Η πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο λόγω καρδιοπάθειας είναι 32% μικρότερη για τους ανθρώπους που δεν τρώνε κρέας και ψάρι, δείχνει η μεγαλύτερη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί για το θέμα σε Βρετανία.
Τα οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα προέρχονται κυρίως από τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της «κακής» χοληστερόλης LDL, αναφέρουν οι ερευνητές στο American Journal of Clinical Nutrition.
Τα οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα προέρχονται κυρίως από τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της «κακής» χοληστερόλης LDL, αναφέρουν οι ερευνητές στο American Journal of Clinical Nutrition.


