Cocktail blog

ANASTASIADIS OPTICASTORES




Το πρώτο κατάστημα οπτικών ειδών ANASTASIADIS OPTICASTORESιδρύθηκε το 1993 στον Χολαργό από τον πτυχιούχο του ΤΕΙ Οπτικής Αθηνών και εμπνευστή της αλυσίδας, Μιχάλη Αναστασιάδη.
Καταστήματα 
Η αλυσίδα αποτελείται από 14 σημεία στα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος, Μυτιλήνη, Λάρισα, Βόλος.
Τεχνολογία και τεχνογνωσία 
Tα καταστήματα διαθέτουν τα πιο ακριβά εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, φροντίζοντας για την αναβάθμιση και την ανανέωσή τους κάθε χρόνο. Σε κάθε κατάστημα υπάρχει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό από αδειούχους πτυχιούχους οπτικούς και οφθαλμιάτρους.
Κοινωνική ευθύνη
  • Πρωτοβουλία απόσυρσης σκελετών σε τριτοκοσμικές χώρες σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές ιατρικές οργανώσεις.
  • Συστηματικές χορηγίες σε τοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα και πολιτισμικά γεγονότα.
  • Στην αλυσίδα ANASTASIADIS OPTICASTORES έχουν μαθητεύσει πάνω από 40 οπτικοί, οι οποίοι τώρα έχουν τα δικά τους καταστήματα σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας πολλές περιοχές.
  • Η αλυσίδα ANASTASIADIS OPTICASTORES έχει κάνει παραγωγές ελληνικών γυαλιών, από τα οποία εξάγει στο εξωτερικό ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και προβάλλοντας την Ελλάδα πέρα από τα σύνορά της.
Η αλυσίδα ANASTASIADIS OPTICASTORES είναι γνωστή για τημεγαλύτερη ποικιλία σχεδιαστών και εργοστασίων, έχοντας συνεργασία με πάνω από 1.000 ονόματα και εργοστάσια. Σκοπός της είναι να κάνει την πολυτέλεια προσιτή σε όλους τους καταναλωτές. Προσφέρει τα μεγαλύτερα ονόματα σκελετών οράσεως, γυαλιών ηλίου και φακών επαφής στις καλύτερες τιμές. Έχει πετύχει να διαθέτει πολύ καλή ποιότητα σε πολύ χαμηλό κόστος.
Ενδιαφέρεται για την άψογη συμπεριφορά της απέναντί σας και φροντίζει το προσωπικό της να είναι άριστα καταρτισμένο και εκπαιδευμένο, να θεωρεί την εργασία του ευκαιρία για πνευματική εξέλιξη. Δημιουργεί ένα κλίμα άψογης συνεργασίας με επίκεντρο τον πελάτη και το προσωπικό.
ANASTASIADIS OPTICASTORESwww.anastasiadis-optica-stores.gr
Πλατεία Ναυαρίνου 
Γούναρη & Σβώλου 
τηλ.: 2310 277409
MEGA OUTLET 
Γεωργικής Σχολής 43 
τηλ.: 2310 471534
Κέντρο 
Ερμού 32 
τηλ.: 2310 282064


GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: