Cocktail blog

Πως να προστατέψετε την ανάρτησή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σημαντικό ρόλο στην οδική συμπεριφορά του οχήματος, στην ασφάλεια αλλά και στην άνεση είναι η καλή λειτουργία της ανάρτησης, αφού είναι το σύστημα που καταπονείται καθημερινά.Συνήθως, το σημείο που καταπονείται περισσότερο κατά τη σκληρή χρήση είναι τα αμορτισέρ αλλά και τα ελαστικά τμήματα στα ψαλίδια, κάτι που συμβαίνει εντονότερα, όταν το αυτοκίνητο κινείται περισσότερο μέσα στους δρόμους της πόλης. Ας δούμε όμως τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής τους όσο το δυνατό περισσότερο.

GripGo Hands Free για Ασφαλή Οδήγηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τώρα, χάρη στο επαναστατικό GripGo μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια ενώ παράλληλα απαντάτε στις κλήσεις σας ή χειρίζεστε το GPS σας  χωρίς να βγάζετε τα χέρια από το τιμόνι για να τα ψάξετε.
Η επιφάνεια του GripGo αποτελείται από ένα μοναδικό πολυμερές υλικό που λειτουργεί σαν «ρουφήχτρα» με αποτέλεσμα να κρατάει και να απελευθερώνει τη συσκευή σας αυτόματα, γρήγορα και χωρίς καθόλου δύναμη!
Από την άλλη ο εργονομικός σκελετός του, κολλάει στο τζάμι με βεντούζα ενώ παράλληλα επιτρέπει στη βάση hands free, περιστροφή 360 μοιρών για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία κατά τη διάρκεια της οδήγησης! Όσες φορές και αν το χρησιμοποιήσετε δεν χάνει την απόδοσή του…

Τελικά τα μυρμήγκια δεν χρειάζονται μεγάλη εξυπνάδα για να βρίσκουν τη συντομότερη διαδρομή μέχρι τη μυρμηγκοφωλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μικρά ρομπότ που προγραμματίστηκαν με τρεις απλές εντολές μπορούν να μιμούνται με ακρίβεια την κυκλοφορία στις λεωφόρους των κοινωνικών εντόμων.

Καθένα από τα τροχοφόρα ρομποτάκια «είναι αρκετά χαζό» σχολιάζει ο Σάιμον Γκάρνιερ, επικεφαλής της μελέτης στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ.

«Αν βρισκόταν μόνο του, καθένα από τα ρομπότ θα κινούνταν σε τυχαίες διαδρομές και θα χάνονταν [...] Όταν όμως βρίσκονται πολλά μαζί μπορούν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν» συνεχίζει.

Τομογραφίες εγκεφάλου προβλέπουν την εγκληματική συμπεριφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλμπουκέρκι, Νιου Μεξικό
Μια παραλλαγή της μαγνητικής τομογραφίας, η οποία παρακολουθεί την εγκεφαλική δραστηριότητα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, φέρεται ικανή να προβλέψει ποιοι άνθρωποι είναι πιθανό να υποπέσουν σε ποινικά αδικήματα. Οι αμερικανοί ερευνητές που δοκίμασαν τη μέθοδο υποστηρίζουν ότι πρόβλεψαν ποιοι κατάδικοι θα συλλαμβάνονταν ξανά μετά την αποφυλάκισή τους.

Μεταμόσχευση μικροβίων για απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ορισμένα από τα μικρόβια που φιλοξενούμε στο έντερό μας φαίνεται ότι βοηθούν σημαντικά στην απώλεια βάρους, διαπιστώνουν ερευνητές του Χάρβαρντ.

Το συμπέρασμα προκύπτει από μελέτη σε ποντίκια που είχαν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη, μια χειρουργική επέμβαση που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις σοβαρής παχυσαρκίας.

Τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η απώλεια βάρους που προσφέρει η γαστρική παράκαμψη δεν οφείλεται στην ίδια την επέμβαση, αλλά στις αλλαγές που αυτή προκαλεί στη μικροχλωρίδα του εντέρου.

Έτοιμη για πυραυλική επίθεση ακόμα και βαθιά στην ενδοχώρα των ΗΠΑ είναι η Βόρειος Κορέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πιονγκγιάνγκ, Βόρεια Κορέα
Έτοιμη για πυραυλική επίθεση ακόμα και βαθιά στην ενδοχώρα των ΗΠΑ είναι η Βόρειος Κορέα σύμφωνα με (καταφανώς) προπαγανδιστική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το καθεστώς.

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν εμφανίζεται να μελετά χάρτη και έγγραφα απλωμένα στο τραπέζι μαζί με τέσσερις ανώτατους αξιωματικούς.

Paul Oakenfold feat. Austin Bis - Who Do You Love (Official Music Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tech Preview Άνοιξη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το SP Armor A15 είναι μια φορητή μονάδα για άτομα με προβλήματα διαχείρισης θυμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ίσως δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται!
Α) η επίθεση στην Κύπρο με το κούρεμα είναι νέο τραπεζιτικό ήθος τετελεσμένο για το επερχόμενο 90% και άνω κούρεμα του δολαρίου και του Ευρώ εν όψει του νέου Παγκόσμιου Νομίσματος. Αυτό θα είναι το επίπεδο ανταλλαγής με το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα! Αυτό ισοδυναμεί και με την χρεοκοπία της Κίνας.Το πραξικόπημα αυτό θα εφαρμοστεί σύντομα εν όψει της απειλής της Κίνας να κάνει του γουάν διεθνές νόμισμα.

Το τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο στην Αμερική και πως οι πολυεθνικές θέλουν να ελέγχουν τη διατροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο στην Αμερική και πως με την ανέχεια των τελευταίων κυβερνήσεών της οι πολυεθνικές θέλουν να ελέγχουν τη διατροφή.
Οι ενότητες του βίντεο είναι:
1) Πως παρασκευάζονται τα έτοιμα φαγητά και ποιους κινδύνους κρύβει η κατανάλωσή τους
2) Με ποιο τρόπο οι κολοσσοί στην Αμερική θέλουν να ελέγχουν τους κτηνοτρόφους και τους πτηνοτρόφους.
3) Πως η Monsanto απειλή και εξολοθρεύει τους Αμερικανούς αγρότες, όταν αυτοί αντιστέκονται στην καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων.

21 & Over (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Wicked (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Olympus Has Fallen (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το κλάμα της Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή της ,από μια πολύ θλιβερή ιστορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βόρεια Κορέα δηλώνει ότι μπαίνει «κατάσταση πολέμου» με τη Νότια Κορέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταπληκτική φάρσα με Laptop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατήγγειλε τον υφυπουργό,μας έπαιρνε από τη Βουλή και μας πηγαινε στους τοκογλυφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο«Diamond Shoes»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Φορώντας τα, κάθε γυναίκα αισθάνεται πριγκίπισσα, καθώς ταDiamond Shoes, θεωρείται το παπούτσι που ενσαρκώνει την απόλυτη fashion πολυτέλεια και παράλληλα την αθώα παραμυθένια παιδικότητα. Ο λόγος για τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο, η τιμή των οποίων ξεπερνά τα... 327000 ευρώ! Περισσότερα από 250 χιλιάδες πανάκριβα και λαμπερά διαμάντια κοσμούν τα extravagantπαπούτσια σε όλο το μήκος τους, δίνοντάς τους απολαυστικό αιθέριο χαρακτήρα και εκτυφλωτική λάμψη!Τα «Diamond Shoes» δημιουργήθηκαν από τη σχεδιάστρια KathrynWilson σε συνεργασία με τον οίκο κοσμημάτων «Sarah Hutchings ofAucklands Orsini Fine Jewellery», ενώ χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες εργασίας χειρουργικής ακρίβειας για να τοποθετηθούν οι χιλιάδες πολύτιμοι λίθοι που φέρουν τα παπούτσια.Σκοπός όμως του πανάκριβου παπουτσιού δεν είναι απλώς να κοσμήσει τα πόδια κάποιας –πάμπλουτης ενδεχομένως- fashionicon, αλλά έχει

Πιθανή η συμφωνία Βελιγραδίου - Πρίστινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η επίτευξη συμφωνίας Βελιγραδίου - Πρίστινας είναι πιθανή στις 2 Απριλίου, όταν θα διεξαχθεί ο επόμενος γύρος του διαλόγου στις Βρυξέλλες, συμφώνησαν οι συμμετέχοντες σε συνέδριο με θέμα την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών στην πράξη, που διοργανώθηκε στο Βελιγράδι.
Τόνισαν, ωστόσο, ότι σημαντικότερη είναι η εφαρμογή των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα ή των μελλοντικών συμφωνιών και σημείωσαν ότι δεν πρέπει να υπάρξει βιασύνη που θα επηρεάσει την ποιότητα της λύσης, αλλά να δοθούν χρονικά περιθώρια.

Η Madonna στο club των δισεκατομμυριούχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Στο club των δισεκατομμυριούχων ανήκει, πλέον, η βασίλισσα τηςpopMadonna, κερδίζοντας τον τίτλο της πρώτης γυναίκας popstar, που κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην πιο εκλεκτή ελίτ του κόσμου! Ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η τραγουδίστρια είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται με... ιλιγγιώδεις ρυθμούς, προσθέτοντας στα 700 εκατομμύρια που ήδη διέθετε, τα απαραίτητα 300 για να φτάσει το πολυπόθητο δις!

Η πιο καυτή ταινία στην ιστορία του Hollywood

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Η παθιασμένη σχέση της Kim Basinger με τον Mickey Rourke αλλά και το αισθησιακό στριπτίζ της ξανθιάς των ΄80ς υπό τους ήχους του «You can leave your hat on» εκτόξευσαν την ταινία «9 1/2 Εβδομάδες» στη σφαίρα του μύθου! Η ερωτική ιστορία της σοφιστικέ «Elizabeth» και του γοητευτικού χρηματιστή «John Gray»οι οποίοι χωρίς κανόνες και αναστολές παρασύρθηκαν σε έναπαιχνίδι ακραίου πάθους και απόλυτης εξουσίας, κατάφερε να απογειώσει την κινηματογραφική καριέρα των δύο πρωταγωνιστών!27 χρόνια μετά την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες εξακολουθεί να αποτελεί στη συνείδηση του κοινού την πιο ερωτική ταινία στην Ιστορία του Hollywood!

Στην ένατη θέση θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή με το "Alcohol is Free" που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στην ένατη θέση θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή με το "Alcohol isFree" που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού στο Μάλμε, την Πέμπτη 16 Μαΐου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, η σειρά εμφάνισης των χωρών που συμμετέχουν στις δύο ημιτελικές βραδιές (Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Μαΐου), όσο και στον Τελικό (Σάββατο 18 Μαΐου), καθορίζεται από τους ίδιους τους διοργανωτές, δηλαδή τη δημόσια σουηδική τηλεόραση SVT και όχι από κλήρωση.  Εξαίρεση αποτελεί η σειρά εμφάνισης στον Τελικό της διοργανώτριας Σουηδίας (16η), που προέκυψε από κλήρωση. 

Ο Παρτακιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πυραμίδες βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως τηςYonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι.....αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι

Παραλίγο να μένει χωρίς internet ο μισος Πλανήτης,από μια βλακεία φουκαράδων στην Αίγυπτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Πριν από μερικές ώρες, σύσσωμος ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος μετέδωσε αυτό που από πολλούς ειδικούς επαγγελματίες του χώρου και ερευνητές χαρακτηρίστηκε ως «η μεγαλύτερη DDoS (Destributed Denial of Service) κυβερνοεπίθεση που έχει λάβει ποτέ χώρα στην ιστορία του διαδικτύου» με θύμα την anti-spam οργάνωση Spamhaus και πιθανολογούμενο θύτη το σλικ ψυχροπολεμικό Κέντρο Δεδομένων Cyberbunker, το επονομαζόμενο και παράδεισο του spam, με έδρα το Κλέτινγκε της Ολλανδίας (εικ.).

Μετανάστες Πάνω Από 150.000 Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
«Επιδημία» μετανάστευσης έχει χτυπήσει τους Ελληνες επιστήμονες που αναζητούν μια θέση εργασίας. Ενδεικτικό είναι ότι την τελευταία πενταετία περισσότεροι από 150.000 Ελληνες έχουν μεταναστεύσει σε 74 χώρες και συνολικά 528 πόλεις.

Σύγκρουση Καμμένου - Χρυσοχοΐδη στη Βουλή;Ο Γριβέας έβγαλε δάνειο για τον εαυτό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γάτα vs Αλιγάτορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Croods (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στο νησί που του είχε κάνει δώρο ο σεΐχης του Ντουμπάι το 2007 θα ξεκουράζεται από εδώ και πέρα ο Σουμάχερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στο νησί που του είχε κάνει δώρο ο σεΐχης του Ντουμπάι το 2007 θα ξεκουράζεται από εδώ και πέρα ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Μίκαελ Σουμάχερ καθώς αποφάσισε να σταματήσει την ενεργό δράση.Σε ένα νησί που βρίσκεται στο κόλπο της Σουδικής Αραβίας και είναι μέρος ενός συμπλέγματος νησιών που σχηματίζουν τη γη θα ξεκουράζεται από εδώ και στο εξής ο Μίκαελ Σουμάχερ καθώς ο σεΐχης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Ρασίντ Αλ Μακτούμ του το έκανε δώρο το 2007.

Νέο super car από τη McLaren 180.000 χιλιάδες ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με επιδόσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς, style που κόβει την ανάσα και τιμή τσουχτερή, το μόνο σίγουρο είναι ότι το καινούργιο super car που είναι στα σκαριά από τη McLaren θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.Ένα νέο μοντέλο θα δημιουργηθεί από την McLaren βασιζόμενο στο MP4-12C και θα τροφοδοτείται από τον γνωστό V8 twin turbo κινητήρα αποδίδοντας 450 ίππους περίπου. Θα ονομάζεται P13 και αναμένεται να βγεί στις αγορές το 2015 σε δύο εκδόσεις, cabrio και coupe και οι διαστάσεις του θα είναι μικρότερες από το  MP4-12C. 

Dodge Durango-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hot Bikini Contestant - Allison

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιτέλους μια τηλεόραση που χωράει στην τσέπη σας,USB Digital TV Stick για PC/ Laptop

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Βρίσκεστε στον κήπο, στο μπαλκόνι ή κάπου αλλού και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά ή την αγαπημένη σας ομάδα στην τηλεόραση; Έχετε Laptop /PC δίπλα σας και νομίζετε ότι σας είναι άχρηστο;
Κάνετε λάθος…
Με τον νέο USB αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG4 μπορείτε να μεταμορφώσετε το Laptop/PC σας σε τηλεόραση , παρακολουθώντας όλα τα κανάλια σε υψηλή ανάλυση και κρυστάλλινη εικόνα. Υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής και στιγμιαίας φωτογράφισης της εικόνας!
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή της αγαπημένης σας ταινίας, και μπορεί ακόμα να συνδεθεί και με την τηλεόρασή σας αν διαθέτει usb. Υποστηρίζει τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος (EPG) και Teletext.

Future Cars 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέο συνθετικό και ασφαλέστερο εμβόλιο για τον αφθώδη πυρετό στα ζώα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα νέο απολύτως συνθετικό εμβόλιο κατά του αφθώδους πυρετού, το οποίο είναι πιο ασφαλές και εύκολο στην παραγωγή του, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει στο μέλλον σημαντικά στην αντιμετώπιση μιας νόσου που εξαπλώνεται γρήγορα και πλήττει σοβαρά τα ζώα της κτηνοτροφίας ανέπτυξαν βρετανοί ερευνητές.

Όταν το εμβόλιο κυκλοφορήσει, θα μειωθεί και η ανάγκη προληπτικής μαζικής σφαγής των ζώων.

Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Swivel Sweeper Ιδανική για όλα τα Πατώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε το σκούπισμα παιχνίδι. Μια μοναδική ευκαιρία για να έρχεται σαββατοκύριακο και εμείς να ανυπομονούμε που θα κάνουμε φασίνα. Γιατί θα ξέρουμε πια πως έχουμε το πιο ικανό βοηθό. Το πιο πολύτιμο «αξεσουάρ» για να νικάμε στην μάχη με τις σκόνες και κάθε είδους βρώμας.Η επαναφορτιζόμενη σκούπα Swivel Sweeper είναι ελαφριά και εύχρηστη, χωρίς καλώδια, πάει παντού και αποθηκεύετε εύκολα. Δίπλα από ένα ψυγείο, μέσα σε μια ντουλάπα, κρυμμένη μέσα σε μια ελάχιστη εσοχή.

Δώστε Όγκο στα Μαλλιά σας! Με Ένα Αξεσουάρ Μαλλιών Bump Its

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Όλες οι γυναίκες το ξέρουν ότι το κρεπάρισμα καταστρέφει την τρίχα των μαλλιών. Από την άλλη, όμως, δεν είναι ωραία τα βαριά, χωρίς όγκο μαλλιά.Τη λύση έρχονται να δώσουν τα Bumpits, τρία καμπυλωτά χτενάκια, που δίνουν όγκο στα μαλλιά. Είναι απλό. Σηκώνετε τα μαλλιά, βάζετε τα Bumpits και τα σκεπάζετε με τα μαλλιά που σηκώσατε. Τόσο απλό. Και φτιάχνετε θαυμάσια χτενίσματα χωρίς να καταστρέφετε τα μαλλιά σας.Το σετ περιλαμβάνει 2 μικρά, 2 μεσαία και 2 μεγάλα bumpits, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες χρήσεως για εκπληκτικά χτενίσματα.

Καταπληκτικές φιγούρες από έναν υπέρβαρο Ποδοσφαιριστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tmax 530 HyperModified,από άλλο πλανήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοφιανός για σάτιρα Λαζόπουλου,προσπαθεί να τραγουδήσει ενώ δεν μπορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Σάντουιτς που σε τρώει αντί να το τρως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πέγκυ Ζίνα ;Ο Ψινάκης θα βαφτίσει τη Κόρη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα καλύτερα των πρωινών στις 29 Μάρ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ματιάμπα για παιδικά χρόνια,ο πατέρας μου ήταν πολιτικός πρόσφυγας αλλα ευτυχώς δεν τον εκτέλεσαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απίστευτα και τρελα παιχνίδια κάνει αυτός ο νεαρός με το Κροκόδειλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αστείος καυγάς ανάμεσα σε ηλικιωμένες γυναίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως ξεφορτώνουν τα παλιά Tanks στη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τεράστιο αυγό από Πουλια γίγαντες του παρελθόν αξιας £30,000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βρέθηκε δικέφαλος Καρχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οι εικόνες του παράξενου δικέφαλου καρχαρία ταύρου, δείχνουν το ζώο να έχει εκτός από δυο κεφάλια, δύο καρδιές και δύο στομάχια.