Cocktail blog

Elounda blue bay


προσφορά για elounda blue bay Special Deal

τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στο 28410 41959.Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ξενοδοχειακή φαντασίωση ανά την Ελλάδα από το άκουσμα της λέξης Elounda. Οι συνειρμοί παραπέμπουν κατευθείαν σε επίγειο παράδεισο, υπέροχα νερά, glam αισθητική και διεθνές jet set
. Διακοπές στην απόλυτη έννοια τους, χαλάρωση, ευεξία, απόδραση από τα καθιερωμένα και τα «δεδομένα».Κτισμένο αμφιθεατρικά, ανάμεσα σε δεκάδες δέντρα, το ξενοδοχείο με την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική του και την μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση, έχει θέα στον κόλπο της Ελούντας, τοποθετημένο σε ήσυχη τοποθεσία κοντά στην παραλία, μια προνομιούχα θέση η οποία προσφέρει πανοραμική θέα στον κόλπο και το διάσημο νησί της Σπιναλόγκας.

/91/72/1301321177291.jpg
Τα δωμάτια με την «καθαρή» μεσογειακή αισθητική τους ξεκουράζουν τις ταλαιπωρημένες «ενέργειες» μας και χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα. Και μόνο η θέα στα πόδια του απέραντου γαλάζιου φτάνει και περισσεύει. Τόσο μαγευτικό φως να σε λούζει από παντού δεν νομίζουμε να υπάρχει σε πολλά μέρη στον πλανήτη.
Το Elounda Blue Bay ανήκει στο Ledra Hotel Group (διάσημο για τα Domes of Elounda all Suites and Villas Spa 5* Resort και Pleiades Luxurious Villas) και έχει τη χάρη να βρίσκεται σε ένα από τα πιο ευλογημένα σημεία. Επτά μήνες το χρόνο η θερμοκρασία χαρακτηρίζεται ως η τελειότερη για τις καλύτερες διακοπές μας. Και, φυσικά, για το καλύτερο Πάσχα της ζωής μας.

elounda blue bay

Αγία Παρασκευή
72053 Κρήτη
http://www.eloundabluebay.com
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: