Κέντρο Εναλλακτικών Ολιστικών Θεραπειών Πηγή Ζωής

 Αναζωογονήστε το σώμα σας και απαλλαγείτε από τους πόνους,προσφέροντας στον εαυτό σας υγεία, χαλάρωση, αρμονία και ευεξία που τόσο έχει ανάγκη!
Ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά, στην οδό Παρασκευοπούλου 46, βρίσκεται το θεραπευτήριο εναλλακτικών και ολιστικών θεραπειών Πηγή Ζωής! Με βαθύ σεβασμόυπευθυνότητα και αγάπη στον άνθρωπο δημιουργήθηκε ένας χώρος χαλαρός και προσεγμένος, για τις ανάγκες του σημερινού ανθρώπου.

Θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στο Πηγή Ζωής:
  • Λειτουργική Μυϊκή Επεξεργασία (Μασάζ Βαθέος Ιστού)
    Εξειδικευμένη θεραπευτική τεχνική, βαθιάς μάλαξης, που βοηθάει, με ήπιο τρόπο, μέσω ειδικών αναπνοών και μαλάξεων, να λυθούν οι χρόνιοι ή οι οξείς πόνοι και μυϊκοί σπασμοί του σώματος στον αυχένα, στην πλάτη, στη μέση, στα χέρια και στα πόδια. Η αναπνοή απελευθερώνεται και βαθαίνει.
  • Σιάτσου
    Μέθοδος βασισμένη στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, που αποτελεί από μόνη της ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα. Ο εξειδικευμένος θεραπευτής κατά την διάρκεια της συνεδρίας κάνει διάγνωση, για την ενεργειακή κατάσταση του δέκτη και άμεσα εφαρμόζει και την θεραπεία ταυτόχρονα!
  • Ρεφλεξολογία
    Πανάρχαια, ισχυρή, ολιστική, εναλλακτική, τεχνική θεραπείας. O εξειδικευμένος ρεφλεξολόγος με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις στα πέλματα, στα χέρια και στα αυτιά, ενεργοποιεί ή χαλαρώνει τις μπλοκαρισμένες περιοχές
  • Λεμφικό Μασάζ
    Εξειδικευμένη τεχνική που ενεργοποιεί και κινητοποιεί τη λέμφο, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει το ανοσοποιητικό. Ο μοναδικός τρόπος αποστράγγισης της λέμφου με ήπιες αρμονικές μαλάξεις, που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο Vodder. Προσφέρει μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και δυναμικής αποτοξίνωσης στο δέρμα αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενώ παράλληλα απαλλάσσει από την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα. Ιδανικό μασάζ και για εγκύους.
  • Hot Stones
    Προέρχεται από την παράδοση των αρχαίων ενεργειακών θεραπευτών των Μάγιας και της Ινδίας που χρησιμοποιούσαν πέτρες από τις κοίτες των ποταμών και του βυθού της θάλασσας στις θεραπείες τους.
  • Ολιστικό Μασάζ
    Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες κάθε στιγμή της ζωής του. Οι έμπειροι θεραπευτές με βαθιά γνώση της συγγένειας των τεχνικών διαφόρων συστημάτων, δημιουργούν μοναδικές συνεδρίες.
  • Βεντούζες
    Μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στη μαγική αναρροφητική τους δύναμη! Αναζωογονούν την περιοχή που εφαρμόζονται έλκοντας πλούσιο σε οξυγόνο αίμα.
  • Ινδικό Μασάζ Κεφαλής
    Ειδικό μασάζ για το κεφάλι, το πρόσωπο και τον αυχένα. Ενεργοποίηση όλων των βελονιστικών σημείων της περιοχής και απελευθέρωση της μπλοκαρισμένης ενέργειας.
  • Μασάζ Κοιλίας & Παχέος Εντέρου
    Τεχνική που υποστηρίζει τη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος και κινητοποίησης της περιοχής της κοιλιάς και της λεκάνης, όπου στεγάζεται η βασική μας ενέργεια (Χάρα). Προσφέρει αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης.
Γνωρίζετε ότι:

Tο μασάζ έχει τις ρίζες του στην αυγή της ανθρωπότητας;
Ενστικτωδώς ο άνθρωπος αγγίζει το μέρος που πονά. Η χρησιμοποίηση της αφής σαν θεραπεία είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση, αφού μειώνει το στρες και οδηγεί σε ψυχολογική και σωματική χαλάρωση. 
Οι αρχαίοι πολιτισμοί των ανθρώπων είχαν τη γνώση πως με τις μαλάξεις μπορούσαν ναανακουφίσουν και ναθεραπεύσουν τραύματα και ασθένειες, και δημιούργησαν διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές μασάζ προσαρμοσμένεςστις παραδόσεις και τα έθιμά τους. 
Υπάρχουν καταγραφές από όλους τους αρχαίους ανατολικούς και δυτικούς πολιτισμούς (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Μεσοποταμία, Αίγυπτο και Ελλάδα).
Ο ίδιος ο Ιπποκράτης θεωρούσε τις «εντριβές» απαραίτητη γνώση για τον καλό γιατρό και  έλεγε: «Ο καλός γιατρός πρέπει να γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα πρέπει να ξέρει να κάνει εντριβές, γιατί η εντριβή μπορεί να σφίξει μια πολύ χαλαρή άρθρωση και να χαλαρώσει μια άλλη πολύ σφιχτή»!
 

Πηγή Ζωής

Παρασκευοπούλου 46,
Καλαμαριά
τηλ.: 2310 309040
τηλ.: 6977 134627


View Πηγή Ζωής in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸