Cocktail blog

Εις Την Πόλιν


 


Ο πόθος μιας οικογένειας, ανθρώπων με μεράκι, ήταν αυτό που δημιούργησε το "Εις την Πόλιν". Πόθος βαθιά ριζωμένος στην οικογενειακή καταγωγή από την Πόλη, σε θύμησες συνυφασμένες πια με τις εικόνες και τα βιώματα μιας άλλης πόλης, της πόλης μας.Επιθυμία αποτέλεσε η προσέγγιση της παραδοσιακής χροιάς των γευστικών σκιρτημάτων, των μυρωδιών και των ακουσμάτων της πρωτεύουσας που χώνεψε στο πέρασμα των αιώνων διαφορετικούς λαούς, έθιμα και συνήθειες.Φαντασία συνταιριασμένη με την πατροπαράδοτη μαγειρική τέχνη, που συνθέτει το μωσαϊκό των εδεσμάτων, του ευφραντικού κρασιού, της αισθαντικής μουσικής.

Η ενασχόληση της οικογένειας του Εις Την Πόλιν με την πατροπαράδοτη μαγειρική τέχνη, ζυμώθηκε με τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών του καταστήματος και έντεκα χρόνια τώρα δίνει ένα άρτιο και επιθυμητόαποτέλεσμα.
Ο χαρακτήρας της πολίτικης κουζίνας παραμένει. Προσεγγίζεται με περίσσια φροντίδα, χωρίς να υποσκελίζονται οι ανάγκες και οι γευστικές παρατηρήσεις των σύγχρονων ανθρώπων. Με λίγα λόγια επιμένουν να μην σερβίρουν εδέσματα και φαγητά που βρίσκονται εκτός του πνεύματος της πολίτικης κουζίνας, διατηρώντας αναλλοίωτες παραδοσιακές συνταγές ως γνώμονα. Λαμβάνοντας όμως σοβαρά υπόψη μας τις προτιμήσεις των πελατών και προσθέτοντας συνεχώς καινούριες γεύσεις που ανανεώνουν το μενού.
Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και η διαχείριση των χρόνων μαγειρέματος των εδεσμάτων, έχει ως αποτέλεσμα να σερβίρονται ποιοτικά ανώτερα προϊόντα,ολόφρεσκα, μαγειρεμένα με παραδοσιακό-σπιτικό τρόπο.
 

ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ

Αιγύπτου 17,
Λαδάδικα
τηλ.: 2310 521376



View Εις Την Πόλιν in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: