Cocktail blog

Prestige Hair Studio


προσφορά για Prestige Hair Studio Θεσσαλονίκητηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 946911

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο για μια γυναίκα από να την περιποιούνται με αγάπη και φροντίδα, πόσο μάλλον όσον αφορά τα μαλλιά της, που αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα και τη γοητεία της. Αυτό διακηρρύσει ο Μάριος Μαυρουδάκης και το τηρεί ευλαβικά. Ο υπεύθυνος του κομμωτηρίου, μέσα σε σύντομο χρονικό
διάστημα καθιερώθηκε για το στιλ και τη δημιουργικότητα του. Προερχόμενος από οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της κομμωτικής, ο Μάριος ξεχωρίζει για τις τολμηρές και πρωτοποριακές του ιδέες.
Σπούδασε την τέχνη της κομμωτικής, του μακιγιάζ και του nail art, ενώ πλαισιώνεται από μια εκλεκτή ομάδα ατόμων, που πάντα υπό την επίβλεψη του, συνεισφέρουν στην επέκταση της φήμης του κομμωτηρίου Prestige.
Η θεραπεία ενυδάτωσης normal hydra που θα απολαύσετε εδώ, αποτελείται από πέντε διαφορετικές φάσεις: καθαρισμό, απολέπιση, προετοιμασία, μάσκα, serum, και μάσκα latex. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αποκαθιστά τις φυσιολογικές άμυνες του δέρματος, διαθέτει συστατικά που λειτουργούν ως αποθήκες νερού και λειαίνει τις λεπτές γραμμές που προκαλεί η αφυδάτωση.
Οι εντυπώσεις κρίνονται στην λεπτομέρεια, γι’ αυτό και τα νύχια σας πρέπει να είναι πάντα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα. Το φυσικό look όχι μονάχα φαίνεται όμορφο, αλλά επιδρά θετικά στην υγεία του δέρματος και του νυχιού. Γι’ αυτό και η κλασική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι πάντα στην μόδα. Είτε απλό ή γαλλικό οι γνώσεις του Μάριου πάνω στην τέχνη του nail art είναι εγγύηση για άψογο αποτέλεσμα.
Εδώ όμως μπορούν να μετατρέψουν και ένα απλό χτένισμα σε εργαλείο για πανέμορφα μαλλιά, με τις πιο μοντέρνες τάσεις και με τις νεότερες τεχνικές. Εάν θέλετε κάτι φρέσκο και ανάλαφρο, ζητήστε τους να σας προτείνουν κάτι εκείνοι. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα trends που κυριαρχούν στα διεθνή editorials και fashion shows.

Prestige Hair Studio

Παπαναστασίου 57
54433 Θεσσαλονίκη
http://www.prestige-hairstudio.gr
Prestige Hair Studio, Θεσσαλονίκη, 54433, Παπαναστασίου 57
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: