Cocktail blog

Νέο Opel Allegra το 2013


opel - Η γερμανική φίρμα εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μίνι όχημα το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Corsa. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το μίνι μοντέλο θα φέρει το όνομα Allegra, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach στη Γερμανία και θα κοστίζει από 12.500 ευρώ. Ανεπίσημο σχέδιο του νέου Opel Allegra
Ανεπίσημο σχέδιο του νέου Opel Allegra
Η γερμανική φίρμα εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μίνι όχημα το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Corsa. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το μίνι μοντέλο θα φέρει το όνομα Allegra, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach στη Γερμανία και θα κοστίζει από 12.500 ευρώ.
opel - Η γερμανική φίρμα εδώ και καιρό ετοιμάζει ένα νέο μίνι όχημα το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Corsa. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το μίνι μοντέλο θα φέρει το όνομα Allegra, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Eisenach στη Γερμανία και θα κοστίζει από 12.500 ευρώ. To μίνι μοντέλο της Opel θα φέρει στοιχεία από το Astra GTC, αλλά και ηλεκτρική έκδοση!
To μίνι μοντέλο της Opel θα φέρει στοιχεία από το Astra GTC, αλλά και ηλεκτρική έκδοση!
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού ειδικού τύπου σχετικά με το πρωτότυπο που γνωρίσαμε ως Trixx, και που θα αποτελέσει το νέο μίνι μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή, αυτά αναφέρουν ότι η παρουσίαση του θα γίνει εντός του 2012, με το τελικό όνομα που θα χρησιμοποιηθεί να είναι το: Allegra. Σε κάθε περίπτωση, τα πρώτα (ανεπίσημα) σχέδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο παρουσιάζουν το Allegra με πολλά στοιχεία από το νέο Astra, και πιο συγκεκριμένα από την τρίθυρη GTC μορφή του, τονίζοντας έτσι το νεανικό του χαρακτήρα.
Από πλευράς μηχανικών συνόλων, το μοντέλο είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί κινητήρα άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας 1,0 λίτρου με την κατανάλωση να αποσκοπεί στα 3,5 λίτρα/100 χιλιόμετρα και τους ρύπους CO2 να κυμαίνονται σε κάτω από 100 γρ./χιλιόμετρο, ενώ τέλος, πολύς λόγος γίνεται και για την ύπαρξη αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: