Cocktail blog

Armonia Yoga Studio


 

Καλαμαριά 
τηλ.: 2310 419450

Το Armonia Yoga Studio βρίσκεται σε μια ήσυχη και πράσινη γειτονιά και εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο αριθμό μαθημάτων yoga, για όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες σας. Διαθέτει μία μεγάλη κεντρική αίθουσα γεμάτη φυσικό φωτισμό, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη για γιόγκα.
Οι δάσκαλοι του Armonia Yoga Studio, ιδιαίτερα φιλικοί και ανοιχτοί σε κάθε σας απορία, είναι όλοι πτυχιούχοι γιόγκα, αναγνωρισμένοι από την Yoga Alliance και παρακολουθούν κάθε χρόνο επιμορφωτικά σεμινάρια γιόγκα. Το στιλ που διδάσκεται είναι επηρεασμένο κυρίως από την Anusara και τη Vinyasa Flow Yoga.
Έχουν δημιουργήσει με πολλή αγάπη και σεβασμό, ένα χώροευχάριστο και ζεστό που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τηνσωματική και πνευματική σας κατάσταση, καθώς και να χαλαρώσετε,απολαμβάνοντας τις ώρες που βρίσκεστε στο studio, όπως ακριβώς το χαίρονται και οι συνεργάτες του!

Hatha Yoga


Η λέξη Hatha προέρχεται από την ένωση των 2 σανσκριτικών λέξεων Haκαι Τha που σημαίνουν αντίστοιχα ήλιος και σελήνη!
Όταν αυτές οι λέξεις ενωθούν, τότε hatha σημαίνει δυναμικός, ισχυρός, υποδηλώνοντας ότι είναι μια πρακτική που απαιτεί ισχυρή θέληση καιαυτοπειθαρχία. Είναι η γιόγκα που φέρνει την ένωση, τη σύνδεση ανάμεσα σε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Την αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Η Hatha Yoga είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα γιόγκα στη Δύση, όπου η πρακτική της αφορά κυρίως την πνευματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου!




Armonia Yoga StudioΚερκύρας 8, 
Καλαμαριά 
τηλ.: 2310 419450

Προβολή Armonia Yoga Studio σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: