Cocktail blog

Aperito

7€ για Γεύμα με ελεύθερη επιλογή από το κατάλογο στο εστιατόριο Aperito, αξίας 14€. Έκπτωση 50%


Apetito
  • Διεύθυνση:Νικ. Πλαστήρα 95, Καλαμαριά
  • Τηλέφωνο: 2310 442 085
Πληροφορίες για την επιχείρηση
<!more-->
Διαχρονικό, ρομαντικό, απλό, αισθησιακό, φιλικό και απέριττο.
Ένας χώρος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, μέσα σε ενα περιβάλλον που κουβαλάει μνήμες παλαιών εποχών με άποψη, αξίες και ιδανικά. Το Aperito προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινό της πόλης από το 1987 ως bar-cafe-restaurant μέσα στο μοναδικής νεοκλασικής ομορφιάς κτίριο. αλλά και το τελευταίο εναπομείναντα κήπο στη Καλαμαριά.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ποτά απά το πολύ καλά ενημερωμένο bar, καφέ, αλλά και εκλεκτά κρασιά πολλών παραγωγών απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα κρασιά σας σας προτείνουμε να τα συνδυάσετε με τις gourmet μεσογειακές γεύσεις της κουζίνας μας.
Χορτοπαρασκευές πολλών επιλογών, όπως χορτοκεφτέδες, μανιταροκεφτέδες, σαρμαδάκια με αγκινάρες, μανιτάρια, πιπεριά και βασιλικό, μακαρονάδες με λαχανικά, γαρίδες, με μοναδικές σάλτσες, με λιαστή ντομάτα, με κάπαρη με γαρίδες, με μοτσαρέλα αλλά και εκλεκτούς μεζέδες και φιλέτο.
Το Aperito στεγάζετε στο παλαιό αρχοντικό στην παραλία της Καλαμαριάς, κτισμένο στις αρχές του εικοστού αιώνα με το μεράκι αξιόλογων αρχιτεκτόνων από την Αύστρια και Ρωσία.
Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει την γαλήνη και την ομορφιά που εισέπραταν οι ιδιοκτήτες του, σε όλους τους ''επιλεκτικούς'' της πόλης μας και όχι μονον, για 23 χρόνια. Το Aperito είναι σε τρία επίπεδα, με μοναδικό καταπράσινο κήπο και την ομορφότερη ταράτσα στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να απολαύσεις το φεγγάρι και την θάλασσα.
Η ''gourmet μεσογειακή'' κουζίνα στο Aperito είναι και θερμιδικά προσεγμένη και σας δινει την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις. Θα βρείτε σαλάτες με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: