Εκμάθηση Photoshop, Autodesk AutoCAD 2D-3D, ArchiCAD, MS Office, MS Windows Και Internet



    προσφορά για webwonders Ελλάς Θεσσαλονίκη
  • Κάντε ιδιαίτερο μάθημα με τα χρήματα που θα πληρώνατε για ομαδικό!
  • Δεν θα σπαταλάτε πλέον το χρόνο σας με τις απορίες των άλλων και δεν θα ντρέπεστε να ρωτήσετε τις δικές σας!
  • Μάθετε σε βάθος βασικά ή εξειδικευμένα προγράμματα Η/Υ, προσαρμοσμένα στην εργασιακή πραγματικότητα!
  • Τα διαθέσιμα σεμινάρια αφορούν: Βασικές δεξιότητες (MS Office 2007/XP, MS Windows 7/XP, Internet Explorer, Outlook 2007/XP), Προχωρημένες δεξιότητες (MS Office, Internet Explorer, Outlook XP), Autodesk AutoCAD 2009 2D και 3D, ArchiCAD και Photoshop CS4.
  • Εκπαιδευτείτε στα πιο σύγχρονα κέντρα πληροφορικής στην Ελλάδα, μέλη ενός μεγάλου δικτύου, όπου κυριαρχεί η ποιότητα, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός.
  • Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε κάποιο μάθημα, αφού συνεχίζετε να εκπαιδεύεστε από εκεί που σταματήσατε.
  • Εμπιστευθείτε την εκπαίδευση σας στα κέντρα που αγγίζουν το 96% ποσοστό επιτυχίας!
  • Η webwonders Ελλάς είναι δικαιοπάροχος των πολυχώρων ηλεκτρονικής μάθησης webwonders, βραβευμένων για την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας, το 2009 και για την καινοτομία τους, το 2010. Έχοντας περισσότερους από 6.000 μαθητές ετησίως σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, μπορεί και παρέχει τις καινοτόμες υπηρεσίες της σε όλους, ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντάς τους την πλέον επαρκή και υψηλής ποιότητας ψηφιακή γνώση. Έχοντας υιοθετήσει αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία, η εταιρία έχει αναπτύξει καινοτόμες μεθόδους εκμάθησης, που επιταχύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία χωρίς να αλλοιώνουν την υψηλή ποιότητα και είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κοινού, είτε αυτό αποτελείται από ιδιώτες, είτε από εξειδικευμένους επαγγελματίες και στελέχη εταιριών.
    Το webwonders certilab είναι μια οικογένεια εκπαιδευτικών προϊόντων που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του μαθήματος σε τμήμα, με τα οφέλη της διδασκαλίας «1 προς 1»,  δηλαδή του «ιδιαίτερου» μαθήματος. Ο μαθητής υποστηρίζεται από τους εξ’ αποστάσεως καθηγητές καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 22:00. Με την εξ’ αποστάσεως υποστήριξη, το webwonders certilab αναβαθμίζει τον ρόλο του καθηγητή, αφού ελαχιστοποιεί τον ρόλο του ως αφηγητή της ύλης και φροντίζει ώστε ο χρόνος που θα εξοικονομηθεί από αυτό να αφιερωθεί στην πιο στενή παρακολούθηση της προόδου του μαθητή, σε ό,τι αφορά την κατανόηση της ύλης και την επίλυση πρακτικών ασκήσεων. Με τη δύναμη της τεχνολογίας του διαδικτύου, οι οικογένεια εκπαιδευτικών προϊόντων webwonders certilab προσφέρει σε όσους εκπαιδεύονται με αυτά, τη δυνατότητα επικοινωνίας με καθηγητή σε πραγματικό χρόνο και την επίλυση των αποριών τους τη στιγμή που τους δημιουργούνται, σε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα των βασικών, προχωρημένων και εξειδικευμένων δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως ο σχεδιασμός ιστοσελίδων το AutoCAD 2d/3d το ArchiCAD και το Photoshop.
    Για περισσότερες πληροφορίες -σχετικά με τo certilab-  επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.certilab.gr

    webwonders Ελλάς

    Εθνικής Αμύνης 14Α
    54621 Θεσσαλονίκη
    http://www.webwonders.gr/
    webwonders Ελλάς, Θεσσαλονίκη, 54621, Εθνικής Αμύνης 14Α
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸