Cocktail blog

Το μαρτύριο του τσολιά στον καύσωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αλλαντικά με απογορευμενή χρωστική ουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Την απόσυρση σειράς αλλαντικών ζήτησε ο ΕΦΕΤ από τις επιχειρήσεις που τα παράγουν και κάλεσε τους πολίτες να μην τα καταναλώνουν, καθώς περιέχουν απαγορευμένη ουσία. Αυτό προέκυψε έπειτα από ελέγχους των Περιφερειακών διευθύνσεων Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του φορέα.

Red 2 (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Conjuring (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tips για τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση κλιμαστιστικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Κλιματιστικά με χαμηλή κατανάλωση και υψηλή ενεργειακή απόδοση, είναι η σωστή απάντηση για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα με χαμηλό κόστος.Ο τρόπος λειτουργίας των κλιματιστικών
Η κατηγορία κλιματιστικών που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο είναι τα διαιρούμενου τύπου (split systems).
Πρόκειται για αυτόνομα κλιματιστικά συστήματα που μπορούν να καλύψουν ανάγκες κυρίως οικιακών εφαρμογών κλιματισμού, ενώ σε μικρότερο βαθμό καλύπτουν ανάγκες μικρών

Fitness Girls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

To 2015 η νέα Alfa Romeo Spider

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στο τέλος του 2015 προσδιορίζεται το λανσάρισμα της νέας Alfa Romeo Spider, που θα κατασκευαστεί μαζί με το νέο Mazda MX-5 στην Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας την ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα.Σε συμφωνία ήλθαν οι δύο εταιρείες για να κατασκευάσουν από κοινού τις νέες γενιές των cabrio μοντέλων τους μέχρι το 2015. Έτσι, η νέα Alfa Romeo Spider, καθώς και το νέο Mazda MX-5 θα κατασκευαστούν στη Χιροσίμα και θα φέρουν την ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα.

Στην Ελλάδα το i3 μέχρι το τέλος του 2013 κι η τιμή του θα ξεκινά από τα 36.150 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η BMW παρουσίασε επίσημα το ηλεκτρικό i3 σε ταυτόχρονες εκδηλώσεις, στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Πεκίνο, δημιουργώντας μια νέα εποχή για την ηλεκτροκίνηση.Το νέο ηλεκτρικό όχημά της παρουσίασε η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία, σε τρεις πόλεις-ορόσημο για τις αγορές όλου του πλανήτη. Σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Πεκίνο έκανε πρεμιέρα το i3, που είχε, εν πολλοίς, παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη το 2011 και δεν έχει μεγάλες διαφορές από το μοντέλο παραγωγής.

Standing Up (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καμία αγροτική περιοχή στην ΕΕ δεν έχει 4G

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Καθώς οι Ευρωπαίοι κατευθύνονται στις παραλίες και τα βουνά για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές τους, νέα στοιχεία δείχνουν ότι σχεδόν κανένας τους δεν θα έχει πρόσβαση σε δίκτυο τέταρτης γενιάς (4G) στον τόπο διακοπών τους, διαπιστώνει η Κομισιόν.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, τρεις στους τέσσερις κατοίκους αστικών κέντρων της ΕΕ δεν έχουν πρόσβαση σε συνδέσεις 4G/LTE κινητής τηλεφωνίας, και ουσιαστικά καμία αγροτική περιοχή δεν διαθέτει δίκτυο 4G. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω από το 90% των ατόμων έχουν πρόσβαση σε δίκτυο 4G.

Τεστ αίματος που θα μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα τη νόσο Αλτσχάιμερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γερμανοί επιστήμονες έκαναν ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια να αναπτυχθεί ένα τεστ αίματος που θα μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα τη νόσο Αλτσχάιμερ. Σήμερα δεν υπάρχει μια αξιόπιστη βιολογική διαγνωστική μέθοδος και οι γιατροί συνήθως αρκούνται σε απεικονίσεις του εγκεφάλου, νοητικά-μνημονικά τεστ και γενικότερη αξιολόγηση των συμπτωμάτων του ασθενούς.

Κάθε ιδιώτης στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας από την αστυνομία θα πληρώνει υπέρ του Δημοσίου 2.000 ευρώ μηνιαίως για κάθε αστυνομικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης, σύμφωνα με την οποία κάθε ιδιώτης στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας από την αστυνομία και το ετήσιο εισόδημά του ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, θα πληρώνει υπέρ του Δημοσίου 2.000 ευρώ μηνιαίως για κάθε αστυνομικό που του διατίθεται, υπογράφηκε χτες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Επιπλέον, σύμφωνα με την απόφαση, οι ιδιώτες αυτοί θα πληρώνουν και 50 ευρώ την ημέρα για κάθε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ, που διατίθεται για τον ίδιο σκοπό. Το σχέδιο εστάλη, ήδη, για συνυπογραφή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Πάπας Φραγκίσκος:ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τους γκέι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο Πάπας Φραγκίσκος τάραξε ακόμη μια φορά τα νερά της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Επιστρέφοντας από την επίσημη επίσκεψή του στη Βραζιλία και στο αεροσκάφος που τον μετέφερε μίλησε στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν και είπε: “ποιος είθμαι εγώ που θα κρίνω τους ομοφυλόφιλους;”. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “αν ένα άτομο είναι γκέι και ζητά το Θεό και είναι καλοπροαίρετος ποιος είμαι εγώ που θα τον κρίνω;”.Οι δηλώσεις του θεωρούνται πολύ πιο μετριοπαθείς και έχουσες συμφιλιωτικό τόνο σε σύγκριση με εκείνες που είχε και εξέφραζε ο προκάτοχός του στην ηγεσία της Αγίας Έδρας, ομότιμος πλέον πάπας Βενέδικτος. Σε ό,τι αφορά το θέμα των γυναικών κληρικών είπε πως η Εκκλησία έχει μιλήσει κι έχει πει “όχι”, αλλά τόνισε πως ο ρόλος των γυναικών δεν πρέπει να

Christy Turlington: Απόλυτη καλλονή στα 44

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το 1988 η Christy Turlington πόζαρε για πρώτη φορά για τον οίκο Calvin Klein. Σήμερα, 25 χρόνια αργότερα, αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία, επιστρέφοντας δυναμικά σε ακόμα μία καμπάνια για λογαριασμό του οίκου! Αισθησιακή και σέξι ποζάρει στο φακό του μετρ Mario Sorrenti σε ασπρόμαυρο φόντο, φορώντας μαύρα εσώρουχα που αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της και πανύψηλες γόβες, που απογειώνουν τον αισθησιασμό της νέα καμπάνιας του γνωστού label.

The Time Being (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Last Airbender (2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Last Days (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΛΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
17 ολιγάρχες χρωστούν > 10.600.000.000  ( ? 10,6 δις ) 
Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους, εσύ πληρώνεις; 
AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου:
EUROMEDICA: 
έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: 
Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το. "μεγάλο κανάλι", των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.

R.I.P.D. (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αστειες εικονες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα εκανε πανω του ο Αλιγατορας απο τα εξαγριωμενα πουλακια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pacific Rim (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Wolverine (2013)

Μυστικά για ανέμελες διακοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στις διακοπές σας αναζητήστε την ισορροπία: Αφιερώστε χρόνο στο παιδί σας, κάντε παρέα, παίξτε μαζί του, αλλά μην ξεχνάτε να ασχολείστε και με πράγματα που ευχαριστούν εσάς.
Εδώ και εβδομάδες το μικρό σας δεν έχει ησυχία. Σας έχει ρωτήσει «Πότε θα φύγουμε;» πάνω από εκατό φορές. Και όταν άκουσε ότι στις διακοπές η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα δουλεύουν και θα περνούν όλη μέρα μαζί τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα. Και εσείς είστε πανευτυχείς που θα το χαρείτε λιγάκι, έπειτα από μια χρονιά που την πέρασε περισσότερο με την δασκάλα του παιδικού σταθμού ή την μπέιμπι σίτερ. Τέσσερις εβδομάδες μαζί στη θάλασσα ή στο βουνό (ακόμα και στην πόλη) θα έχετε χίλια πράγματα να κάνετε. Να παίζετε σαν τρελοί, να το μάθετε να κολυμπάει, να τρώει κι άλλες γεύσεις, να κάνετε κοντινές εκδρομές, να ξεκουραστείτε…τι άλλο; Ένα βασικό πράγμα που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε χαλαρές και ανέμελες διακοπές με τα παιδιά είναι να μην τις γεμίσετε με προσδοκίες. Να θεωρείτε ότι μπορείτε να καλύψετε όλο το χαμένο 

Μήπως προκαλούμε στρες στο παιδί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Κάποιες αρκετά διαδεδομένες συνήθειες πολλών γονιών μπορεί να ευθύνονται για το άγχος των παιδιών.
Το άγχος είναι κατά κύριο λόγο κάτι που «μαθαίνεται» -γι’ αυτό και τα αγχωμένα παιδιά προέρχονται στην πλειοψηφία τους από αγχωμένους γονείς. Μάλιστα, όπως επιβεβαιώνεται από έρευνες,περισσότεροι από το 50% των ενηλίκων που υποφέρουν από στρες δηλώνουν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε κατά την παιδική τους ηλικία. Εάν λοιπόν έχετε διαπιστώσει ότι το παιδί σας έχει μια «κλίση» στο να νιώθει αγχωμένο, αναρωτηθείτε μήπως υπάρχει κάτι στη δική σας συμπεριφορά που πυροδοτεί αυτό το αίσθημα, όπως: 

Αλλάζει μετά από 59 χρόνια ο Κώδικας Δικηγόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σε θέση μάχης είναι ο δικηγορικός κόσμος, καθώς έχει ενστάσεις για τρία σημεία του νέου Κώδικα Δικηγόρων που καταρτίζει εδώ και καιρό το υπουργείο Δικαιοσύνης και αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή μετά το δεύτερο δεκαήμερο του ερχόμενου Αυγούστου.
Μετά από 59 χρόνια και μετά από ατέρμονες προσπάθειες δεκάδων υπουργών Δικαιοσύνης και προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ο νέος Κώδικας Δικηγόρων των 166 άρθρων αναμένεται να πάρει το δρόμο για την Βουλή.

Στο κατώφλι της ΕΕ η Αλβανία το επόμενο εξάμηνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η Λιθουανική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις αλβανικές αρχές ώστε εντός του εξαμήνου να ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης του καθεστώτος της υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Αλβανία. 
Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Albanian Screen, ο επικεφαλής της λιθουανικής προεδρίας, υπουργός Εξωτερικών Λίνας Λινκέβιτσιους δήλωσε ότι «για την επίτευξη αυτού του στόχου, από τα Τίρανα απαιτείται ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ζωή των πολιτών». 

Ισπανοί... ποδοσφαιρικοί μετανάστες στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ενα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσίασε η ισπανική ιστοσελίδα lainformacion.com, που κατέγραψε τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές, που είτε δεν βρήκαν ομάδα στην πατρίδα τους, είτε επέλεξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή είχαν καλύτερες προτάσεις, ή για να βρουν δουλειά.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελλάδα πάντα είχε το βλέμμα της στραμμένο στην Ισπανική αγορά και αναφέρει ότι η οικονομική κρίση οδήγησε σε μαζική έξοδο τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες. Αναλυτικά η λίστα με τους 27 Ισπανούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:

Θύμα τροχαίου μέλος των Koza Mostra

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μέλος του συγκροτήματος των Koza Mostra έπεσε τα ξημερώματα θύμα τροχαίου χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα στο facebook αναβλήθηκε η προγραμματισμένη τους συναυλία στην 11η γιορτή παραμυθιών στη ΚΕΑ.
 Διαβάστε τι έγραψαν στο facebook:

Επιδειξη καρατε απο μεθυσμενο που τον ενοχλούσε η κολωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι κανουν η Αρκουδα οταν δεν εισαι εκει

Δεν υπάρχουν σχόλια:
សន្និសីទសារព៌តមានស្តីពីការបោះឆ្នោត និងជំហររបស់គណបក្សសង្រ្គោះជាតិ 

Υπάλληλος της Βουλής είχε να πατήσει στη Βουλή έξι μήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Just For Laughs Gags - Season 1 Episode 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλέφωνο Ντους με Ψηφιακό Θερμόμετρο & Φωτεινή Οθόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Το μπάνιο σας θα γίνει πιο απολαυστικό με αυτό το υπέροχο τηλέφωνο ντους. Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται απλά ένα κομψό αξεσουάρ μπάνιου, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό θερμόμετρο, που σας δείχνει τη θερμοκρασία. Η οθόνη επίσης αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πόσο ζεστό ή κρύο είναι το νερό.Είναι ιδανικό για να βρίσκετε την κατάλληλη θερμοκρασία όταν κάνετε μπάνιο και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά να πλένονται ρυθμίζοντας μόνα τους το νερό. Λειτουργεί χωρίς ρεύμα ή μπαταρίες και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση.

Επαγγελματικό Mani-Pedi στο Σπίτι, με στεγνωτήρα UV

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Τα περιποιημένα νύχια δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, αλλά και υγείας. Τώρα μπορείτε να τα φτιάχνετε στο σπίτι σας, με επαγγελματικό αποτέλεσμα, χάρη στις δύο εύχρηστες και πρακτικές συσκευές Pocket Manicure-Pedicure Promed και στεγνωτήρα νυχιών UV.Η συσκευή Pocket Manicure-Pedicure Promed είναι ιδανική για την φροντίδα και περιποίηση φυσικών και τεχνητών νυχιών. Τους δίνει σχήμα και τα λιμάρει, βοηθώντας σας να αποφύγετε τα σπασίματα και τους τραυματισμούς.

Ισχυρή Ηλεκτρική Σκούπα/Σκουπάκι Cyclone 2 σε 1 Χωρίς Σακούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Καθαρίστε ακόμα και τις πιο δύσκολες γωνιές του σπιτιού σας με αυτή την πρακτική, ελαφριά και εύκολη στο χειρισμό, ηλεκτρική σκούπα stick.
Χάρη στο σύστημα φιλτραρίσματος Cyclonic, η σκόνη και η βρωμιά διαχωρίζονται από τον αέρα και συλλέγονται στον κάδο. Αυτό σημαίνει ότι η σκούπα δεν χρειάζεται σακούλα, ενώ το φίλτρο HEPA που διαθέτει, πλένεται όταν χρειάζεται διατηρώντας έτσι την αποτελεσματικότητά του.

Water Rocker , ένα αδιάβροχο ηχείο που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Το Water Rocker είναι ένα αδιάβροχο ηχείο που σύντομα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ για την πισίνα. Ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα στο νερό ή χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα το Water Rocker αναπαράγει την μουσική από την iPhone ή το iPod που έχετε συνδέσει επιτρέποντας σας να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια ενώ η συσκευή σας παραμένει ασφαλής μακριά από το νερό.Το Water Rocker αποτελείται από 2 ξεχωριστές συσκευές: τον ασύρματο αναμεταδότη και το αδιάβροχο ηχείο. Ο ασύρματος αναμεταδότης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να κρατάει την συσκευή σας ασφαλή ενώ

Armin van Buuren ανακοινώνει ότι μόλις έγινε πατέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα ζώα είναι πολύ πιο σκληρή μεταξύ τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατολίσθηση καταπλακώνει αυτοκίνητο στη Κίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tomorrowland 2013;Τι τρώει ο κόσμος στο μεγαλυτερο Πάρτυ του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ιρλανδικό μοντέλο για τα κόκκινα δάνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλληψη αντιδημάρχου για εκβίαση και δωροδοκίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η νεα περιφερειακή οδός Θεσσαλονικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σε... εργοτάξιο θα μετατραπεί λίαν συντόμως η δυτική περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης, καθώς όλα είναι έτοιμα για να πιάσουν δουλειά τα συνεργεία και να αρχίσει η ανισοπεδοποίηση των ισόπεδων σήμερα κόμβων. Τουλάχιστον αυτό υπόσχονται οι αρμόδιοι επισημαίνοντας μάλιστα πως το έργο θα φέρει και οκτακόσιες νέες θέσεις εργασίας ενώ μετά την ολοκλήρωσή του περίπου 60 άτομα θα εργάζονται σε μόνιμη βάση για τη συντήρησή του.

Καταβολή οικογενειακού επιδόματος έτους 2013: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των
απαραίτητων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, για τη καταβολή των
οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013, σε δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.
Η διοίκηση του ΟΑΕΔ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων και την αποφυγή
συνωστισμού στις υπηρεσίες του Οργανισμού, καθόρισε τις ημερομηνίες κατάθεσης των

Zombie Massacre (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Crown and the Dragon (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αγνοήστε τις οφειλές σας στην Eurobank… Δεν μπορεί να σας κάνει ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σύμφωνα με το αρ.πρω.1744/22-07-2013 έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η Eurobank ανήκει πλέον από την 30-04-2013 κατά κυριότητα στο Ταμείο Χρημ/κής Σταθερότητας (ΤΧΣ).Συνεπώς, η Eurobank δεν μπορεί να παραστεί στα δικαστήρια με την παλαιά Νομική της Μορφή ως «Εurobank AΕ», αλλά μόνο το ΤΧΣ, ως o νέος πλέον ιδιοκτήτης.
Αυτό σημαίνει ότι σε δίκες για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. η παρουσία της Eurobank είναι άκυρη λόγω «έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης» ως αποτέλεσμα «έλλειψης

Οργιάζει η φοροδιαφυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: