Cocktail blog

Mani Mani More


προσφορά για Mani Mani More Θεσσαλονίκη
τηλεφωνικό ραντεβού στο 2310 473811 .Τι καταλαβαίνουμε όταν ακούμε την επιθυμία «Ένα μανικιούρ και Μάνι Μάνι!»; Αν είμαστε γυναίκες, συνεννοούμαστε. Αφού στη δική μας γλώσσα σημαίνει ότι μπορούμε να απολαύσουμε μια (ή και περισσότερες) υπηρεσίες ομορφιάς,
ενώ παράλληλα ενημερωνόμαστε, για παράδειγμα, για τη νέα super-extra-magic volume-long lasting-waterproof μάσκαρα.  Διότι εκεί που δοκιμάζουμε (λέμε τώρα) το νέο άρωμα του αγαπημένου μας οίκου με απόσταγμα μανόλιας, το Mani Mani More μας περιμένει στη γωνία. Και εδώ κυριολεκτούμε, αφού μιλάμε για το κατάστημα manicure – pedicure εντός του Hondos Center στο Apollonia Politia, το οποίο υπόσχεται γρήγορα (αλλά όχι  πρόχειρα) να μας φροντίσει απ’ άκρου σ’ άκρον.

Με επαγγελματικά manicures και pedicures από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Με βερνίκια Οrly που και διατηρούνται περισσότερο και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία κλασσικών αλλά και πρωτοποριακών αποχρώσεων. Mε French allure αλλά και με extra υπηρεσίες ομορφιάς, όπως η αποτρίχωση με κλωστή που δίνει αποτέλεσμα μακρύτερης διάρκειας ενώ παράλληλα δεν προκαλεί ερεθισμούς.  
Αυτά, αλλά και άλλα πολλά, και μάλιστα, εν μέσω του shopping μας. Στο οποίο και επιστρέφουμε Mani Mani!

Mani Mani More

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84
Θεσσαλονίκη, Εντός Hondos Center Apollonia Politia
Mani Mani More, Εντός Hondos Center Apollonia Politia, Θεσσαλονίκη,, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: