ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ»! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ»!
ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!
Όλο το νταβατζήδικο που έβγαλε εκατομμύρια επί Παπαντωνίου, τον καλύπτει και δεν βγάζει άχνα για τις αποκαλύψεις.

Μέσω οφσορ στα Κέιμαν έκρυψε τα εκατομμύρια που είχε βγάλει με βαλίτσα μέσω του κουμπάρου του, Κανδαλέπα.
Η συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον Γιάννο, βγάζοντας άκυρη την έρευνα του ΣΔΟΕ για «τυπικούς λόγους»! Η δικαιοσύνη όμως στάθηκε στο ύψος της και δέχθηκε κανονικά το πόρισμα φωτιά.

Σύμβαση με offshore εταιρεία που είχε έδρα τον φορολογικό παράδεισο των νησιών Κέιμαν είχε υπογράψει η Σταυρούλα Κουράκουγια την αξιοποίηση των 1,3 εκατ. ευρώ που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ.

Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, αφού έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία HSBC ltd, θυγατρική της ομώνυμης τράπεζας, για τη δημιουργία του trust που ανέλαβε τη διαχείριση του ποσού.

Η σύμβαση, που αποκαλύπτει η Realnews, καταρτίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2008 με συμβαλλόμενους τη Στ. Κουράκου και την «HSBC International Trustee Limited of Strathvale House 2hd floor, North Church Street, George Town, Grand Cayman, Cayman Islands».

Το trust ονομάστηκε «Sar» και το αρχικό του κεφάλαιο ήταν μόλις 10 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ορίστηκε να είναι ανακλητό που σημαίνει ότι ο ιδρυτής -εν προκειμένω η Στ. Κουράκου- μπορούσε να πάρει πίσω τα χρήματα του καταπιστεύματος όποτε το επιθυμούσε.http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: