένα πολύ καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα - εφαρμογή, αναμένεται να φέρουν την σεξουαλική επανάσταση του 21 αιώνα.

Γνωστή εταιρία προφυλακτικών σε συνεργασία με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ύστερα από έρευνα και εντατική δουλειά κατέληξε στον τρόπο που το κινητό σου θα μπορούσε να προσφέρει ατελείωτη απόλαυση στο κρεβάτι. Στα πλαίσια αυτής της έρευνας, γυρίστηκε ένα βίντεο, στο οποίο διάφορα ζευγάρια κλήθηκαν να ανακαλύψουν από κοντά το μυστικό της ερωτικής απόλαυσης.Το εντυπωσιακό εύρημα είναι αναπάντεχο και σίγουρα ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί, δεν συμφωνείτε.
Η τεχνολογία σε βάρος της σχέσης
Ερευνητές από το Κέντρο ‘Σεξ, Φύλου και Σεξουαλικότητας’ του Durham University αποκάλυψαν ότι το 40% των ερωτηθέντων έχουν καθυστερήσει την ερωτική πράξη εξαιτίας της τεχνολογίας, κυρίως των smartphones και των tablets, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι επιδόθηκαν σε βιαστικό σεξ προκειμένου να απαντήσουν στα μηνύματα τους. Παράλληλα, το ένα τρίτο από τα ζευγάρια που ερωτήθηκαν παραδέχθηκαν ότι διέκοψαν το σεξ για να απαντήσουν στο τηλέφωνο.
Μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές εγώ είμαι στο Facebook και ο σύντροφος μου είναι σε κάποια αθλητική εφαρμογή, ενώ βρισκόμαστε και οι δύο στο κρεβάτι; συνειδητοποιούμε ότι είμαστε κυριολεκτικά ξαπλωμένοι μαζί στο κρεβάτι, αλλά ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: