Cocktail blog

Αντιμετωπιζετε προβλημα με τις κατσαριδες..


προσφορά για Agropest Θεσσαλονίκη

 τηλέφωνα: 6951 666848 και 6936 642515.Η εμφάνιση μιας κατσαρίδας στο σπίτι είναι πολλά περισσότερα από, απλώς, ένα αντιαισθητικό –για πολλούς- ανατριχιαστικό θέαμα, αφού οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι πρόκειται για έρποντα, τα οποία συγκρατούν παθογόνα βακτήρια, λειτουργούν ως ενδιάμεσοι ξενιστές παθογόνων ουσιών, ενώ ταυτόχρονα
μεταφέρουν  ιούς, πρωτόζωα και μύκητες που προσβάλλουν τον άνθρωπο και άλλα σπονδυλωτά ζώα. Η συνήθειά τους να τρέφονται παράλληλα και με περιττώματα και με τις τροφές του ανθρώπου, δημιουργεί από μόνη της τη βεβαιότητα ότι η παρουσία τους στο χώρο όπου ζούμε μπορεί να αποτελέσει πιθανό κίνδυνο για την υγεία μας.
Ως εκ τούτων, η απεντόμωση τους τις περιόδους έξαρσης τους (άνοιξη) κρίνεται κάτι περισσότερο από αναγκαία. Τόσο αναγκαία όσο  και η εταιρεία υγειονομικών εφαρμογών Agropest που υπόσχεται να μας απαλλάξει μια και καλή από αυτούς τους μικρούς μεν, αλλά επικίνδυνους και ανεπιθύμητους επισκέπτες.Εφαρμόζοντας μια μεγάλη σύριγγα σε ένα πιστόλι οι άνθρωποι της Agropest ρίχνουν σταγόνες gel σε όλα τα σημεία του σπιτιού που μπορούν να αποτελούν πιθανές και εν δυνάμει εστίες κατσαρίδων. Στα ντουλάπια, στους μεντεσέδες, στις σχισμές των πλακιδίων, στα κενά μεταξύ τοίχων και ντουλαπιών, στα σιφώνια, στα κουφώματα, τις κάσες της πόρτας, τις ηλεκτρικές συσκευές.Με σκευάσματα εγκεκριμένα από το υπουργείο για χρήση σε κατοικημένους χώρους, η εφαρμογή γίνεται παρουσία των ενοίκων από ειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, κατόπιν επιτόπιας αξιολόγησης του προβλήματος και του χώρου. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην χρησιμοποίηση του χώρου μετά την εφαρμογή και δεν απαιτούνται επιπρόσθετα μέτρα προστασίας. Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 20 λεπτά.Τα gel που χρησιμοποιούνται είναι 100% άοσμα, υποαλλεργικά, μη πτητικά (χρησιμοποιούνται ακόμα και για απεντομώσεις σε εντατικές νοσοκομείων ή σε χώρους όπου φιλοξενούνται νεογνά).Η εταιρεία συνεργάζεται με γεωπόνους, βιολόγους και τεχνολόγους γεωπόνους οι οποίο διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία στην διαχείριση και αντιμετώπιση κάθε είδους παρασίτου υγειονομικής σημασίας σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία (εγκεκριμένα σκευάσματα, δοσολογίες και μεθοδολογία εφαρμογής τους) και τους κανόνες ασφαλείας προσωπικού και πελατών.Με την εταιρεία Agropest οι κατσαρίδες «τρώνε» πόρτα από το σπίτι μας. Για φέτος τουλάχιστον!

Agropest

Εταιρεία 
Απεντομώσεων Θεσσαλονίκη
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: