Cocktail blog

Medi Jeunesse


προσφορά για Medi Jeunesse Θεσσαλονίκη

 τηλεφωνικό ραντεβού στο: 2310 242448.Αν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η εξέλιξη είναι το απόλυτο αξίωμα, αυτός είναι της επιστημονικής έρευνας. Από ότι φαίνεται το αξίωμα αυτό το ακολουθούν πιστά στα ερευνητικά εργαστήρια των Medi Jeunesse αφού διαρκώς εφαρμόζουν καινοτόμες θεραπείες
ταγμένες στην υπηρεσία της υγείας και ομορφιάς που έχουν όλο και περισσότερο συνολικό αποτέλεσμα.Τα Medi Jeunesse έχουν μακρά ιστορία ερευνητικών επιτυχιών, τόσο ώστε φαντάζει απόλυτα λογικό το ότι για μια ακόμη φορά έκοψαν πρώτα το νήμα. Η νέα μέθοδος χρησιμοποιεί συνδυαστικά 3 τύπους laser ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα της τρίχας. Επίσης, με τη χρήση ειδικής κρέμας -για ανοιχτόχρωμες τρίχες- που εφαρμόζεται πριν τη συνεδρία, η δομή της τρίχας γίνεται πιο ευπρόσδεκτη στη λειτουργία του Laser.Το εντυπωσιακό με τα κέντρα Medi Jeunesse είναι ότι καταφέρνουν να θέσουν τον πήχη πολύ ψηλά τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Από θεραπείες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες στο χώρο τους τα Medi Jeunesse έχουν ολοκληρωμένη κάλυψη ανάλογα με το πρόβλημα που έχετε και τη λύση που εσείς επιθυμείτε να δώσετε.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
/88/32/1293121233288.png
Κ (κρόταφοι) - Από 800 έως 1300 τρίχες
Α ζώνη - Από 1500 έως 1800 τρίχες
Β ζώνη - Από 1600 έως 2000 τρίχες
Γ ζώνη - Από 800 έως 1500 τρίχες
Λίγα πράγματα έχουν απασχολήσει τόσο πολύ τόσα εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες όσο το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Η επιστημονική έρευνα καιρό τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει μια δραστική λύση. Ύστερα από 20 κοπιαστικά χρόνια τα ερευνητικά εργαστήρια των Medi Jeunesse φαίνεται ότι τη βρήκαν. Τριχόπτωση (εποχιακή ή μόνιμη), λιπαρότητα, ξηροδερμία, αραίωση, πιτυρίδα, έχουν ήδη αρχίσει να αποτελούν παρελθόν. Γιατί το Medi Jeunesse είναι το μεγαλύτερο όνομα στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, πάντα στην πρώτη  γραμμή των επιστημονικών εξελίξεων, συμβαδίζει και συνεργάζεται με τα πιο έγκυρα παγκοσμίως κέντρα εμφύτευσης μαλλιών, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εμφύτευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.
/82/95/1309194409582.jpg
Με τη νέα μέθοδο  S.A.F.E,  την πιο σύγχρονη One by One τεχνική εμφύτευσης μαλλιών παγκοσμίως, χωρίς ράμματα και τομές, προετοιμαστείτε για ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας ξεσηκώσει και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και χαρά. Οι εφαρμογές της τεχνικής S.A.F.E  γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ιατρικές ομάδες με 20αετή εμπειρία στις εμφυτεύσεις μαλλιών. Η νέα αυτή τεχνική σας διασφαλίζει νέα φυσικά μαλλιά τα οποία μεγαλώνουν κανονικά, κουρεύονται και έχετε το κεφάλι σας, κυριολεκτικά, ήσυχο ότι δεν ξαναπέφτουν ποτέ.  Η νέα τεχνική διασφαλίζει 60% μεγαλύτερη πυκνότητα και φυσικότητα από ότι οι παλαιότερες τεχνικές και ενδείκνυται για αποκατάσταση ουλών και σημαδιών από παλιές τεχνικές εμφύτευσης όπως και για φρύδια και πύκνωση ανάμεσα σε υγιή μαλλιά.
/12/96/1309194409612.jpg
Από θεραπείες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, εξειδικευμένες θεραπείες στο χώρο τους αλλά και εμφυτεύσεις μαλλιών, τα Medi Jeunesse έχουν ολοκληρωμένη κάλυψη ανάλογα με το πρόβλημα που έχετε και τη λύση που εσείς επιθυμείτε να δώσετε.


Medi Jeunesse

Τσιμισκή 75
54622 Θεσσαλονίκη
Medi Jeunesse, Θεσσαλονίκη, 54622, Τσιμισκή 75
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: