Cocktail blog

autobild.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
autobild.gr

BMW Concept C Scooter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

BMW C Concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:


bmw - EICMA: BMW C Concept
Τελικά οι φήμες που ήθελαν την BΜW να παρουσιάζει ένα mega scooter, βγήκαν αληθινές. Μπορεί το C Concept να αποτελεί πρωτότυπο προς το παρόν, αποδεικνύει όμως την πρόθεση της εταιρείας να εισέλθει στην κατηγορία και μάλιστα με ένα πολύ δυναμικό τρόπο, που θα την τοποθετήσει στην κορυφή της. Σίγουρα sport, απόλυτα φουτουριστικό και αδιαμφισβήτητα μοναδικό. Αυτές είναι οι διαπιστώσεις που προκύπτουν από την παρατήρηση των φωτογραφιών του C Concept. H ΒΜW θέλει να κάνει

Ferrari 458 Italia vs Ducati 1198S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Υπηρεσίες - WSW Energy

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Υπηρεσίες - WSW Energy

Επαναστατική χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μια ομάδα Γάλλων χειρουργών ανακοίνωσε σήμερα ότι πέτυχε μια παγκόσμια πρωτιά χρησιμοποιώντας με επιτυχία σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από καρκίνο μια τεχνική ανάπλασης της τραχείας από ένα κομμάτι δέρματος και τμήματα από τα πλευρά του ασθενούς.


"Είναι το πρώτο αξιόπιστο υποκατάστατο τραχείας στον κόσμο", διαβεβαίωσε ο καθηγητής Φιλίπ Νταρτεβέλ, επικεφαλής του τμήματος θωρακικής και αγγειακής χειρουργικής στο Κέντρο Μαρί Λανελόνγκ, στο Πλεσίς Ρομπινσόν (περιοχή του Παρισιού) που πραγματοποποίησε αυτήν την καινοτομία σε συνεργασία με έναν πλαστικό χειρουργό, τον Δρ. Φρεντερίκ Κολμπ.

΄ Η τεχνική τελειοποιήθηκε σταδιακά από το 2004. Χρησιμοποιήθηκε σε επτά ασθενείς σε έξι χρόνια. Πέντε από αυτούς, που είχαν προσβληθεί από καρκίνο, είναι ζωντανοί και έχουν ξαναρχίσει τη δραστηριότητά τους. Οι όγκοι της τραχείας--ο "σωλήνας" που οδηγεί από το λάρυγγα στους βρόγχους--είναι ασθένειες που προκαλούν το θάνατο σε σύντομο χρονικό διάστημα από ασφυξία.
"Όταν πραγματοποιούμε μια νέα τεχνική, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί και ότι θα μπορεί να αναπαραχθεί", δήλωσε ο καθηγητής Νταρτεβέλ.
Η μεταμόσχευση τραχείας που γίνεται από τον καθηγητή Νταρτεβέλ και τον Δρ. Κολμπ, επικεφαλής του τμήματος πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής στο Ινστιτούτο Γκιστάβ Ρουσί (περιοχή του Παρισιού), συνίσταται στην αντικατάσταση της κατεστραμμένης η "βουλωμένης" τραχείας από ένα νέο παρόμοιο "σωλήνα" που έχει αναπλαστεί από ιστούς του ίδιου του ασθενούς, για να αποφευχθεί η απόρριψη του μοσχεύματος.
Το μόσχευμα δημιουργείται από ένα κομμάτι δέρματος (περίπου 9 x 12 εκατοστά) που λαμβάνεται από το αντιβράχιο του ασθενούς με τα αγγεία που το τροφοδοτούν με αίμα. Στη συνέχεια "ενισχύεται" με κομμάτια χόνδρου που λαμβάνονται αυτή τη φορά από τα πλευρά του ασθενούς και κόβονται σε λεπτές λωρίδες.
Αυτό το κομμάτι δέρματος με την ενίσχυση του στη συνέχεια κάμπτεται και σταθεροποιείται με ράμματα για να γίνει ο "σωλήνας" αντικατάστασης της τραχείας, που ταυτόχρονα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρός για να αντέξει τις πιέσεις της αναπνοής και αρκετά εύκαμπτος ώστε να ακολουθεί τις κινήσεις του αυχένα.
Δύο από τους επτά ασθενείς που χειρουργήθηκαν πέθαναν από πνευμονική λοίμωξη. Οι χειρουργοί εξηγούν αυτές τις δύο "αποτυχίες" από το μήκος του "σωλήνα αντικατάστασης" που είχε τοποθετηθεί, και έφθανε μέχρι τους βρόγχους. Ήταν πάρα πολύ μακρύς, για να μπορεί να βγαίνει με το βήχα η βλέννα που εκκρίνεται από τους βρόγχους, και επειδή δεν υπήρχαν τα διάφορα "τριχίδια" που καλύπτουν το εσωτερικό μέρος της κανονικής τραχείας.

y o g a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Editorial: My next iPad won't be a 7-incher, but I wish it could be -- Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Editorial: My next iPad won't be a 7-incher, but I wish it could be -- Engadget

Editorial: επόμενη iPad μου δεν θα είναι ένα 7-incher, αλλά θα ήθελα θα μπορούσε να είναι

Μου πήρε μια στιγμή, αλλά αρχίζω να ερωτευτεί με iPad μου με έναν τρόπο που δεν έχω αγαπήσει ένα gadget για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει κάτι για την μορφή παράγοντας, τις εφαρμογές, το λειτουργικό σύστημα που αισθάνεται ακριβώς δεξιά και με κάνει να θέλω να κάνω όσο των υπολογιστών μου καθημερινά σε αυτό δυνατό. Φυσικά, αυτό είναι ακόμα μια αρκετά μικρή φέτα της ημέρας μου συνολικά, και η iPad δεν είναι καν κοντά στην αντικατάσταση laptop μου για τη μεγάλη πλειοψηφία της δουλειάς μου, αλλά είμαι ο ίδιος διαπίστωση κάνει όλο και πιο casual περιήγηση, casual gaming, σοβαρό γραφής , και, ναι, ακόμη και κάποια ανάγνωση στις ιντσών tablet της Apple 10-.
Αλλά έχω ένα «μεγάλο» πρόβλημα με το δισκίο που δεν μοιάζει με αυτό θα πρέπει να επιλυθούν σύντομα: δεν είναι 7 ίντσες. Θα Apple φάει ποτέ τα λόγια της και να οικοδομήσουμε ένα μικρότερο iPad, ή θα το 7-ιντσών μορφή να αφεθεί το υπόλοιπο της αναδυόμενης αγοράς δισκίο για την καταπολέμηση της πάνω;
Η iPad χτίστηκε από την Apple, που σημαίνει σε λίγους μήνες θα πρόκειται πιθανώς για να δείτε μια εντελώς νέα έκδοση της συσκευής που θα ρίχνει κάποιο τρόπο την τρέχουσα έκδοση σε πολύ δυσμενή φως. Θα αναρωτιέστε τι όλη η αναστάτωση ήταν περίπου. "Εννοείς το πρώτο iPad δεν μπορούσε να κάνει ακόμη και κλήσεις βίντεο;" θα μπορούσε να είναι εκδοχή του iPad του "Εννοείς το iPhone δεν είχε καν τρίτο apps κόμμα όταν βγήκε;" Και φυσικά, η τρέχουσα iPad απέχει πολύ από το τέλειο. Με την επικείμενη ανταγωνισμό από μικρότερες, με καλές συνδέσεις, κάμερα-συσκευασίας, Flash-compliant, ή / και φθηνότερες δισκία (τον Γαλαξία Tab, Nook Χρώμα και BlackBerry Playbook, για να αναφέρουμε μερικά), τι η Apple σχεδιάζει για τη δεύτερη γενιά iPad της για να κρατήσει μια λαβή σε αρκετά μεγάλο οδηγήσει αγορά της;
Πρώτα από, δεν έχω πραγματικά καμία ιδέα. Είναι πιθανώς μια αρκετά ασφαλές στοίχημα ότι η Apple θα πρέπει να προστεθεί το iPad στη σταθερή του FaceTime συμβατές συσκευές, ευγένεια μιας φωτογραφικής μηχανής ή δύο, και προφανώς η οθόνη είναι να πάρει κάποιο τσίμπημα, αλλά αυτό είναι για όλες ο καθένας μπορεί με ασφάλεια να μαντέψει. Ένα πράγμα είμαι αρκετά ορισμένους, όμως, είναι ότι η νέα iPad δεν θα έρθει σε μια 7-ιντσών γεύση. Ο Steve Jobs αρκετά trashed ορθό όλες τις περιστροφικές κινήσεις φήμες μια 7-ιντσών iPad για το κέρδη της Apple καλέσετε έναν δυο μήνες πριν ("Αυτό το μέγεθος είναι άχρηστο αν δεν περιλαμβάνει γυαλόχαρτο ώστε οι χρήστες να μπορούν να άμμος τα δάχτυλά τους μέχρι το ένα τέταρτο του μεγέθους τους."), και δεν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι 'αυτό.

Ωστόσο, οι καταφέραμε με αυτά τα 3,5-ιντσών οθόνη iPhone όλο αυτό το διάστημα;

Θέλω να πω, το επιχείρημά του είναι απλώς παράλογη. Αν ο μόνος τρόπος για να κάνουν το IOS UI έργο ήταν μια 10-ιντσών οθόνη, ωστόσο, καταφέραμε με αυτά τα 3,5-ιντσών οθόνη iPhone όλο αυτό το διάστημα; Apple θα μπορούσε φυσικά να χρησιμοποιηθεί 7-ιντσών από interface του IOS στοιχεία, αλλά είναι είτε φοβούνται την περαιτέρω κατακερματισμό της ανάπτυξης ή της σύγχυσης των καταναλωτών (είναι αυτό ένα τηλέφωνο ή ένα δισκίο;), ή και τα δύο. Πριν από την επιτυχία του iPad μου να κάνω λίγο ανησυχούν για το πρώτο πρόβλημα: μπορεί να σας πραγματικά περιμένουμε προγραμματιστές να αναπτύσσουν όλα τα νέα apps, ή όλα τα νέα-διαμορφωμένη εφαρμογές, για μία αναπόδεικτη νέα συσκευή; Αλλά η iPad έδειξε την ευελιξία του λειτουργικού συστήματος και την προθυμία των προγραμματιστών της. Επίσης, κανένα αδίκημα δεν προορίζονται, αλλά η Samsung έχει κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά του δείχνει τι ορισμένες από τις ιδέες UI του iPad μπορεί να μοιάζει σε μια 7-ιντσών συντελεστή μορφής. Στο τέλος της ημέρας, το iPad είναι ένας υπολογιστής, και οι υπολογιστές έχουν πάντα έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη - ακόμη και από την Apple.
Βλέπε, αγαπώ το Nook Χρώμα και το Galaxy Tab - για τον παράγοντα μορφής. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Apple έχει την πιο ώριμη λογισμικού για ένα δισκίο, και ένα μεγάλο συμπλήρωμα των apps. Δεν βλέπω ότι η αλλαγή πολύ σύντομα, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσει, αλλά λαχταρούν για ένα iPad που είναι τόσο μικρό και ελαφρύ και άνετο, επειδή ο νέος Νουκ. Το πρόβλημά μου με τις μεγαλύτερες iPad είναι μειονεκτήματά του ως ε-αναγνώστη. Πρώτα από, είναι βαρύ. Josh παρατηρήσει στην αναθεώρηση του, και δεν έχει πάρει κανένα αναπτήρα την πάροδο του χρόνου, δεν έχει σημασία πόσες-μπούκλα υφάσματα iPad κάνω. Έπειτα επάνω, είναι λίγο μεγάλη για κατσάρωμα με όπως σας κάνετε με ένα βιβλίο. Συνδυάζοντας την μπούκλα-up-ασυμβατότητα και το βάρος και έχω πραγματικά κατάφερε να τον εαυτό μου χτύπησε στο πρόσωπο πολλές φορές με το iPad προσπαθώντας να πλαγιάζω μαζί του. Τρίτον, η οθόνη του ψηφίσματος του είναι κατώτερη από πολλά-μελάνι εμφανίζει ε, μαζί με τις υψηλής ανάλυσης οθόνες LCD που χρησιμοποιείται για το 7-ιντσών Tab και Nook Χρώμα και playbook. Τέλος, η γυάλινη πρόσοψη μπορεί να μοιάζει αριστοκρατικό, αλλά είναι τρομερό για λάμψη, ιδιαίτερα όταν είναι έξω. Barnes & Noble προσπάθησε να αποκρούσει αυτό το εκτυφλωτικό φως ένα κομμάτι με το Nook χρώμα, και ενώ δεν πέτυχε απολύτως, εκτιμώ την προσπάθεια: τα αποτελέσματά της είναι σίγουρα καλύτερη από τη γυαλιστερή κανόνα γυαλί.
Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι παρ 'όλες τις ελλείψεις αυτές, όλα τα σημάδια δείχνουν προς την iPad είναι απόλυτα επιτυχής ως συσκευή ανάγνωσης, τόσο για βιβλία και για έγγραφα. Θα μπορούσε να είναι το λογισμικό, το οποίο περιλαμβάνει iBooks, Amazon Kindle, και την άριστη προβολής εγγράφων, όπως GoodReader, ή το γεγονός ότι κάποτε οι άνθρωποι επενδύουν σε ένα iPad δεν πραγματικά αισθάνομαι όπως την αγορά ή την άσκηση ενός Kindle παράλληλα. Δεν έχει σημασία τι, δεν μπορείτε να δείτε πολλούς τακτικούς χρήστες διαμαρτύρονται για την αδυναμία τους να διαβάσουν για το πράγμα, δεν έχει σημασία πόσο πολύ τον αγώνα. Ίσως αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν έχει τίποτε να ανησυχούμε, αλλά είναι ένα ωραίο για τον ανταγωνισμό - αυτό που θα πρέπει να τονιστεί ατέλειωτα, δεν έχω καμία αμφιβολία.


Αμφιβάλλω Apple θα μπορεί να αποσπασθεί από τον θρόνο το μερίδιο αγοράς του δισκίου εντός του επόμενου έτους, αλλά αν ενέπιπταν σε μία αδυναμία που θα μπορούσε πιθανότατα να είναι η τιμή.Μιλώ κυρίως του Nook χρώματος, η οποία φαίνεται να αξία μια 7-ιντσών LCD συσκευή ανάγνωσης (με ενδεχόμενη υπόσχεση apps και πιο ισχυρή iPad ανταγωνισμού) στα $ 249. Με top-end iPhone της Apple πηγαίνει για $ 299 και καλύτερο το iPod touch του σε $ 399, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το iPad να πάρει πάρα πολύ φθηνότερα, αλλά Barnes & Noble δεν έχει καμία τέτοια cannibalization ή η σύγχυση των καταναλωτών να ανησυχούν. Ίσως χειρότερη πτυχή του $ 249 ετικέτα θα είναι να καταστεί η προσφορά Β & Ν φαίνεται "φτηνή" ή "low-end" αλλά αμφιβάλλω για τη μεγάλη πλειονότητα των καταναλωτών θα φροντίσει πάρα πολύ τρομερά πολύ.
Έτσι, ας υποθέσουμε (όπως είναι λογικό) ότι η Apple δεν θα πάει σε 7 ίντσες αυτή τη φορά γύρω. Σε περίπτωση που "περνούν" επικαιροποίηση του ετήσιου για να εκραγεί το σύνολο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, ή να παραμένουν συντηρητικές στη λειτουργικότητα και πηγαίνετε επιθετικοί στο θέμα των τιμών; Μπορεί να κάνουμε και τα δύο; Ας πούμε ότι η Apple scrounges ένα 4x ψήφισμα "Retina Display" για την iPad για τη βελτίωση της ανάγνωσης μπριζόλες συσκευή του, scrounges μέχρι κάποιο είδος της κατασκευής τεχνικής ίνες άνθρακα για τη βελτίωση της βάρος (αν και αυτό το αλουμίνιο είναι πίσω μετά βίας η χειρότερη από το βάρος των προβλημάτων iPad του), προσκρούσεις τη μνήμη RAM για να βοηθήσει με multitasking, και τα μπουλόνια για μια-δυο κάμερες. Αυτό δεν εξετάζει καν κάποιο νέο επεξεργαστή, η οποία μπορεί να είναι αναγκαία για να διατηρηθεί iPad για γραφικά η καλύτερη εμφάνιση από ό, τι τεντωμένα-out iPhone 4 παιχνίδια, καθώς και οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά της Apple θα μπορούσε να ονειρευτεί επάνω. Ακούγεται όλο αρκετά ακριβός για μένα.
Από την άλλη πλευρά, η Apple θα μπορούσε να τραβήξει ένα "iPhone 3G", κάνουν κάποιες μικρές τσιμπήματα, διατηρεί τα περισσότερα από τα ίδια εσωτερικά, και η χαμηλότερη τιμή. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα άγρια πτώσης των τιμών του 3G Κόμματος ($ 399 κάτω σε $ 199) προήλθε από ένα νέο μοντέλο της επιδότησης με την AT & T, δεν είναι θυσία των περιθωρίων κέρδους της Apple, έτσι ώστε να κάνει την κίνηση αυτή πολύ απίθανο. Επίσης, η ταχύτητα-και-τροφές σπασίκλα εντός καδρονιών στην προοπτική μιας ολόκληρης γενιάς iPad που κινείται μόλις η βελόνα για specs.Φυσικά, όλα αυτά απεγνωσμένα το χέρι μπορεί να είναι λίγο χαζό: Apple θα μπορούσε να πωλήσει εύκολα ένα νέο γνώρισμα-συσκευασμένο έκδοση για $ 499 μαζί με ένα φθηνότερο τελευταίας γενιάς μοντέλο, ας πούμε, $ 399, όπως έχει κάνει με το iPhone 3G / 3GS και 3GS / 4. Ακόμα, η οποία αναλαμβάνει την iPad είναι να πάρει δραστικά φθηνότερη παραγωγή πάροδο του χρόνου, που δεν είναι απαραίτητα ένα σίγουρο πράγμα - και, πάλι, δεν υπάρχει κανένας μεταφορέας εδώ για την Apple για να κλίνει επάνω και να αυξάνουν το κόστος.
Δεν έχει σημασία πού θα καταλήξουμε προσγείωση στις τιμές και τα χαρακτηριστικά επόμενο χρόνο, και δεν έχει σημασία ποια μάρκα δισκίο καταλήγει βασιλεύει υπέρτατη κατά την επόμενη δεκαετία, πρόκειται να είναι αρκετά προφανές ότι ο ανταγωνισμός είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Θα ήθελα απλώς ότι ο ανταγωνισμός είχε εμφανίστηκε αρκετά νωρίς για να αναγκάσει την Apple σε πωλήσεις μου ένα 7-ιντσών iPad το επόμενο έτος.

Ω, και αν νιώθετε σαν ένα μικρό κομμάτι του συμβιβασμού, η Apple: Θα εγκατασταθούν για οκτώ.