Cocktail blog

Kόψετε το κάπνισμα για πάντα



    89€ για να κόψετε το κάπνισμα για πάντα με τη μέθοδο NLP STOP SMOKING αξίας 250€. 'Εκπτωση 64,4%
  • Η επαναστατική μέθοδος εκπαίδευσης για τη διακοπή της συνήθειας του καπνίσματος, “NLP STOP SMOKING”, θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα διότι παρακάμπτει την επίδρασητου υποσυνείδητου νου.
  • Βασίζεται στην επιστήμη του Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (Neuro-Linguistic Programming - NLP) και σας βοηθά να διακόψετε, να καταστρέψετε, να σπάσετε τις συνδέσεις και τους νευροσυσχετισμούς της «ευχαρίστησης» από το κάπνισμα.
  • Με τη μέθοδο “NLP STOP SMOKING" δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα, υποκατάστατα νικοτίνης ή βελονισμός.


DIEXODOS
 
  • Διεύθυνση: Ερμού 4, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: 231 053 1200 ή 693 614 9595
Πληροφορίες για την προσφορά
Γιατί πρέπει να κόψετε το κάπνισμα;
Ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών ασθενειών, το άγχος από την απαγόρευση του καπνίσματος και το ότι κάνετε τον εαυτό σας φτωχότερο κατά 120 έως 240 € κάθε μήνα ή 1.440 έως 2.880€  το χρόνο, εάν καπνίζετε 1 έως 2 πακέτα την ημέρα, πρέπει να σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά να το κόψετε.
Γιατί οι περισσότεροι καπνιστές αποτυγχάνουν να κόψουν το κάπνισμα μόνοι τους;
Όταν αποφασίζετε συνειδητά να διακόψετε μόνος σας το κάπνισμα, παραβλέποντας  όμως τις αυτοματοποιημένες  συνήθειες του καπνίσματος, το υποσυνείδητό σας αγνοεί τη συνειδητή σας επιθυμία και απόφαση και συνεχίζει να τροφοδοτεί το συνειδητό σας με ερεθίσματα και σκέψεις γύρω από τη συνέχιση του καπνίσματος.
Βρίσκεστε ανάμεσα σε αντικρουόμενες σκέψεις και επιθυμίες, ανάμεσα στην ευχαρίστηση που προσφέρει το κάπνισμα και στη δυσαρέσκεια που νιώθετε στη σκέψη των κινδύνων για την υγεία σας και την οικονομική αιμορραγία από την αγορά των τσιγάρων.
Το ισχυρότερο υποσυνείδητο συνήθως κερδίζει στη διαμάχη ανάμεσα στο «πρέπει να κόψω το κάπνισμα για λόγους υγείας, οικονομικούς, κοινωνικούς κ.λπ.» και «θέλω να συνεχίσω το κάπνισμα γιατί μου αρέσει, με χαλαρώνει, με κάνει να νιώθω καλά...» με αποτέλεσμα να επιστρέφετε στην παλιά σας συνήθεια.
Η λύση είναι μια. Να εντοπίσετε και να καταστρέψετε τις αυτοματοποιημένες  συνήθειες του καπνίσματος που λειτουργούν σαν  αυτόματος πιλότος που συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του αεροπλάνου της ζωής σας σε μια καταστρεπτική πτήση. Αυτό θα το πετύχετε με τη μέθοδο “NLP STOP SMOKING”.
Πως λεοτουργεί η μέθοδος NLP STOP SMOKING;
Η επαναστατική μέθοδος εκπαίδευσης, για τη διακοπή της συνήθειας του καπνίσματος, “NLP STOP SMOKING”, θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα διότι παρακάμπτει την επίδραση του υποσυνείδητου νου. Είναι σαν να αποδεσμεύει ο πιλότος του αεροπλάνου την επίδραση του αυτόματου πιλότου προκειμένου να το προσγειώσει.
Είναι βιωματική και στηρίζεται σε μια σειρά ασκήσεων επαναπρογραμματισμού του υποσυνείδητου, όπου είναι καταγεγραμμένες οι συνδέσεις και οι νευροσυσχετισμοι των αιτιών (που σας οδηγούν στο κάπνισμα και προκαλούν την «ευχαρίστηση») με το αποτέλεσμα, που είναι το κάπνισμα.
Στηρίζεται στην επιστήμη του Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (Neuro-Linguistic Programming - NLP) και σας βοηθά να διακόψετε, να καταστρέψετε, να σπάσετε τις συνδέσεις και τους νευροσυσχετισμούς της «ευχαρίστησης» από το κάπνισμα και να τις αντικαταστήσετε με:
  • Νέες συνδέσεις δυσαρέσκειας από το κάπνισμα.
  • Νέες συνδέσεις ευχαρίστησης από άλλες αιτίες, μειώνοντας έτσι σταδιακά την ανάγκη για κάπνισμα.
Με την εφαρμογή της μεθόδου θα ενισχύσετε σηματνικά την απόφασή σας να διακόψετε το κάπνισμα. Το σπουδαιότερο είναι ότι θα το καταφέρετε χωρίς φάρμακα, υποκατάστατα νικοτίνης ή βελονισμό. Είναι εύκολη, απλή και απαιτεί μόνο τη διάθεσή σας και την απόφαση σας να απαλλαγείτε από το κάπνισμα και οπωσδήποτε την εφαρμογή των οδηγιών και ασκήσεων που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο Βήμα - βήμα θα μάθετε να την εφαρμόζετε, ώστε όταν επιθυμείτε να καπνίσετε να βρίσκετε τη δύναμη να αρνηθείτε να το κάνετε γιατί θα δημιουργήσετε νέους νευροσυσχετισμούς ευχαρίστησης και μείωσης του άγχους, χωρίς την επίδραση της νικοτίνης. Έτσι θα κερδίσετε μια πιο φυσιολογική ζωή. 
Πληροφορίες για την επιχείρηση
Η επιχείρηση DIEXODOS εξειδικεύεται στην παροχή σεμιναρίων υψηλής ποιότητας, σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι εκπαιδευτές της μεθόδου είναι πρώην καπνιστές που έχουν εφαρμόσει με επιτυχία την συγκεκριμένη μέθοδο. Είναι ειδικοί σε θέματα προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης με την χρησιμοποίηση τεχνικών και εργαλείων όπως NLP, δημιουργικός οραματισμός,coaching κ.α
©2011 Δεδομένα χάρτη Tele Atlas - Όροι χρήσης

Χάρτης
Ερμού 4,
Θεσσαλονίκη
Δες μεγαλύτερο χάρτη
tsoonami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: