Bodymind



Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν, στα 2310 231912 (Δευτ. - Παρ. 09.30 - 10.30) και 6977 319779 (Δευτ. - Παρ. 15.00 - 20.00 & Σάβ. 10.00 - 12.00).
Ζούμε σ' ένα κοινωνικό περιβάλλον πολύ ανταγωνιστικό και κατά συνέπεια, εξαιρετικά αγχωτικό. Το νευρικό μας σύστημα δεν κάνει διάκρισηανάμεσα στο στρες που προέρχεται από σωματική κόπωση και το αντίστοιχο από
συναισθηματική φόρτιση. Σε κάθε περίπτωση, όλα καταλήγουν σε ένταση και σφίξιμο στο σώμα μας. Συχνά νιώθουμε κουρασμένοι, εξαντλημένοι. Το massage κάθε μορφής, καταπραΰνει καιμαλακώνει το σώμα ενώ , παράλληλα, απαλύνει την ψυχική ένταση.

Είδη massage


  • Το shiatsu: παραδοσιακό γιαπωνέζικο massage και θεραπευτική μέθοδος. Χειρίζεται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο αρκετές σωματικές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με την αιμάτωση και τη θρέψη των ιστών του σώματος και την καλή κυκλοφορία της λέμφου.
  • Το λεμφικό full body: κλασικό massage με λάδι, με έμφαση στη λεμφική αποστράγγιση, δίνει αίσθηση ξεκούρασης και αναζωογόνησης, ιδιαίτερα για τα κουρασμένα άκρα με κατακράτηση υγρών. Η κυτταρίτιδα είναι μία τέτοιας μορφής δυσλειτουργία και σχετίζεται και με τη σωστή λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και την ορμονική ισορροπία.
  • Η ρεφλεξοθεραπεία: massage πελμάτων, με έμφαση στη νευρορεφλεξολογία (NR), ενισχύει ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα των παραπάνω μεθόδων και μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε συνδυασμό μ' αυτές, είτε και ως ολοκληρωμένη θεραπεία.
  • Το Bodymind βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το εργαστήριο λειτουργεί, από το 1995, και εδώ κι ένα έτος βρίσκεται σε ιδιόκτητο πλέον χώρο με υψηλή - λιτή αισθητική, ζεστήατμόσφαιρα, διακριτικό φωτισμό, απαλή - χαλαρωτική μουσική, με έμφαση στη λειτουργικότητα και την καθαριότητα!
    BodymindΠολυτεχνείου 45, 
    Θεσσαλονίκη 
    τηλ.: 2310 231912 
    τηλ.: 6977 319779
    info@bodymind.gr www.bodymind.gr υπό κατασκευή
    View Body Mind in a larger map
    GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸