Cocktail blog

Wet Electric 2010 Recap Promo.mov

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι σημαίνουν οι λέξεις: “ Μάιος, Προλετάριος”

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι” ψημένοι” με τις πορείες ετοιμάζουν τα κόκκινα λάβαρα για να τιμήσουν την εργατική πρωτομαγιά, ενώ κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να μαζέψουν λουλουδάκια στους κάμπους και τις εξοχές. Όλοι μαζί, στο τέλος, ακόμα και αυτοί που δεν έκαναν τίποτα από τα παραπάνω, θα βρεθούν στις ταβέρνες για κοψίδια και τα σχετικά.

Εστιατόριο Κασέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλέφωνο 2310 252595.Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας κάθε φορά που το ρολόι δείχνει... lunch break!Βλέπετε το Κασέρι, στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία» της Τσιμισκή αποτελεί από το 2000 ένα σταθερό φυλλάδιο αναφοράς για όσους

Ο μπαμπας στο παιδικο παρκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
save image

ΤΙ κοινο εχουν οι Μονα Λιζα και τον παοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο φιλανδος Ιποτις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Check Up Lab Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:


    • Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Check Up Lab ιδρύθηκε το 2009 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από την Ιατρό Μικροβιολόγο - Βιοπαθολόγο Κεχαγιά Νικολέτα και δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η σωστή οργάνωση, διαχείριση, επιστημονική κατάρτιση, υψηλή ειδίκευση καθώς και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, τελευταίου

Πλυντήριο Αυτοκινήτων βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η επιχείρηση Πλυντήριο Αυτοκινήτων βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό, παραπλεύρως του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και σας περιμένει να τουαναθέσετε την περιποίηση του αυτοκινήτου σας!Την τελευταία 3ετία προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες με μεράκι αλλά και σε προσιτές τιμές! Εντός της έκτασης στην οποία

GPoint Hair Industry

Δεν υπάρχουν σχόλια:
    προσφορά για GPoint Hair Industry Θεσσαλονίκη
  •  τηλεφωνικό ραντεβού στο: 2310 256554.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα & Σάββατο: 10.00-16.00, Τρίτη - Παρασκευή: 10:00-20:00.

Black Pearls-Ένα Μασάζ της Επιλογής σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Black Pearls Θεσσαλονίκη
  • τηλεφωνικό ραντεβού στο: 2310 464798.
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 με 21:00, Σάββατο: 10:00 με 20:00.Η illustration πλευρά της περιποίησης τώρα έχει όνομα. Λέγεται Black Pearls και αναφέρεται σε αυτό το οh chic! Κέντρο

Ενοικίαση Αυτοκινήτου από €19 για Όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 προσφορά για Air Fast Tickets Special Deal
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4101790 - 95. Κράτηση αυτοκινήτου τρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της ενοικίασης. Όροι & Προυποθέσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτων:

  • Ηλικία οδηγού: 23 ετών (συμπληρωμένων) και άνω.
  • Άδεια οδήγησης: Απαιτείται η προσκόμιση Ελληνικού ισχύοντος διπλώματος που έχει

Αυτή θα είναι η μοίρα του ηλιακού μας συστήματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Hubble είδε τον θάνατο του Ήλιου
Εικόνες από το νεφέλωμα «Μάτι της Γάτας» αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στο ηλιακό μας σύστημα
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble από το νεφέλωμα NGC 6543 που είναι πιο γνωστό με τον όνομα « Μάτι της Γάτας». Πρόκειται για ένα πλανητικό νεφέλωμα που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον επειδή το κεντρικό άστρο του που έχει καταρρεύσει ανήκε στην ίδια κατηγορία με τον Ήλιο μας.

Νέο Google Docs στο Android

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιτέλους, η Google αποφάσισε να διαθέσει μια εκδοχή των Google Docs ειδικά για τα κινητά με Android – και αν και σίγουρα απέχει από το ιδανικό, είναι ένα πολύ θετικό πρώτο βήμα.
Από την πρώτη εμφάνιση του Android και μέχρι σήμερα, πάρα πολλοί χρήστες

Νέα έκδοση της εφαρμογής πλοήγησης ΤomTom για το iPhone

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Η εφαρμογή του συστήματος πλοήγησης της TomTom για το iPhone ανανεώθηκε και η νέα έκδοση 1.7 προσφέρει πλέον στους χρήστες της συσκευής ανανεωμένους χάρτες και μαζί την καινοτόμο τεχνολογία TomTom ΙQ Routes για τον υπολογισμό της διαδρομής που επιθυμούν.
Η ανανέωση των χαρτών είναι σημαντική, καθώς το 15% των δρόμων κατά μέσο όρο αλλάζει στη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, με το Map Share, κάθε οδηγός μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στο χάρτη και να επωφεληθεί από τις ανανεώσεις που γίνονται από τους άλλους χρήστες της TomTom κάθε μέρα.

Η 25χρονη Lady Gaga έσπασε σε κλάματα στην κάμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Η εκκεντρική Lady Gaga μίλησε και έκλαψε χωρίς φόβο αλλά με πάθος on camera στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ του αμερικανικού δικτύου HBO για το πέρασμα του Monster Ball Tour στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.
Η 25χρονη Lady Gaga έσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την αναγνωσιμότητα που έχει αποκτήσει και για τους

"Σανίδα σωτηρίας" ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Στην επαναφορά ρυθμίσεων του παλαιού Πτωχευτικού Κώδικα προχωρεί το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με το νομοσχέδιο για την Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης που θα παρουσιασθεί σήμερα Πέμπτη του Πάσχα στο Υπουργικό Συμβούλιο από τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη.

Στα 1,3 δισεκατομμύρια ο πληθυσμός της Κίνας το 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε 1,339 δισ. κατοίκους ανήλθε το 2010 ο πληθυσμός της Κίνας. Τα στοιχεία της απογραφής καταδεικνύουν σημαντική αύξηση του πληθυσμού άνω των 60 ετών, έντονη αστικοποίηση και δυσαναλογία αγοριών και κοριτσιών. 
Η αύξηση του πληθυσμού αγγίζει το 5,9% σε σχέση με τον αριθμό που είχε καταγράψει η τελευταία απογραφή του 2000 (1,265 δισ. κάτοικοι).

car designed by tubesalonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
save image