Δύο εκδοχές του Microsoft Surface Pro 4,με οθόνη διαγωνίου 14 ιντσών και χωρίς ανεμιστήρα-wooow

Το νέο Microsoft Surface Pro 4 αναμένεται να διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν θα αργήσει η επίσημη παρουσίασή του.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσίαση του Microsoft Surface Pro 4 προτού να γίνει η παρουσίαση του
φημολογούμενου iPad Pro από την Apple. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για ένα Microsoft Surface Pro 4 με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών, καθώς και μία ακόμα μεγαλύτερη έκδοση με οθόνη διαγωνίου 14 ιντσών. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι και οι δυο εκδόσεις αυτές θα έχουν ανάλυση 2160×1440 pixels.

Ο επεξεργαστής και των δύο εκδόσεων του Microsoft Surface Pro 4 θα είναι ο Intel Core M Broadwell με αρχιτεκτονική 14 nm, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός ανεμιστήρα για τον εξαερισμό της συσκευής.

Το μέγεθος της μνήμης RAM δεν έχει αποσαφηνιστεί ωστόσο διαρροές τη θέλουν να κυμαίνεται μεταξύ των 8 και των 16 GB, ενώ είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος SSD, πιθανότατα με μεγάλη χωρητικότητα. Το γνωστό Stylus που έχουμε δει και σε άλλες παλιότερες εκδόσεις του Microsoft Surface δεν θα λείπει και από τις νέες εκδόσεις για να διευκολύνει την χρήση του tablet.

Τα νέα μοντέλα του Microsoft Surface Pro 4 εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2015, επομένως δεν πρόκειται να αργήσει η επίσημη παρουσίασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: