Cocktail blog

Aqua - Lounge Bar Restaurant


προσφορά για Aqua - Lounge Bar Restaurant Θεσσαλονίκηκράτηση στο τηλ: 2310 522422.

Όταν το Anatolia Hotel άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη στην πραγματικότητα μας καλωσόρισε σε ένα ολοκαίνουργο ξενοδοχειακό σύμπαν. Εκεί όπου το easy going μοντέρνο αστικό περιβάλλον και ο πολυτελής ουρμπανισμός δεν θεωρούνται ως οικονομικό Άβατον!
Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και φιλόξενη διάθεση, δηλαδή, που στρώνει και τα τραπέζια στο Aqua Lounge Bar Restaurant, το διάσημο, πλέον, εστιατόριό του.

Επιστρέφοντας στις ρίζες αλλά και κοιτώντας, ταυτόχρονα το μέλλον της κουζίνας ο σεφ Δημήτρης Λαζαρίδης έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο, ελαφρύ και twisted «πρόγραμμα» βασισμένο σε υγιεινά υλικά και μεθοδολογίες της ελληνικής παραδοσιακής μαγειρικής. Μακεδονίτικα πιτάκια, άγρια χόρτα και  θαλασσινά για πρώτα, ζυμαρικά ολικής άλεσης, θρακιώτικοι γιουφκάδες, κρέας, κοτόπουλο και θαλασσινά μαγειρεμένα με ελληνικά μυρωδικά για κυρίως, γλυκά σιροπιαστά, προφιτερόλ αλλά και crèmes brules για επιδόρπιο.
Κι όταν σερβίρονται σε ένα χώρο, όπου κυριαρχεί η εύπεπτη νέο-αστική κομψότητα, τα πιάτα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Ολόφρεσκα υλικά και με αυτοσυγκράτηση στα καρυκεύματα, οι δημιουργίες του chef είναι ευγενικές όχι μόνο με τους γευστικούς μας κάλυκες, αλλά και με το στομάχι μας.
Να το θυμηθείτε: το light μενού του Δημήτρη Λαζαρίδη θα αφήσει βαρύ όνομα στη γαστριμαργική σύγχρονη ιστορία της πόλης!
  • Light γαστρο-δημιουργίες με την υπογραφή του chef Δημήτρη Λαζαρίδη, επί σειρά ετών δημιουργού σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως ο Αστέρας.
  • Δημιουργική παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα με ολόφρεσκες πρώτες ύλες και χωρίς υπερβολές σε μπαχαρικά και μυρωδικά.
  • Λεπτομερής αναφορά θερμίδων και θρεπτικών συστατικών.
  • Δείτε το Menu και τη Wine List.


Aqua - Lounge Bar Restaurant

Λαγκαδά 13
54629 Θεσσαλονίκη
http://www.anatoliahotels.gr/
Aqua - Lounge Bar Restaurant, Θεσσαλονίκη, 54629, Λαγκαδά 13

Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: