Cocktail blog

Doryssa Seaside Resort


προσφορά για Doryssa Seaside Resort Special Deal

τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στα 22730 88300 και 210 3800330.Από τα πιο δημοφιλή θέρετρα, το Doryssa Seaside Resort είναι ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όσοι ξέρουν όμως, ορκίζονται ότι το Πάσχα εδώ είναι σκέτη ανάταση και ανά(σ)ταση με τις
πασχαλιές να είναι στο φόρτε τους και η πρώτη αύρα από το (επ)ερχόμενο καλοκαίρι να χτυπά την πόρτα του υπερπολυτελούς δωματίου σας φτιάχνοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό.Με τη γοητεία της εκλεπτυσμένης αισθητικής του και τον αέρα της σύγχρονης πολυτέλειάς του το Doryssa Seaside Resort βρίσκεται πάνω σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία προστατευμένη από τον αέρα. Το μαγευτικό τοπίο συμπληρώνει ιδανικά τη μοναδική αρχιτεκτονική του. Με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, πολιτική εξοικονόμησης ενέργειας και λινά υφάσματα που δημιουργούν ένα καθαρό και «φρέσκο» περιβάλλον, όλα μοιάζουν με ένα μικρό παραμύθι.

/75/65/1300730196575.PNG
Πλούσιοι κήποι το πλαισιώνουν σαν περήφανοι φρουροί. «Προστατεύουν» το πολύτιμο resort από την απλωσιά της θάλασσας, δύο βήματα πιο πέρα και στήνουν το απαραίτητο σκηνικό για αξέχαστους περιπάτους. Ηρεμία και αρμονία σώματος και νου έρχονται σχεδόν αβίαστα και φυσικά. Στα συν και ένα πλήρες Spa που συμβάλει τα μέγιστα στην απόλαυση.Το δυνατό χαρτί όμως του Doryssa Seaside Resort είναι ο «τεχνητός» του οικισμός, γνωστός και ως «χωριό» που έχει φτιαχτεί ακριβώς για να θυμίζει παραδοσιακό Χωριό της Σάμου με όλα τα χαρακτηριστικά του: Κάθε  σπίτι είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα και καθένα τους εμπεριέχει χαρακτηριστικά στοιχεία από παλιά σπίτια των χωριών του νησιού, κουφώματα, στέγες, αυλές, κάγκελα κλπ. Φυσικά, υπάρχει και η κεντρική πλατεία. Τα σοκάκια. Η εκκλησία. Το καφενείο. Το δημαρχείο. Τα παραδοσιακά εργαστήρια. Οι σπιτικοί φούρνοι. Τα εμπορικά μαγαζιά. Το πηγάδι (μαγγανοπήγαδο). Η βρύση του χωριού και τα πλυσταριά. Ο κεντρικός πλάτανος. Και, φυσικά, εσείς.

Doryssa Seaside Resort

Πυθαγόρειο
83103 Σάμος
http://www.doryssa.gr/
Doryssa Seaside Resort, Σάμος, 83103, Πυθαγόρειο 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: