Cocktail blog

Chasys Draw IE: Ο αντίπαλος του Photoshop

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που πολλές φορές δεν τα προσέχουμε όσο θα έπρεπε και μάλιστα κορυφαία. Ενα από αυτά είναι το σημερινό πρόγραμμα που σας παρουσιάζω. 
Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που περιλαμβάνει επεξεργασία, μετατροπή, και θέαση εικόνων. Το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση ειδικά για multi-core επεξεργαστές αλλά και συνεργασία με οθόνες αφής. 

Κατά την άποψη μου πρόκειται για το πιο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που συναγωνίζεται για μην πω ξεπερνάει πολλά κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα του είδους του

deadmau5 ft. Gerard Way - Professional Griefers (Official Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Play here-deadmau5 ft. Gerard Way - Professional Griefers (O...

Μπακλαβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Volvo V40 crash-test

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ξενοδοχείο 'ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Στην ξεχωριστή χερσόνησο του Αγίου Όρους και σε απόσταση μόνο 125 χλμ.από την πόλη της Θεσσαλονίκης, θα συναντήσετε το νέο ξενοδοχείο ''ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ'' . Κτισμένο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, πάνω στο κύμα, έχει θέα την όμορφη Αμμουλιανή και τη Σιθωνία. Το ξενοδοχείο ''ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ'' είναι το απόσταγμα της 25χρονης πορείας της οικογένειας Παπαδόπουλου στις τουριστικές επιχειρήσεις. Η διοίκηση και το ειδικευμένο προσωπικό, σας περιμένει να σας φιλοξενήσει, με την υπόσχεση ότι θα απολαύσετε μοναδικές διακοπές.

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Ο λόγος λοιπόν που ο Φεβρουάριος έχει τόσο λίγες ημέρες, είναι επειδή είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου!! 
Κι έτσι πολύ απλά, σε αυτόν είναι οι υπόλοιπες ημέρες που περισσεύουν από τις 365 ημέρες του χρόνου! 
Εμείς βέβαια, μετράμε ως τελευταίο μήνα τον Δεκέμβριο, για άλλους πρακτικούς λόγους. Όμως, στην πραγματικότητα αυτό που είχε συμβεί παλιά, ήταν το εξής: 
ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος δεν υπήρχαν παλιά. Ο πρώτος μήνας που ξεκινούσε το έτος ήταν ο Μάρτιος και ο τελευταίος ήταν ο Δεκέμβριος. 
Ήταν οι 10 παραγωγικοί μήνες, αλλά από κει και πέρα, περίσσευαν άγριες χειμερινές ημέρες τις οποίες δεν τις εντάσσανε σε κάποιουςμήνες, μιας και ήταν ημέρες μη παραγωγικές. 
Όμως κάποια στιγμή, αυτό δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι με τις "ξεκρέμαστες" μέρες κι έτσι δημιούργησαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με τις υπολοιπόμενες αυτές ημέρες. 

Πεζή μουσική με τους μυείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μέσι και Ρονάλντο αποφύγει ο ένας τον άλλον-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

America's Funniest Home Video - Part 281★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Guinness World Records-Επεισόδιο 22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το αντίγραφο Aventator στη Κίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει

Ποια είναι η σωστή μέρα για να κάνεις κάτι και γιατι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το πότε να πουλήσεις το σπίτι σου μέχρι πότε να κάνεις σεξ, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που είναι η καλύτερη για όλα. Διάβασε για ποιο λόγο.Ακόμα κι αν το "τώρα" ακούγεται καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ώρα ή μέρα, το πιστεύεις πραγματικά ή είναι καλύτερα να διαβάσεις τους ειδικούς;

Η λίστα με τις δέκα μεγαλύτερες ευφυΐες στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Σύμφωνα με τη λίστα που κατάρτισε και έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα superscolar.org, ο Τέρενς Τάο είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
Η λίστα με τις δέκα μεγαλύτερες ευφυΐες είναι μεν υποκειμενική, σημειώνεται όμως πως η εν λόγω ιστοσελίδα θεωρείται έγκυρη και βασίζεται στο IQ που έχει επισήμως καταμετρηθεί καθώς και στα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουν κατακτήσει οι δέκα διάνοιες.

THE BATMAN SHOOTINGS (2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
The Batman Shootings

CHANGING THE GAME (2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Changing the Game

BLOOD MONEY (2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Blood Money

WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING (2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
save image