Cocktail blog


προσφορά για Ινστιτούτο Αισθητικής Face & Body Θεσσαλονίκη

 τηλεφωνικό ραντεβού στο 2310 285531.Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 19:00.

  • Άκρως αποτελεσματική μέθοδος και εντελώς ανώδυνη που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
  • Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την 1η συνεδρία.
  • Η αισθητικός κα Κωνσταντία Ρέμπα είναι μέλος της CIDESCO και έχει παρακολουθήσει Παγκόσμια Συνέδρια Αισθητικής στην Ουάσιγκτον, το Γιοχάνεσμπουργκ και το Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Kάθε εποχή λατρεύει τις κατακτήσεις. Κι αν στη δεκαετία του 60, η απόλυτη παγκόσμια επιθυμία στρεφόταν κάπου εκεί έξω και στην κατάκτηση του Διαστήματος, στη χιλιετία των 00s κατακτήσαμε κάτι πιο γήινο και ορατό, και μάλιστα δια γυμνού οφθαλμού: την παράταση της νεότητας. Και, ευτυχώς, -να ‘ναι καλά η επιστήμη και οι εξελιγμένες μέθοδοι της κοσμετολογίας- χωρίς, σαν το Μεφιστοφελή, να πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη σε απολύτως ενημερωμένα και συγχρονισμένα με τις νέες τάσεις Ινστιτούτα Αισθητικής σαν το Face & Body.
    Εδώ, όπου η αισθητικός κα Κωνταντία Ρέμπα υπόσχεται να γυρίσει πίσω το χρόνο για λογαριασμό του προσώπου μας με 6 συνεδρίες αντιγήρανσης Endermolift.
    Επί της ουσίας, πρόκειται για μία 100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική τεχνική αναζωογόνησης προσώπου κατά την οποία μέσω του ειδικού μηχανήματος LPG, μικροπαλμοί αναλαμβάνουν να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας, επανενεργοποιώντας, έτσι, τη φυσική διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
    Με μόλις 6 συνεδρίες και καταβάλλοντας μόλις €179 από €480, στο πρόσωπο σας θα καθρεφτίζονται οι ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας Erdermolift, οι οποίες συνοψίζονται σε 5 βασικές δράσεις:
    - Την οξυγόνωση της επιδερμίδας και κατά συνέπεια την αναζωογόνηση της κουρασμένης και θολής από το στρες και το κάπνισμα όψης του προσώπου.
    - Τη μείωση των λεπτών ρυτίδων, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους γύρω και κάτω από τα μάτια.
    - Τη σύσφιξη του δέρματος.
    - Το «ξαναγέμισμα» με φυσικό τρόπο και εκ των έσω κάθε λεπτής ρυτίδας ξεχωριστά.
    - Το αδυνάτισμα του διπλοσάγονου αλλά και του κάτω μέρους του προσώπου γενικότερα.
    - Το Face & Body δεν μας βγάζει απλώς ασπροπρόσωπες, μας κάνει να δείχνουμε νεότερες.


Ινστιτούτο Αισθητικής Face & Body

Καρόλου Ντηλ 3
54623 Θεσσαλονίκη
Ινστιτούτο Αισθητικής Face & Body, Θεσσαλονίκη, 54623, Καρόλου Ντηλ 3
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: