Cocktail blog

Aegialis Hotel Spa & Resort, στην Αμοργό

 Ξεκινήστε το φανταστικό ταξίδι σας στις Κυκλάδες, σε ένα από τα πιο εκπληκτικά νησιά του ελληνικού χάρτη, την όμορφη Αμοργό, την έμπνευση του διάσημου ποιητή Γκάτσου και του δημιουργού για το «Απέραντο Γαλάζιο» Luc Besson, βουτήξτε στην παλέτα των μοναδικών αποχρώσεων του μπλε.



Το Ξενοδοχείο έχει χαρακτηριστεί από τους επισκέπτες του ως το "κόσμημα της Αμοργού». Το Aegialis Hotel & Spa είναι ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η Αμοργός με απίστευτη και εκπληκτική θέα. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο κόλπο, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αναζητούν ησυχία και ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό.

Το Ξενοδοχείο είναι ένα συγκρότημα πέντε λευκών και μπλε κτιρίων και αποτελείται από 55 παραδοσιακά επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες.

Εξαιρετικά φιλική και εξυπηρετική στις ανάγκες των επισκεπτών, η οικογένεια Γιαννακοπούλου θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και θα σας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή της παραμονής σας.

Το Aegialis Hotel & Spa χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού στο δρόμο προς Θολάρια, εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες με την πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Αιγιάλης και στα γύρω χωριά και νησιά.

Ανάμεσα σε δύο αμμώδεις παραλίες, αυτή της Αιγιάλης που απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την υποδοχή του ξενοδοχείο και αυτή της Λευρωσσού με αντίστοιχο χρόνο πρόσβασης, βρίσκεται ακριβώς από κάτω στα δεξιά.

Το λιμάνι και η αγορά απέχει 1 χλμ.

Με εύκολη πρόσβαση στην συγκοινωνία του νησιού, υπάρχει στάση λεωφορείου ακριβώς στην είσοδο του ξενοδοχείου, όπου μπορεί κανείς να πάρει το λεοφωρείο της γραμμής ήτε για να κατέβει στην παραλία ήτε να επισκευτεί το άλλο μέρος του νησιού, το Μοναστήρι, ήτε ακόμα για ένα ποτό σ' ένα χωριό.

Αμοργός

Η Αμοργός είναι το ανατολικότερο νησί των Κυκλάδων και το μεγαλύτερο των Μικρών Κυκλάδων. Βρίσκεται ανάμεσα στη Νάξο και στην Αστυπάλαια. Γνωστή για τις σμαραγδένιες παραλίες της και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της, αποτελεί προορισμό γι’ αυτούς που ψάχνουν μια φιλόξενη και παραδοσιακή διαμονή. Εδώ τα κλασσικά κυκλαδίτικα στοιχεία συνδυάζονται με τη μοναδική ομορφιά του τοπίου, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία.

Είναι μια ευκαιρία να ικανοποιήσετε και τις πέντε αισθήσεις σας. Απολαύστε τα αρώματα των βοτάνων και των λουλουδιών της Αμοργού, γευτείτε τις παραδοσιακές της γεύσεις, ακούστε τους ήχους της φύσης, θαυμάστε τη θέα και αγγίξτε τις πέτρες και την άμμο της. Η ενέργεια της Αμοργού θα σας απογειώσει.

Υπάρχουν επίσης πολλά πανηγύρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στα οποία μπορούν να παρευρεθούν οι επισκέπτες και να μάθουν περισσότερα για τα έθιμα του νησιού.









Τηλέφωνο: 22850 73393
Διεύθυνση: Αμοργός

Δεν υπάρχουν σχόλια: