Cocktail blog

Προωθηση Ιστοσελιδων με SEO

Τι ειναι η προωθηση ιστοσελιδων

Η προωθηση ιστοσελιδων με Seo ειναι ενα συνολο βελτιστοποιησεων που κανουμε σε μια ιστοσελιδα ωστε να μπορεσει να ξεπερασει στην αναζητηση τις υπολοιπες και να αποκτησει την επιθυμητη επισκεψιμοτητα και πωλησεις.



Ο πιο κυριος παραγοντας ειναι τα αρθρα. Θα πρεπει να ειναι γνησια δηλαδη οχι αντιγραφες, να περιλαμβανουν εικονες σωστα βελτιστοποιημενες με alt tags και τιτλους. Πρεπει να προσεχουμε να μην επαναλαμβανουμε συνεχεια τη λεξη κλειδι μας, 5 - 6 φορες μεσα σε ενα κειμενο ειναι αρκετο για να μην εχουμε αρνητικες επιπτωσεις.
Ακομα πρεπει να περιλαμβανουμε την  λεξη κλειδι μας απαραιτητα στην αρχη του τιτλου μιας αναρτησης στη πρωτη, στη μεσαια και στη τελευταια παραγραφο του κειμενου μας,

Προωθηση ιστοσελιδων σε αλλα site για την αυξηση της επισκεψημοτητας.

Πολυ σημαντικο ειναι να εχουμε backlinks απο αλλα site με παρομοιο περιεχομενο με τη δικο μας. Ο ποιο ευκολος τροπος (εαν νομιζετε πως η συνεργασια με καποιον αλλο webmaster ειναι δυσκολη) ειναι να αφηνουμε σχολια σε αλλα blogs και forum δειχνοντας παντα πως προσπαθουμε να βοηθησουμε σε καποια θεματα.
Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι σε αυτο το θεμα γιατι αν χτισουμε παρα πολλα τετοια λινκ προς το σιτε μας σε μικρο χρονικο διαστημα τοτε αντι να κανουμε καλο στο blog μας ισως καταφερουμε το αντιθετο.

Προωθηση ιστοσελιδων και σε αλλες μηχανες αναζητησης.

Η google ειναι αναμφησβητητα η μεγαλυτερη μηχανη αναζητησης. Υπαρχουν ομως και Bing - Yahoo και πολλες αλλες ακομα με αρκετες αναζητησεις καθημερινα και μπορουμε να αποκτησουμε αρκετες επισκεψεις καθημερινα ανεβαζοντας ετσι και το κερδος μας. Δειτε πως να προσθεσετε χαρτη ιστοτοπου στη bing ωστε να ανακαλυψει το site σας η μηχανη αναζητησης.
Μην ξεχασετε να προωθησετε την ιστοσελιδα σας και στις μικροτερες μηχανες αναζητησης μεσω του backlink.gr/ . Δώστε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και πατήστε εκκίνηση ακριβώς από κάτω. Θα γίνει προώθηση ιστοσελίδας σε πολλές μηχανές αναζήτησης μέσα σε 5 λεπτά.

Δωρεαν προωθηση blog στη wikipedia

Η Wikipedia ειναι ενα απο τα πιο εμπιστα site με παρα πολυ επισκεψιμοτητα και θα μπορουσε να σας αποφερει αρκετες επισκεψεις αν καταφερνατε να παρετε μερικα backlinks απο εκει. Μπορειτε να φτιαξετε ενα λογαριασμο και να κανετε επεξεργασια σε ενα αρθρο και να προσθεσετε το λινκ σας. Δε πρεπει να κανετε καταχρηση γιατι το αποτελεσμα θα ειναι η διαγραφη του λογαριασμου σας.

Αυξηση επισκεψεων απο τα social bookmarking site.

Χρησιμοποιήστε τα Social bookmarking sites για να κάνετε προωθηση ιστοσελιδων. Τα social media είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσουμε τα άρθρα μας και να μαζέψουμε μερικά backlink τα οποία θα μας ανεβάσουν στην αναζήτηση. Τα πιο σημαντικα από αυτά τα σαιτ είναι  το Facebook, το Twitter, Το Tumblr, το Folkd, το Delicious.

Διαφήμιση ιστοσελίδας.

Μπορούμε να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα μας και να έχουμε αρκετές επισκέψεις από την google. Υπάρχουν δυο τρόποι για να γίνει αυτό. Ο ένας είναι το adwords και ο άλλος είναι το facebook. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εταιρίες για δωρεάν διαφήμιση ιστοσελίδων και αυτές οι δυο κοστίζουν αρκετά. Μπορείτε να βρείτε εκπτωτικά κουπόνια μέσα από την εταιρία που κάνατε κατοχύρωση ονόματος (domain name)  και να χρησιμοποιήσετε αυτά.


Δείτε τι έχει να πει και η Wikipedia σχετικά με την προώθηση blog


Εταιρία για την προώθηση ιστοσελίδων

Αν με όλα τα παραπάνω δε καταφέρετε και πάλι να κάνετε σωστή προωθηση  ιστοσελιδων, για να βγείτε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης,  τότε ίσως πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιους οι οποίοι μπορούν να το κάνουν αυτό για σας.
  Υπάρχουν αρκετές εταιρίες που ασχολούνται με τη προώθηση blog - ιστοσελίδων, τις οποίες θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε. Προσωπικά θα κάνω μια έρευνα ώστε να βρω τις κατάλληλες  και κάποια στιγμή ίσως τις προσθέσω εδώ σε αυτή τη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: