Cocktail blog

Greece vs Ivory Coast - 2014 World Cup;Πως κέρδισε ο Σαμαράς το πέναλτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΠΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δηλώσεις Drogba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα πέταξε έξω η Σάσα χωρις να θελει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Λάουρα Νάργες ως Miley Cyrus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το αποκαλυπτικό μαγιώ της η Μαρία Ίλτσεβιτς στην Μύκονο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ηλεκτρικό μηχανάκι που οργόνη κυριολεκτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Armin van Buuren & Andrew Rayel - EIFORYA (Original Mix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Angelika Dusk - Telling Stories | Official Audio Release HQ [new]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστρια δείχνει το νέο της string, on air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε καταιγίδες και κεραυνούς από το διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

OVERWERK - Exist (Club Mix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Max Elto - Shadow Of The Sun (Adventure Club Remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Savant - Survive (Rootkit Remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lorde - Team (Javi Reina Remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Antillas A-LIST Podcast 057 (June 29, 2014 A State Of Sundays - Sirius XM)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Transformers: Age of Extinction (2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Deep House Mix Jul 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kevin Lomax - Best of Deep Vocal vol. 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Y3lloW - Deep House Vocals Winter 2014 Vol.1 HQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

JETFIRE & Happy Enemies - Brazil (Original Mix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2015 new Ariel Ace Cruiser V4 1200 DTC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσο πιο πολύ την κοιτάμε τόσο πιο γρήγορα θα πεθάνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τρεις ώρες αρκούν για
να χαραμίσουμε «οικειοθελώς» μερικά χρόνια ζωής...


Περισσότεροι από 13.000 υγιείς νέοι από την Ισπανία συμμετείχαν στην έρευνα, ώστε να αξιολογηθεί ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου.
Οι βασικοί παράγοντες κινδύνου που αξιολογήθηκαν αφορούσαν στην καθιστική ζωή – συγκεκριμένα στις ώρες που αφιερώνουμε καθημερινά παρακολουθώντας τηλεόραση, στις ώρες που περνάμε μπροστά στον υπολογιστή και στις ώρες οδήγησης.

Οι αναλογίες της «τέλειας» μύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γωνία 106 μοιρών σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, σχηματίζει η άκρη της τέλειας μύτης σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο JAMA Facial Plastic Surgery.

Η ομάδα των ειδικών με επικεφαλής τον Δρ Ομάρ Αχμέντ, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ανέλυσε τα διαφορετικά σχήματα μύτης σε λευκές γυναίκες. Είδαν λοιπόν, ότι η ιδανική μύτη είναι εκείνη της οποίας η άκρη γυρίζει ελαφρώς προς τα επάνω.

Σπάνια ανακάλυψη νέου είδους θηλαστικού στη Ναμίμπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Βίντχουκ, Ναμίμπια
Εκεί που νομίζουμε ότι ο άνθρωπος έχει καταφέρει να εξερευνήσει εξονυχιστικά κάθε σημείο του πλανήτη και έχει ανιχνεύσει κάθε ορατή μορφή ζωής γίνονται συνεχώς νέες εντυπωσιακές ανακαλύψεις. Η τελευταία έγινε από ομάδα ερευνητών σε ένα απομονωμένο σημείο της ερήμου στη Δυτική Αφρική. Οι ερευνητές εντόπισαν ένα άγνωστο μέχρι σήμερα μικροσκοπικό θηλαστικό. Το μικρό ζώο που μοιάζει με ποντίκι διαθέτει προβοσκίδα και σύμφωνα με τους ειδικούς συνδέεται συγγενικά με τους ελέφαντες.

Bright Green Ferrari LaFerrari (Jamiroquai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Matisse & Sadko - Azonto (Official Music Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το νέο Opel Vivaro σε… 2 τροχούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σύμφωνα με ανακοινώσεις αλλά και το σχετικό βίντεο, η γραμμή παραγωγής του νέου Opel Vivaro στο Luton έχει εισαγάγει νέες διαδικασίες πιστοποίησης των οχημάτων που εξέρχονται από αυτή.Πιθανόν να γνωρίζετε πως η νέα γενιά του Opel Vivaro θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής του Luton (Μ. Βρετανία). Αυτό που ωστόσο μάλλον δεν γνωρίζετε είναι πως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου έχουν εισαγάγει μια νέα σειρά απαιτητικών δοκιμών ποιότητας κατά την παραγωγή του οχήματος, προκειμένου να διασφαλίσουν πως κάθε ένα από τα νέα Opel Vivaro που εξέρχονται από τις πύλες του Luton διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα, ασφάλεια, άνεση, αποδοτικότητα αλλά και ευελιξία.

Έρχεται το Moto 360 της Motorola τον Ιούλιο στα €249

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σύμφωνα με το γαλλικό Journal du Geek το πολυαναμενόμενο smartwatch της Motorola, Moto 360, θα κοστίζει $341 ή αλλιώς €249 με ημερομηνία κυκλοφορίας αρχές Ιουλίου αν και προς το παρόν δεν είναι γνωστό που θα πρωτοκυκλοφορήσει η συσκευή.Από την άλλη αν τα €249 σας φαίνονται κάπως πολλά, τότε μπορείτε να στραφείτε στο αρκετά πιο οικονομικό LG G Watch το οποίο θα πωλείται στα €199 στη Γαλλία και τρέχει εξίσου την ίδια πλατφόρμα της Google, Android Wear. Φυσικά καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε καμία άλλη λεπτομέρεια για το Moto 360

ZSUZSANNA TOLDI Amazing Charming Girl Bodybuilder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πόσο αίμα και χρήματα έχουμε δώσει στις Τράπεζες για να πάρουμε ανεργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Α. Προνομιούχες μετοχές Αλογοσκούφη

Από απάντηση του υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν ερώτησης του Μανόλη Γλέζου, σύμφωνα με το άρθρο 1 του 3723/2008 το Ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε προνομιούχες μετοχές των πιστωτικών ιδρυμάτων, έναντι καταβολής σε αυτές Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου λήξεως 21.05.2014 και 23.07.2014 (κι όχι μετρητών). Το συνολικό ποσό των αναλαμβανομένων μετοχών σήμερα ανέρχεται σε 4.473.585.000 ευρώ και κατανέμεται ως εξής:

Η σταρ ερωτικών ταινιών βγήκε γυμνή στο Σύνταγμα για την Εθνική Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η σταρ ερωτικών ταινιών είχε υποσχεθεί ότι θα το κάνει αν προκριθεί η Ελλάδα στους «16» του Μουντιάλ και κράτησε τον λόγο της – Αφιέρωσε στον Γιώργο Σαμαρά μια από τις πόζες της και ζήτησε…

Η 3D μαστογραφία εντοπίζει περισσότερους καρκίνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:
MIA εξελιγμένη, τρισδιάστατη απεικονιστική τεχνική ανιχνεύει περισσότερους καρκινικούς όγκους στον μαστό απ’ ό,τι η ψηφιακή μαστογραφία από μόνη της, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη μελέτη. Η τεχνική αποκαλείται τομοσύνθεση, δημιουργεί λεπτομερείς, τρισδιάστατες εικόνες του μαστικού ιστού και, σύμφωνα με τη μελέτη, αυξάνει την ανίχνευση του διηθητικού καρκίνου του μαστού κατά 41% όταν συνδυάζεται με την ψηφιακή μαστογραφία. Αυξάνει επίσης κατά 29% την ανίχνευση όλων των καρκίνων του μαστού, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών, ενώ ελαττώνει κατά 15% τον αριθμό των γυναικών που καλούνται για περαιτέρω εξετάσεις επειδή η μαστογραφία τους είχε ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Η F-Type Project 7 είναι η ισχυρότερη Jaguar όλων των εποχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η F-Type Project 7 είναι η ισχυρότερη Jaguar όλων των εποχών. Το πολύ εντυπωσιακό μοντέλο αποτίνει φόρο τιμής στην θρυλική D-Type – που βγήκε στην παραγωγή πριν από 60 χρόνια – και αναμένεται να παραχθεί σε 250 αντίτυπα.

Ο ... σεξομανής Μάρλον Μπράντο,τι έλεγε για τις διάσημες ερωμένες του

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το ... θανατηφόρο του χαμόγελο έγινε βιβλίο, είναι όμως ακόμη πιο θανατηφόρα για τις γυναίκες τα όσα έλεγε για εκείνες ή ο τρόπος που τους συμπεριφερόταν και ήταν πολλές οι διάσημες ερωμένες του, σχεδόν όλο το Χόλιγουντ είχε περάσει απ' το κρεβάτι του. Ο λόγος για τον Μάρλον Μπράντο.
Η καθηγήτρια Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης Σούζαν Μιζρούτσι έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Το χαμόγελο του Μπράντο” μέσα απ' το οποίο αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της ζωής του και πρώτα απ' όλα το ότι ήταν εθισμένος στο σεξ.

Το νέο iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβρης κυκλοφορούν όλο και περισσότερες φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το σχεδιασμό των μοντέλων iPhone που ετοιμάζει η Apple.

Το iPhone 6 όπως θέλουν οι φήμες που προέρχονται από Κινέζικο site, του θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις των 32GB και των 64GB.

Ανακαλύφθηκε άλλος ένας πλανήτης που μοιάζει με τη Γη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αστρονόμοι ανακάλυψαν ακόμη ένα εξωπλανήτη ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη του άστρου του.

Και το όνομα αυτού, Γκλίζε 832c.

Είναι μια ‘υπερ-Γη', με μάζα πέντε φορές μεγαλύτερη από τη Γη, σε απόσταση μόνο 16 ετών φωτός.

Ερχεται το Android TV με νέες υπηρεσίες και εφαρογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ετοιμη για μία ακόμη «επανάσταση», αυτή τη φορά στο σαλόνι μας, είναι η Google, μέσω του Android TV, της νέας ειδικά διαμορφωμένης υπηρεσίας για τη μεγάλη οθόνη, με βασικό στόχο την κατ' οίκον ψυχαγωγία.
Το Andoid TV θα προσφέρει ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια, ενώ η διαχείρισή του θα μπορεί να γίνει με φωνητικές εντολές, με τηλεχειριστήριο, ή με οποιαδήποτε συσκευή Android διαθέτει εγκατεστημένη την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή. Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα πολλά υποσχόμενα ρολόγια Android Wear.Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι το Android TV θα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο online κατάστημα Google Play, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να

Mansory Stallone Ferrari 599 - Driving in Monaco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Κίνα διαθέτει τον πιο ισχυρό υπερυπολογιστή στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η Κίνα διαθέτει τον πιο ισχυρό υπερυπολογιστή στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ο «Τιανχέ-2» ανακηρύχθηκε Νο 1 για το πρώτο εξάμηνο του 2014 στον κατάλογο των 500 ταχύτερων υπολογιστών παγκοσμίως. Η σχετική λίστα «Top 500» ανανεώνεται δύο φορές τον χρόνο. Από την προηγούμενη φορά, η Κίνα έχει 20% περισσότερους υπερυπολογιστές στο «Top 500», ενώ οι ΗΠΑ 15% λιγότερους. Παρόλα αυτά, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να είναι η κυρίαρχη δύναμη με 233 υπολογιστές μεταξύ των 500 ισχυρότερων διεθνώς, έναντι 76 της Κίνας, 30 της Βρετανίας, 27 της Γαλλίας και 23 της Γερμανίας.

Ένα ενεργό μυαλό αργεί να πέσει σε άνοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Όσο περισσότερο χρόνο απασχολεί κάποιος το μυαλό του, τόσο αυξάνει τις πιθανότητες να το διατηρήσει «κοφτερό» έως την τρίτη ηλικία, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η «συνταγή» της διατήρησης ενός υγιούς νου στην τρίτη ηλικία είναι να μορφώνεται κανείς όσο περισσότερο μπορεί και να έχει μια εργασία με νοητικές προκλήσεις όσο γίνεται πιο νωρίς στη ζωή του.

Στη συνέχεια, μεγαλώνοντας, να μη σταματά να τροφοδοτεί με ερεθίσματα το μυαλό του, διαβάζοντας, κάνοντας κοινωνικές επαφές ή χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή του έως τα γεράματα.

ύντομα οι ανασφάλιστοι θα έχουν φαρμακευτική κάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μετά τη νοσοκομειακή περίθαλψη, έρχεται και η φαρμακευτική κάλυψη για όσους το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων Ελλήνων αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, κ. Μάκης Βορίδης, μετά την απόφαση που υπέγραψε ο προκάτοχός του κ. Άδωνις Γεωργιάδης για τη νοσοκομειακή περίθαλψη των ανασφάλιστων, προωθείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η απόφαση που θα ρυθμίζει τη φαρμακευτική κάλυψή τους.

Ο φετινός Μάιος ήταν ο πιο ζεστός στη Γη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο Μάιος του 2014 ήταν στη πιο ζεστός των τελευταίων 134 ετών,  με τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ.

Οι προηγούμενες εκτιμήσεις, με βάση μόνο δορυφορικά στοιχεία της τελευταίας 35ετίας, έδειχναν ότι θα ήταν ο τρίτος θερμότερος.

Η θερμοκρασία ρεκόρ του φετινού Μαΐου αποδίδεται τόσο στην κλιματική αλλαγή, όσο και στο περιοδικό φαινόμενο του Ελ Νίνιο στον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό. Αρκετές περιοχές του πλανήτη εμφάνισαν φέτος τον Μάιο θερμοκρασίες ρεκόρ, ενώ λίγες ήσαν πιο κρύες από ό,τι συνήθως.

Aston Martin Vanquish - χρυσό και μαύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vincent Leijen - Logjammin (Original Mix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διακοπές στην Μύκονο για την Τζένιφερ Λόπεζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Michael Jackson on Beer Bottles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ανατολή Γρηγοριάδου του «Μπρούσκο» ανάβει φωτιές στην Μύκονο με το ωραίο μπούστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως υπολογιζουμε το υψος του παιδιου οταν μεγαλωσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεδομένα:
Ύψος πατέρα: 1.83 εκ. (ψηλή η αγάπη)
Ύψος μητέρας: 1.53 εκ. (κόψτε τις ειρωνείες)
Ύψος κόρης Α όταν ήταν δύο χρονών: 80 εκ.
Ύψος κόρης Β όταν ήταν δύο χρονών 90 εκ.
Προβλεπόμενο ύψος κόρης Α: 1.60 εκ. (ουάο θα είναι ψηλή)
Προβλεπόμενο ύψος κόρης Β: 1.80 (Oh my god δεν θα φτάνω να της χτενίζω τα μαλλιά της).