Cocktail blog

Αποκάλυψη-Σχέδιο πραξικοπήματος επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Με αφορμή δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, με τίτλο "το πραξικόπημα που δεν έγινε", ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι προσηλωμένες στο καθήκον που τους έχει τάξει το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Ελληνικός Λαός: να διασφαλίζουν και να κατοχυρώνουν την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κυριαρχία και την Εθνική Ακεραιότητα της χώρας.
Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας…»
Με αφορμή το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΕΕ, ότι ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα, ούτε η ΕΥΠ έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Με ποινικές κυρώσεις αλλά και αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ κινδυνεύει η διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Με ποινικές κυρώσεις αλλά και αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ κινδυνεύει η διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς για τα οικόπεδα - φιλέτα στο Καραμπουρνάκι. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από μήνυση των ιδιοκτητών έχει παραπεμφθεί σε δίκη για παράβαση καθήκοντος ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης, ο τοπογράφος του δήμου, ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού και προϊστάμενος Πολεοδομίας Καλαμαριάς. Την ίδια στιγμή εκκρεμούν στα αστικά δικαστήρια αγωγές αποζημίωσης με τις οποίες οι οικοπεδούχοι διεκδικούν το ποσό των 8.500.000 ευρώ.

Σαμαράς στους New York Times : Εμείς αλλάζουμε, εσείς οφείλετε να βοηθήσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος η Ελλάδα να εγκαταλείψει ευρώ" δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα New York Times τονίζοντας ωστόσο ότι οι όροι για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη έχουν αυξανόμενο πολιτικό και οικονομικό κόστος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ευρωπαίοι ηγέτες βλέπουν στον Αντώνη Σαμαρά την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για σταθερότητα. Ωστόσο η εφημερίδα γράφει πως η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι διόλου διασκεδαστική υπόθεση. "Πιστεύετε ότι θα ήταν κανείς ευτυχής ως πρωθυπουργός της Ελλάδας;" ρώτησε ο πρωθυπουργός τον δημοσιογράφο που έπαιρνε τη συνέντευξη. "Είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Είναι μόνο πόνος".

Να μιλήσει ζήτησε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο δικηγόρος της κόρης του

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν θα μεταχθεί αύριο στην Ευελπίδων η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, η οποία θα απολογηθεί συμπληρωματικά από την φυλακή τις επόμενες μέρες.
Η κατηγορουμένη ζήτησε από τον ανακριτή της υπόθεσης να μην γίνει μεταγωγή της αύριο στα δικαστήρια, επικαλούμενη την επιθυμία της να αποφύγει την δημοσιότητα. Το αίτημα της έγινε δεκτό από τον δικαστικό λειτουργό, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στον Κορυδαλλό ώστε να λάβει εκεί την συμπληρωματική απολογία.

Πιστόλι έβγαλε βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βόλος
Συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Βόλο.
Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ανάμεσα στα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα έβγαλε το πιστόλι που κατέχει νόμιμα, επιδεικνύοντάς το.
Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα έξι μέλη της Χρυσής Αυγής και έξι αντιεξουσιαστές.
Ανάμεσα σε αυτούς που προσήχθησαν είναι και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι δώδεκα προσαχθέντες έδωσαν καταθέσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να γίνει προανάκριση για την υπόθεση.

Η παλαιότερη «στημένη» φωτογραφία του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ντοκιμαντερίστας Έρολ Μόρις υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την παλαιότερη στημένη φωτογραφία του κόσμου.
Πρόκειται για την φωτογραφία του Ρότζερ Φέντον «Η Κοιλάδα της Σκιάς του Θανάτου» που τραβήχτηκε το 1855, στη διάρκεια του πολέμου της Κριμαίας.
Η διάσημη φωτογραφία θεωρείται ίσως η παλαιότερη που έχει τραβηχτεί στη διάρκεια πολεμικής σύρραξης.
Ο Έρολ Μόρις αποφάσισε να ελέγξει την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, όταν διάβασε ένα κείμενο της Σούζαν Σόνταγκ που κατηγορούσε τον Φέντον ότι «έστησε» τη φωτογραφία.

Τεχνητό σύννεφο για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

America's Funniest Home Videos part 782★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Chicane - Sunstroke (Disco Citizens On The Train Remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Will Sutton Parkour 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εντυπωσιακά και αρκετά ριψοκίνδυνα κόλπα με ποδήλατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διάφορα timelapses γύρω από BC, Καναδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ψαροντούφεκο στο βυθό τις θάλασσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φάρσα ;Πιράνχας τρώνε τον δύτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως να "τρως" σε πιάτο και να μην το πλένεις πότε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το πρώτο εισιτήριο της Disneyland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το πρώτο εισιτήριο που εκδόθηκε για το θεματικό πάρκο της Disneyland. Ο κάτοχός του το απέκτησε το 1955 και είναι ο πρώτος που μπήκε στο νέο πάρκο εκείνης της εποχής.και η αξία του είναι αρκετά μεγάλη.

Η Γερμανού αποκαλύπτει ότι χώρισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πώς να προσθέσετε ινών άνθρακα Vinyl στους τροχούς σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως μετατρέπεται το χρώμα ενός αυτοκινητου σε μεταλλικό ματ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η απάντηση στα ερωτήματα δεν μπορεί να είναι άλλη από ένα ηχηρό ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Διάλογος με την κοινωνία” για μια φαντασίωση!
του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1.            Η οικονομική εναλλακτική πρόταση στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, που τέθηκε σε διάλογο με την κοινωνία από τον αρχηγό του, περιλαμβάνει δύο ομάδες προτάσεων:
Την πρώτη, με τις γνωστές μας γενικόλογες υποσχέσεις όλων των κομμάτων:
Δημοσιονομική εξισορρόπηση κοινωνικά δίκαιη”, για  “σταθεροποίηση της οικονομίας”, “με εγχώριους πόρους”…
“Κοινωνική ασφάλεια”, με “αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη”…
- “Αύξηση των δημόσιων εσόδων”, με “πάταξη της φοροδιαφυγής και περιστολή της παραοικονομίας”, “μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος”, “εκσυγχρονισμό των εφοριών”, “επιστροφή των καταθέσεων”, “αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου

Κομήτης υπόσχεται φαντασμαγορικό σόου το 2013,θα είναι ορατός ακόμα και στο φως της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένας κομήτης που εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες από αστρονόμους στη Ρωσία φαίνεται ότι θα γίνει τόσο λαμπρός στα τέλη του 2013 ώστε θα είναι ορατός ακόμα και στο φως της ημέρας.

Η τροχιά στην οποία κινείται η διαστημική χιονόμπαλα, επισημαίνουν οι ερευνητές, παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με την τροχιά του «Μεγάλου Κομήτη του 1680», ο οποίος έγινε ορατός στη διάρκεια της ημέρα και σχημάτισε μια ουρά με φαινόμενο μήκος μεγαλύτερο από το πλάτος της Σελήνης.

Η Καλιφόρνια ανοίγει το δρόμο στα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Σεργκέι Μπριν της Google (Δ) δείχνει ένα ρομποτικό όχημα στον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν (Α) και τον γερουσιαστή Άλεξ Παντίλα


Λος Άντζελες
Ένα νομοσχέδιο με το οποίο η Καλιφόρνια θα υποδεχθεί τα πρώτα ρομποτικά αυτοκίνητα που οδηγούν τον εαυτό τους υπογράφηκε την Τετάρτη από τον κυβερνήτη της πολιτείας στη διάρκεια επίσκεψης στα κεντρικά γραφεία της Google.
«Σήμερα βλέπουμε την επιστημονική φαντασία να γίνεται η πραγματικότητα του αύριο» δήλωσε ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν.
Η αυτόνομη αυτοκίνηση είναι μια τεχνολογία που δοκιμάζουν σήμερα αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Volvo, η Audi και η Ford, ωστόσο η Google δείχνει να προηγείται στις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

Peugeot 2008 Concept (SH)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Peugeot Onyx | Paris Motorshow 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένταση με Παφίλη-Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

HOT ROD;Baja Trophy Truck εναντίον Boss 302 και Raptor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γενικό Service της Μηχανής σας από το Moto Control

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Moto Control Θεσσαλονίκη
Όλα θέλουν το μάστορα τους, οι μηχανές όμως κατεξοχήν. Και αν η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο (που παίζει) τότε το Moto Control είναι η κατεξοχήν επιλογή σας. Με τη σημερινή προσφορά της Groupon γίνεται και η κατεξοχήν οικονομική.Δεν χρειάζεστε εμάς να σας πούμε πόσο σημαντικό είναι το service για τη μηχανή σας και πόσα μακροπρόθεσμα οφέλη έχει για την ίδια και για την τσέπη σας. Χρειάζεστε όμως εμάς για να σας πούμε ότι εδώ το service είναι κάτι σαν συνολική εμπειρία ανανέωσης της μηχανής σας αφού περιλαμβάνει τοποθέτηση φίλτρων και υγρών, τεχνικό έλεγχο 20

Διακοσμητική Μελέτη για τη Διαρρύθμιση Οικιακού και Επαγγελματικού Χώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Living Comfortaby Θεσσαλονίκη
Βάλτε τη φαντασία σας μπρος και ανακαλύψτε ένα τρόπο για να τη κάνετε πραγματικότητα. Η ομάδα του Living Comfortably είναι εδώ με όλη της την εμπειρία για να σας δείξει μέσω των προτάσεων της την ικανότητα που διαθέτει να μεταμορφώνει χώρους από απλώς κατοικήσιμους σε glamorous real state living.Ενώστε την προσωπική σας αισθητική με αυτή του Living Comfortably και ανακατασκευάσετε το χώρο σου δίδοντας αυτό το απαραίτητο touch που ίσως πάντα θέλατε αλλά δεν τολμούσατε. Οι προτάσεις της ομάδας σε ένα οικονομικό πακέτο που δεν μπορεί να σας

Κομψό Fitness Σακίδιο με Έξι Όργανα Εκγύμνασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Unitedpromotions Shopping
Υπάρχουν ορισμένα όργανα γυμναστικής μικρά αλλά πολύτιμα, που δεν τα πιάνει ο νους αλλά η σημαντικότητα τους στη καθημερινή μας γυμναστική είναι ιδιαιτέρως μεγάλη. Δείτε για παράδειγμα αυτά που περιέχει ο μαγικός σάκος της προσφοράς μας.Το σχοινάκι, το puller, τα βαράκια  και οι  «τανάλιες» αλτήρες για τους καρπούς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η καρδιά ενός συστήματος εκγύμνασης που θα μας βοηθήσει εύκολα και γρήγορα να το πραγματοποιήσουμε ακόμη και από το σπίτι. Για την ακρίβεια από όπου θέλουμε καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένας σάκος

Συσκευή Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους Rio Crystal Renew που Μειώνει τις Ρυτίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Image 2

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια μοναδική μέθοδος αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας χωρίς πόνο και ερεθισμούς, που χρησιμοποιούν τα καλύτερα ινστιτούτα αισθητικής. Η αφαίρεση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων, τη βελτίωση της σφριγηλότητας και την ανάδειξη πιο νεανικού και απαλού δέρματος.

Πως να χρησιμοποιήσουμε σωστά το χειρόφρενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

To χειρόφρενο εσφαλμένα έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου πως χρησιμοποιείται μόνο για εντυπωσιακές οδηγικές φιγούρες, καθώς μπορεί να μας δώσει μία χείρα ...βοηθείας στα δύσκολα.Το χειρόφρενο, εκτός από το να ακινητοποιεί το όχημα κατά τη στάθμευση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στιγμιαία και κατά την οδήγηση. Εκείνο ωφελεί στη διατάραξη της πρόσφυσης του πίσω μέρους (εφόσον επεμβαίνει, βέβαια, στους πίσω τροχούς), με γνώμονα τη θεαματική τροχιά ή ακόμη και την αποφυγή εμποδίου. Ανασταλτικά, δηλαδή, μπορεί να βοηθήσει τον οδηγό σε μια δύσκολη περίπτωση, όπου για παράδειγμα τα φρένα δεν αρκούν.

Η ανάρτηση με μοχλικό αυξάνει τη σκληρότητά της όσο συμπιέζεται προς το τέλος της διαδρομής της

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Οι αναρτήσεις με μοχλικό προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια απλή ανάρτηση, καθώς προσφέρουν άνεση σε χαμηλές ταχύτητες και σταθερότητα σε γρήγορη οδήγηση.Οι αναρτήσεις μοχλισμού κατασκευάστηκαν για να λύσουν το εξής πρόβλημα: σε ήρεμη οδήγηση, με χαμηλή ταχύτητα, μια σκληρή ανάρτηση είναι ενοχλητική, γιατί μεταφέρει όλους τους κραδασμούς στον αναβάτη, ενώ αντίθετα, σε γρήγορη οδήγηση, μια μαλακή ανάρτηση αδυνατεί να συγκρατήσει τον τροχό σε επαφή με το έδαφος. Με άλλα λόγια, μια ανάρτηση πρέπει να είναι μαλακή σε χαμηλές ταχύτητες για να απορροφά τις ανωμαλίες, αλλά και σκληρή σε υψηλές, ώστε να ελέγχει την κίνηση των τροχών. Ειδικά σε μοτοσικλέτες on-off και εκτός δρόμου στις οποίες οι αναρτήσεις καταπονούνται σε μεγάλη διαδρομή, η παραπάνω απαίτηση είναι ιδιαίτερα έντονη.

Σενάρια για το μέλλον τις Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Τέσσερα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη, βάσει των παρεμβάσεων που θα γίνουν ή όχι σε επίπεδο υποδομών και μέτρων βελτίωσης του κυκλοφοριακού προβλήματος, των μετακινήσεων και των συγκοινωνιών, παρουσιάζονται στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που θα ολοκληρωθεί από το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε περίπου ένα χρόνο.

Τα πιο παράξενα κτίρια στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Πολλοί αρχιτέκτονες αποπειράθηκαν να ακολουθήσουν τον αμίμητο Γκαουντί σχεδιάζοντας παράξενα κτίρια, όμως άλλο «γκάου» και άλλο Γκαουντί.
Το καλάθι της νοικοκυράς
Το «καλάθι» βρίσκεται στο Οχάιο και κατασκευάστηκε για λογαριασμό της εταιρίας Λονγκμπεργκερ που κατασκευάζει καλάθια. Το κτίριο αποτελεί ακριβή απομίμηση ενός καλαθιού που εμπορεύεται η εταιρία , μεγεθυμένου Χ 160 .

Ποια πολιτικά πρόσωπα τελούν υπό έλεγχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

-Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες. Εξετάζεται από το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας και ελέγχεται για ακίνητα στην Ιτέα και το Γαλαξίδι.
-Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής ΝΔ. Ελέγχεται για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηνών.
-Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής. Η έρευνα άρχισε στις 15 Μαρτίου 2012 και ελέγχεται από το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας.
-Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής. Ελέγχεται από το ΣΔΟΕ έπειτα από καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις πόθεν έσχες από το 1989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στη λίστα του ΣΔΟΕ περιλαμβάνονται τα ονόματα πρώην υπουργών, πρώην υφυπουργών, πρώην ή εν ενεργεία βουλευτών, πρώην γενικών γραμματέων υπουργείων και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, που φέρονται να αποτελούν αντικείμενο ελέγχων για την περιουσιακή τους κατάσταση.
Η δημοσιοποίηση της λίστας μέσω της ιστοσελίδας «zougla.gr» ανάγκασε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε να διατάξει κατεπείγουσα παραγγελία στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ενώ στο θέμα παρενέβη και ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Ο κ. Τέντες διαβίβασε στη Ράικου δημοσιεύματα, από τα οποία προκύπτει ότι συνεχίζονται οι διαρροές στοιχείων ανακριτικού υλικού, που αφορά «ιδιαιτέρως ευαίσθητες υποθέσεις, διερευνώμενες από το

America's Funniest Home Videos - Part 459★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το τίμημα της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Amitacek - Smiling (Electronic Dreams Remix) [Diverted Music Promo]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το συγγνώμη τον κολοσσαίον τις τεχνολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

To νέο iphone5 έγινε ανάρπαστο, οι χάρτες του όμως απογοήτευσαν


Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που περιείχαν οι χάρτες της νέας εφαρμογής που πρόσφερε η εταιρεία στους χρήστες των κινητών τηλεφώνων της, προτείνοντας μάλιστα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν, αν θέλουν, τις εφαρμογές των ανταγωνιστών της.
«Εδώ στην Apple προσπαθούμε να φτιάξουμε προϊόντα που θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Με την παρουσίαση των χαρτών μας, την περασμένη εβδομάδα, δεν τηρήσαμε αυτήν τη δέσμευση» παραδέχτηκε ο Κουκ σε επιστολή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με ποια κριτήρια θα χορηγείται το επίδομα θέρμανσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η αποζημίωση θα αφορά κτήρια που χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία και είναι δηλωμένα στο Ε9


Με αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα χορηγηθεί το επίδομα θέρμανσης, όπως προκύπτει από την τελική απόφαση που δημοσιοποίησε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών.
Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης, στο 80% της σημερινής τιμής του ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης.
Όπως επισημαίνεται, εξετάζεται από το ΥΠΕΚΑ και το ζήτημα εξομοίωσης της ποιότητας των δύο καυσίμων, το οποίο θα προβεί σύντομα σε ανακοινώσεις επί αυτού.

Toyota Mark X 2013 Sports Sedan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παχύσαρκα παιδιά ηλικίας 10-19 έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν πέτρες στη χολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αμερικανική έρευνα διαπίστωσε παχύσαρκα παιδιά ηλικίας 10-19 έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν πέτρες στη χολή. Μια μελέτη των 510.000 παιδιών που βρέθηκαν υπέρβαρα και παχύσαρκα παιδιά, ειδικά τα κορίτσια, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Σε σύγκριση με τα παιδιά με φυσιολογικό δείκτη μάζας σώματος, μέτρια παχύσαρκοι νέοι είχαν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πέτρες στη χολή, ενώ εξαιρετικά παχύσαρκα παιδιά ήταν έξι φορές περισσότερα.

Explore the ocean with Google Maps

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Test αντοχής-iPhone 5 έναντι του Samsung Galaxy S3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΟΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανατριχιαστικά Tattoo-3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Υπολογισμός απόδοσης Φωτοβολταϊκού Συστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Απαντήστε σε μια σειρά από απλές ερωτήσεις για να υπολογίσετε την απόδοση και τα έσοδα από το Φωτοβολταϊκό Σύστημα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας.
Τα παρακάτω στοιχεία είναι ενδεικτικά και κατά προσέγγιση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα στοιχεία που προκύπτουν από μια εμπεριστατωμένη προμελέτη.
save image

Έτσι φαίνεται όταν κάποιος πυροβολεί κάτω από το νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ηθοποιός για το π@ύτσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: