Cocktail blog

La Trattoria Εστία


προσφορά για La Trattoria Εστία Θεσσαλονίκη


 τηλεφωνική κράτηση στο: 2310 698707-8 και 6978 189250.

  • Το μενού  περιλαμβάνει: Επιλογή ανάμεσα σε 16 μακαρονάδες (είδος ζυμαρικού: pasta classica και a la trattoria), σαλάτα, λικέρ, καφέ illy espresso ή cappuccino και γλυκό.
  • Παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις σε μια trattoria με νοσταλγική διακόσμηση και ενημερωμένη κάβα.
  • Εκτιμούμε την πανδαισία αυθεντικών ιταλικών γεύσεων με χειροποίητα ζυμαρικά, νοστιμότατες σάλτσες και φίνα ιταλικά τυριά και αλλαντικά. Μας βάζουν εύκολα σε ένα Ιταλικό «παιχνίδι» από το οποίο όλοι φεύγουν νικητές. Μας αρέσει ακόμη να ταξιδεύουμε με όχημα ένα πιάτο. Και εδώ ταξιδέψαμε στις πιο νόστιμες γωνιές της Νάπολης. Νιώσαμε οικείες τις γεύσεις αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστα καινούριες. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που μόνο οι Ιταλοί ή οι γνώστες της γαστρονομίας της «Μπότας» μπορούν να πετύχουν. Κι εδώ είναι.
    • Οι γεύσεις εδώ δεν είναι δήθεν, «μιλούν» άπταιστα την Ιταλική, η πάστα δρέπει δάφνες αυθεντικότητας, το υπέροχο κρασί λύνει τη γλώσσα (και τη διάθεση), οι παραδοσιακές σάλτσες, τα φρέσκα υλικά που έρχονται κατευθείαν από την αγκαλιά της γης, όλα περικλείουν τα καλύτερα στοιχεία αυτού που καθορίζει μια κορυφαία trattoria.
    • Η Ιταλική κουζίνα μάλλον βρήκε το σπίτι της, στο Ωραιόκαστρο. Ή καλύτερα, την εστία της.

    La Trattoria Εστία

    Λ. Δημοκρατίας 39
    57013 Ωραιόκαστρο
    http://www.latrattoriaestia.gr
    La Trattoria Εστία, Ωραιόκαστρο, 57013, Λ. Δημοκρατίας 39
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: