Cocktail blog

Best fails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Alfa Romeo 12C GTS Concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι Ιρλανδοί έχουν... «προϊστορία» σε απόρριψη ευρωπαϊκών συνθηκών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι δρόμοι του Δουβλίνου έχουν γεμίσει με αφίσες υπέρ και κατά του Συμφώνου


Δουβλίνο
Μεταξύ του «ναι» και του «όχι» στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο, της «σιδηράς» δημοσιονομικής πειθαρχίας στην Ευρώπη, καλούνται να επιλέξουν την Πέμπτη οι Ιρλανδοί: Η κυβέρνηση της -διασωθείσας- χώρας προειδοποιεί πως ιρλανδική απόρριψη του Συμφώνου θα αποκλείσει πιθανή μελλοντική πρόσβαση στον μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης ESM, ενώ το Sinn Fein υποστηρίζει πως ένα «όχι» θα ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση του Δουβλίνου.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι ψηφοφόροι κλίνουν (διστακτικά) προς την υπερψήφιση του Συμφώνου, αν και οι Ιρλανδοί έχουν... «προϊστορία» σε απόρριψη ευρωπαϊκών

Με πράσινο στέγαστρο το κολυμβητήριο της Τούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Το έργο θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη 2007 – 2013», στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν έγκρισης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με τη μελέτη, το έργο αφορά την επιστέγαση του υπάρχοντος δημοτικού ανοιχτού κολυμβητηρίου και τη μετατροπή του σε στεγασμένο («κλειστό») με παράλληλη δημιουργία φυτεμένου πράσινου δώματος στη στέγη. «Με τα δύο έργα ολοκληρώνεται ο ευρύτερος σχεδιασμός της περιοχής της πλατείας “Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού”. Ειδικότερα, με το έργο της επιστέγασης καλύπτονται τόσο οι αισθητικές όσο και οι λειτουργικές απαιτήσεις, σε σχέση με την ένταξη στο περιβάλλον», τόνισε ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης. Το εμβαδό της επιστέγασης είναι 2.213,15 τ.μ. σε οικόπεδο 3.203,75 τ.μ.

True Evolution Of Technology part 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Britney Unzipped αντι για Britney Spears

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Self Driving Car

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Top 25 Προορισμοί παραλίες του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κορυφαία 25 Ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ρέκος Γκίνες;Νουφαρα στην Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μυστήριο γύρω από πυρήνα της Γης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μια νέα μελέτη έχει αυξησεί το μυστήριο που περιβάλλει τις εσωτερικές διεργασίες του πλανήτη. Η μελέτη από boffins στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου  δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, διαπίστωσε ότι η στερεά σφαίρα σιδήρου, που αποτελεί τον πυρήνα της Γης  χάνει τη θερμότητα 2-3 φορές πιο γρήγορα από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αγωγιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο πυρήνας θα μπορούσε να σταθεροποιεί πολύ γρηγορότερα από ό, τι τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Πηγή: NY Times

Ραντεβού στο Azzurro απολαμβάνοντας ποικιλίες κρασιών Τσάνταλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένας μπαμπάς κι ο γιος του περνάνε με το αυτοκίνητο μέσα από μια
γειτονιά με εκδιδόμενες.Ο γιος με έκπληξη ρωτάει:- Τι κάνουν μπαμπά
αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου;Ο μπαμπάς, κάπως ταραγμένος,
απαντά:- Πουλούν λίγη ευτυχία παιδί μου.... Όταν επιστρέφουν σπίτι, ο
μικρός σπάει τον κουμπαρά του, βγάζει 20 ευρώ και γυρνάει στη
γειτονιά. Πλησιάζει μια που κάνει πεζοδρόμιο, της δίνει τα λεφτά και
της λέει:- Θέλω να αγοράσω λίγη ευτυχία!Έκπληκτη η γυναίκα παίρνει τον
μπόμπιρα μαζί της,
τον ανεβάζει στο δωμάτιο και του ετοιμάζει τρεις φέτες ψωμί με
μερέντα!Γυρνάει ενθουσιασμένος ο μικρός στο σπίτι:- Μπαμπά, πήγα κι
αγόρασα λίγη ευτυχία..!Ταραγμένος ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε
ακριβώς.Κι ο μικρός:-Τις πρώτες 2 τις κατάφερα μια χαρά, αλλά στην 3η
ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα!!!

Ο άντρας μετά τα 50 αποκτά σημαντικό φυσικό πλούτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:


ασήμι στα μαλλιά, 
χρυσό στα δόντια, 
πέτρα στα νεφρά, 
ζάχαρη στο αίμα, 
μολύβι στα πόδια,
βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο 
και τιτάνιο στις αρθρώσεις.!! 
και όλα αυτά χωρίς να αναφέρω καν την ύπαρξη μιας πραγματικά ανεξάντλητης πηγής φυσικού αερίου

Μοδα η πρόκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1507.jpeg
Nicole Scherzinger

Πινακας όλον τον χημικών στοιχείον

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Ο περιοδικός πίνακας των χημικών στοιχείων είναι ένας κατάλογος, σε μορφή πίνακα, όλων των απλών χημικών ουσιών (στοιχεία) ταξινομημένων σύμφωνα με τις ομοιότητες και τις διαφορές τους. 
Στον πίνακα αυτό, τα στοιχεία είναι διατεταγμένα σε κάθετες στήλες που λέγονται ομάδες και σε οριζόντιες γραμμές που λέγονται περίοδοι εμφανιζόμενα κατά αύξουσα σειρά του ατομικού αριθμού τους.
Η θέση και οι ιδιότητες κάθε στοιχείου καθορίσθηκαν από τη διάταξη των ηλεκτρονίων στους φλοιούς (στοιβάδες) των ατόμων τους. 
Ενώ τα στοιχεία που βρίσκονται στην ίδια σειρά (περίοδο) διαθέτουν τα ηλεκτρόνιά τους κατανεμημένα στον ίδιο αριθμό στοιβάδων (στη θεμελιώδη κατάσταση), εμφανίζοντας αυτά παρόμοιες φυσικές ιδιότητες.

Anand νικήσε Gelfand στο σκακι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ταχεια αποκατασταση σπασμενον ιστον

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Putty heals broken bones in days
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Γεωργίας Bioscience Κέντρο Αναγεννητικής χρησιμοποιούν τα ενήλικα βλαστικά κύτταρα για να παράγουν μια πρωτεΐνη τζελ που εμπλέκεται στην επούλωση των οστών .Όταν εμφυτεύεται  στο κάταγμα οστού, η ταχεία αποκατάσταση ειναι απιστευτη. Putty κάταγμα έχει ήδη λειτουργισει σε ζώα, και αυτό θα μπορούσε να παρει δύο ή και περισσότερα χρόνια μέχρι να γίνουν μελέτες σε ανθρώπους. Ο στόκος αποσκοπεί στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης και την εξάλειψη της λοίμωξης και δευτεροβάθμιας κατάγματα. Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε στρατιωτικές και μη στρατιωτικές έκτακτες ανάγκες. ΠΗΓΕΣ: Device.com, wsoctv.com

America's Funniest Home Videos part 122★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Christian Delpech μας δείχνει πως να ανακυκλώσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οφθαλμαπάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύστημα ασφαλείας για πόρτες & παράθυρα χωρίς καλώδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Κρατήστε μακριά τους διαρρήκτες και προστατεύστε το χώρο σας με το σύστημα συναγερμού SECURE PRO KEYPAD ALARM SYSTEM έντασης 110 db. Απλά , χωρίς καλώδια , ιδανικό για πόρτες και παράθυρα.
Η καλύτερη πρόταση για το σπίτι , το γραφείο , το γκαράζ σας με το χαμηλότερο κόστος.
Κάθε SECURE PRO ALARM SYSTEM τοποθετείται σε 1 πόρτα ή ένα παράθυρο.

Κέντρο Αισθητικής EL.SI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για Κέντρο Αισθητικής EL.SI. Θεσσαλονίκη

Στον χώρο του EL.SI. εκτός από υπηρεσίες αισθητικής όπως ονυχοπλαστική, μανικιούρ-πεντικιούρ ενυδατώσεις flash πρόσωπου, φυτεύσεις βλεφαρίδες, αποτριχώσεις και μόνιμο μακιγιάζ (tattoo σε χείλη-μάτια-φρύδια-σώμα) υπηρεσίες χαλαρώσης, όπως απολαυστικό μασάζ σώματος, πρόσωπου σε γυναίκες και άντρες, μπορούμε επίσης και να θεραπευτούμε  από ενοχλητικούς κάλους, μυκητιάσεις, εισφρήσεις νυχιών, ονυχοκρυπτώσεις κάθε είδους αφού λειτουργεί ειδικευμένο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ που αναλαμβάνει κάθε είδους δυσμορφία νυχιών. Και για όσους

Suction Massager για Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας και Σύσφιξη

1 σχόλιο:
προσφορά για Westfold Trading Shopping 
Δεν χρειάζεται να έχετε παραπανίσια κιλά, για να έχετε κυτταρίτιδα. Είναι το βασικό πρόβλημα εμφάνισης σχεδόν κάθε γυναίκας και δεν αντιμετωπίζεται απλά με γυμναστική και καλή διατροφή. Η επέμβαση της επιστήμης, είναι απαραίτητη, αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα ινστιτούτα ομορφιάς διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σας υπόσχονται θεαματικές λύσεις, αλλά ακριβές. Οι συνθήκες, δεν σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας και ο χρόνος σας είναι τόσο περιορισμένος, που δεν

Οι πρώτες βοήθειες για οδηγούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Οι πρώτες βοήθειες για οδηγούς θα πρέπει να δίνονται ΜΟΝΟ από γνώστες των πρώτων βοηθειών, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να χειροτερέψουμε την κατάσταση του τραυματισμένου.Το φαρμακείο μπορεί να είναι απαραίτητο και από το νόμο να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο καλό είναι να έχετε και άλλα σημαντικά φάρμακα μέσα στο αυτοκίνητό σας για να μπορέσετε να δώσετε στο συνάνθρωπό σας τις πρώτες βοήθειες. 
Αναλυτικά, τα πρόσθετα φάρμακα είναι: 

Aston Martin AM310 Concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:


To νέο και άκρως εντυπωσιακό μοντέλο του Βρετανού κατασκευαστή έκανε πρώτα την εμφάνιση του διαδικτυακά, όμως τώρα δίνει το παρόν και στην εκδήλωση «Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este».Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου λοιπόν γίνεται αυτό το διάστημα στην εκδήλωση «Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este», στη λίμνη Como της γειτονικής Ιταλίας. Φυσικά και πρόκειται για ακόμη μια εντυπωσιακή τόσο σε εμφάνιση όσο και σε προδιαγραφές, κατασκευή, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι αποτελεί μια πρόγευση της επόμενης γενιάς των DBS. Το μοντέλο έχει έντονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από την κορυφαία One-77, ενώ από πλευράς κινητήρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως χρησιμοποιεί 12κύλινδρο σύνολο 6,0 λίτρων. Θα ακολουθήσει ακόμη μια παρουσίαση στην εκδήλωση «Pebble Beach Concours d’ Elegance», τον Αύγουστο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με την έκδοση παραγωγής, ενώ αυτή θα ξεκινήσει εντός του 2013.autotriti.gr

Τους ψήφισες και τους έφαγε το μεγάλο άγχος για τη πατρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Mercedes-Benz Freedom Car

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΛΑΡΣΑ, ΛΑΡΣΑ, ΣΙ ΕΙΔΑ ΚΙ ΛΑΧΤΑΡΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

1. Λαρισαία καθηγήτρια πανεπιστήμιου εμβαθύνει στην μετάφραση.
- Σήμερα θα μάθουμε τους μήνες στα αγγλικά.
Ο Γενάρς είναι Τζένουαρ, ο Φλεβάρς είναι Φέμπρουαρ, ο Μάρτς... είναι το ίδιο και στα Αγγλικά
2. Περιστατικό ευγενή φιλόξενου Λαρισαίου.
Ένας βλάχος πήγε σε μια βρύση να πιει νερό. Εκείνη την στιγμή πήγε και ένας Άγγλος στην βρύση. 
Ο Άγγλος ευγενικά του παραχωρεί την θέση του λέγοντας: - Please.
Και ο βλάχος: - Όχι, όχι εσύ πλυσ', ιγώ νιρό θέλου να πιω..

Παρουσιάζοντας το νέο Chromebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Η Chromebook είναι ένα νέο, πιο γρήγορο υπολογιστή. Ξεκινά σε δευτερόλεπτα, και προσφέρει χιλιάδες εφαρμογές. Έχει ενσωματωμένη προστασία κατά των ιών, και στηρίζει τα πράγματά σας στο σύννεφο. Με αυτόματες ενημερώσεις, θα συνεχίζει να βελτιώνεται.

Ένα περπάτημα στα δυο πόδια από ένα χαριτωμένο σκυλάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

MERCEDES SL 550-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Americas Funniest Home Videos part 749★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

CHERNOBYL DIARIES (2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ημερολόγια Τσερνομπίλ

Free Website Malware Scanner

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πληκτρολογήστε μια διεύθυνση URL (π.χ. sucuri.net) και η Sucuri SiteCheck σαρωτή θα ελέγξει την ιστοσελίδα για  κακόβουλο λογισμικό, η την κατάσταση στη μαύρη λίστα, ιστοσελίδας σε λάθη, και out-of-ενημερωμένο λογισμικό.

SiteCheck

Πυροβολήστε το Tubesalonika εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:
sniper shot here

Εκπληκτικα εργα τεχνης απο τον Stephen Holding

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Inner Vision I

Παταγονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρελά βίντεακια από τη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Inner Vision– street art iNO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Ο iNO γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Σχεδιάζει σε τοίχους από το 2000. Συμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις graffiti – street art από το 2003. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του είναι “Η Ιστορία του Γκαζιού” επί της οδού Πειραιώς στην Τεχνόπολη. Στόχος του είναι να δίνει στους τοίχους άλλη διάσταση.

Audi R8 GT Spyder 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:
2012 Audi R8 GT Spyder (1 of 333)

Δάσκαλοι και Μαθητές μια εμπειρία από τη σχολική χρονιά που μόλις πέρασε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αγρότης από τη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τέρμα τα φάρμακα! Καταναλώστε σκόρδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

θεραπευτικές ιδιότητες σκόρδου

Το σκόρδο είναι ένα από τα παλαιότερα φαρμακευτικά φυτά. Η ύπαρξή του έχει συνδεθεί με την καταπολέμηση των ασθενειών της καρδιάς, την μείωση της πίεσης αλλά και με την καταπολέμηση του κρυολογήματος! 
Οπότε τέρμα τα φάρμακα! Καταναλώστε σκόρδο! 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του σκόρδου δεν είναι κάτι νέο. Σανσκριτικά κείμενα, αναφέρουν την ύπαρξη και χρήση του στη Ινδία, πριν από 5000 χρόνια. 
Οι Κινέζοι επίσης, χρησιμοποιούν το σκόρδο, εδώ και 3000 χρόνια ως φάρμακο! Μπορεί ο Αλεξάντερ Φλέμινγκ 1928, να ανακάλυψε την πενικιλίνη, το σκόρδο όμως κατέχει την πρώτη θέση ως το ποιο αρχαίο φάρμακο! 
Αρκεί να αναφέρουμε πως στο Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, οι γιατροί των «Συμμαχικών» δυνάμεων, χορηγούσαν σε κάθε στρατιώτη, μια σκελίδα σκόρδο την ημέρα. 
Τους ανάγκαζαν να την καταπιούν όπως ένα χάπι! Βέβαια γνώριζαν την πολύτιμη φαρμακευτική δύναμη του σκόρδου. 

Παπούτσια των μεγαλιτερον social sites στο κοσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από τα πιο τρελες φωτογραφίσεις που έχουμε δει ποτέ"Blow Job"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θαλάσσιες ανεμώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Φωτογραφία: Ψάρια που κολυμπούν ανάμεσα σε ύφαλο ανεμώνες

Πόλεις του μέλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bora Bora-Paradise on Earth

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μπόρα Μπόρα Ένα καταπληκτικό μέρος σε Εικόνες (19)

Το υπέροχο εθνικό πάρκο Yosemite στις Η.Π.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: